Cum se microcipează în secret populația și modalități de detectare

 

Elita dominantă a creat chemtrails-urile ca o modalitate de a microcipa în secret toată populaţia globului, de a introduce în locuitorii planetei micro-antene prin intermediul nanotehnologiei. Acest plan a fost conceput pentru a face fiinţele umane total controlabile în cadrul unei Societăţi „Psihocivilizateˮ („Psicocivilizada” Society) – o societate în care oamenii sunt controlaţi în sfera conştiinţei.

Încă din anii ’50-’60, Jose Delgado, în cartea sa Controlul fizic al minţii: către o societate psiho-civilizată, descrie un plan pentru o societate civilizată utopică (la vremea respectivă), în care oamenii ar purta senzori electrici pentru a nu fi afectaţi de depresie, durere, anxietate, agresiune şi care să stimuleze plăcerea, voinţa şi intelectul. El credea cu fervoare în capacitatea unor electrozi plasaţi în creier de a influenţa comportamentul. Delgado a denumit societatea sa „utopicăˮ, electroligarhie. Din păcate se pare că nu este o utopie, ci un viitor (apropiat) sumbru. Singura diferenţă este, în prezent, că oamenii nu poartă electrozi propriu-zişi ci microantene sau… telefoane mobile.

Utilizând antene pentru microunde, Agenţia pentru Securitatea Naţională a SUA poate stabili legături directe computer-creier; mai întâi se recurge la împrăştierea în atmosferă de chemtrails pentru ca, odată cu aerul inspirat, să fie introduse în trup nanoparticule care se localizează şi se grupează în organismul fiinţei umane pentru a forma micro-antene. Din fericire, putem opri această invadare a trupurilor şi conştiinţelor noastre!

Invadarea şi cunoaşterea în amănunt a vieţii fiecărei fiinţe umane de pe glob…

Când oamenii s-au plâns de logo-ul şi numele extrem de sinistru al „Biroului de Cunoaştere a Informaţiilorˮ (BCI), în anul 2003 numele acestui organism a fost „cosmetizatˮ, fiind modificat în „Cunoaşterea Informaţiilor despre Terorismˮ.

Tot în anul 2003, acest birou a început un program de supraveghere în masă denumit „Cunoaşterea Totală a Informaţiilorˮ („Total Information Awarnessˮ – TIA). Bazat pe conceptul de politică predictivă, TIA a fost destinat să adune informaţii detaliate despre oameni, aparent cu scopul de a anticipa şi preveni crime înainte de a fi puse în practică. În vânătoarea de terorişti peste tot pe glob, programul căuta prin toate tipurile de informaţii personale. Cine sunt presupuşii „teroriştiˮ? Întreaga SUA (şi toate statele de pe glob).

Foarte mulţi oameni sunt deja obosiţi de această mizerie totalitaristă cosmetizată în diverse programe de aşa-zisă protecţie a oamenilor de diferite „pericoleˮ – de modificări climatice, de terorism etc. Toate aceste makeup-uri globaliste au fost dezvăluite rând pe rând de investigaţii ale reporterilor şi cercetătorilor independenţi şi de persoanele din interior care au expus realitatea sinistră ascunsă în spatele acestor programe pentru aşa-zisă siguranţă.

Chemtrails-urile şi necesitatea detoxifierii fiinţei

Forţele satanice care urmăresc să controleze această planetă doresc să ucidă 90% din populaţia globului şi pe restul să o controleze în sfera conştiinţei, dar este esenţial să nu ne lăsăm păcăliţi şi să nu le permitem să-şi pună în practică această tactică.

Chemtrails-urile conţin un amestec nociv de paraziţi, patogeni, metale toxice inclusiv bariu şi aluminiu şi, cel mai grav dintre toate, particule nano-inginerizate hi-tech. Aceste particule sunt proiectate în laborator astfel încât să se grupeze în interiorul organismului uman sub forma unor nanomaşinării cu microcipuri în interiorul lor, care vor funcţiona ca microantene. Dacă nu sunt eliminate şi nu este împiedicată fixarea lor în interiorul organismului, fiinţa umană se expune riscului de a fi controlabilă prin diverse semnale electromagnetice transmise din exterior.

Fiecare fiinţă umană de pe pământ, la ora actuală are nevoie să înceapă un proces de curăţare şi detoxifiere a organismului de astfel de particule. Cine este indiferent faţă de un astfel de proces de detoxifiere probabil că nu îi pasă dacă trăieşte într-o societate „psihocivilizatăˮ, în care este supus controlului conştiinţei, prin control electronic.

Aceste informaţii provin de la o persoană din interior cu numele de cod „dr. Ian Revsonˮ, care lucrează cu un contractor din domeniul militar, ca farmacolog în domeniul bioinformaticii, şi care publică pe curezone.org, sub numele „Sunverˮ.

El scrie o carte în format electronic despre imensa ameninţare reprezentată de chemtrails şi este necesar ca aceste informaţii să se răspândească înainte de a termina de scris cartea, pentru a ajuta la protejarea vieţii sale.

Iată un extras din articolele lui: „Chemtrails sunt o componentă a unui sistem integrat de arme atmosferice, cu diferite obiective, inclusiv modificarea climei, control populaţional, supraveghere avansată, armament biologic şi inteligenţă artificială. În America de Nord şi Europa, programul rulează sub controlul Pentagonului şi al NATO, în mod evident cu ajutorul nostru şi al furnizorilor de servicii militare europene (Northrop Grumman, Raytheon, Boeing, EADS, Honeywell etc.) dar mulţi alţii sunt implicaţi, precum Monsanto.
1). Chemtrails sunt în prezent operative pentru modificarea climei (Inducerea dezastrelor – Disaster Induction).
2). Chemtrails conţin produse organice de nanoinginerie. Acestea sunt paraziţi armaţi. Saturarea populaţiei este de 99%, aceasta înseamnă că suntem toţi infectaţi. Infecţia include anomalii intracelulare ale macrofagelor umane şi ale hematiilor (celulele roşii sanguine), aparent o infecţie fungică a ţesuturilor moi şi o sinteză «repetată» de noi cristale proteice străine.ˮ

Deoarece el nu este patolog, doreşte ajutor din partea unor patologi şi microbiologi care să îl ajute la asamblarea puzzle-ului. Poate fi contactat la adresa ian.revson@gmail.com.

Dr. Ian Revson spune că: „Pe măsură ce sunt adunate dovezi şi detalii concrete, în mod specific asupra produselor organice, ar putea fi posibil să furnizăm informaţii reţelelor de angajaţi din branşă, încurajând non-participarea, deoarece derularea acestor programe depinde foarte mult de cooperarea şi ignoranţa angajaţilor inconştienţi asupra imaginii de ansamblu.ˮ

Dezvăluitorul a subliniat că este necesar să-şi protejeze accesul la anumite persoane, şi să se urmărească cât de mult este posibil să fie treziţi cât mai mulţi oameni.

Modalitate de testare a existenţei nanoparticulelor nocive în organism

Există o modalitate simplă prin care ne putem testa pentru a verifica dacă avem aceste nanoparticule în organism. Acest test pentru infecţie (cu nanotehnologie biologică) costă o sumă de bani relativ modestă.

Se spală bine dantura, apoi se clăteşte gura energic timp de 5 minute, cu o lingură de apă oxigenată şi 2 linguri de vin roşu tip merlot. După clătire se scuipă într-un pahar curat şi transparent. De cele mai multe ori în proba obţinută se regăsesc produse de nanotehnologie.

Prin clătirea gurii cu vin roşu se desprind nanofibre complexe de la nivelul gingiilor; acestea par a fi fungi, conţinând o structură internă complexă de filamente submicronice. Aspectul interesant şi nou este că la fiecare persoană rezultatul este pozitiv pentru acest test. Aceasta ar putea include, potenţial, miliarde de oameni. Nimeni nu se poate exclude de la aceste infectări – de la a respira… chemtrails.

Agenţi patogeni răspândiţi prin chemtrails

Astfel de testări oarecum empirice ar fi necesar să fie urmate de identificarea agenţilor patogeni eliminaţi. De aceea ar fi nevoie de microbiologi, histopatologi şi acces la microscoape, metode de crioconsevare şi teste de biologie moleculară tip PCR.

Date preliminare indică identificarea formelor fungice specifice tipului fusarium solani şi „Clade Cladeˮ, ca şi posibila asociere cu nanotehnologia care implică micoplasma transformată în armă biologică şi oxid de aluminiu anodizat (Anodized Aluminium Oxide – AAO). Afectarea organismului prin aceste particule mimează tripanosomiaza şi prototecoza, cu caracteristici sintetice.

Notă:
Tripanosomiaza (boala somnului) are ca simptome caracteristice: febră, dureri de cap severe, iritabilitate, oboseală extremă, adenopatii, dureri musculare şi articulare. Unii oameni pot dezvolta anumite erupţii cutanate (rash). De asemenea poate apare o stare progresivă confuzională, modificarea personalităţii şi alte probleme neurologice după invadarea creierului.

Prototecoza cutanată este o boală rară cauzată de infecţia cu alge achlorophyllice din genul Prototheca. Acestea se găsesc mai ales în mediu, în sol, în apă de izvor sau sărată, noroiul copacilor, anumite alimente, diverse dejecţii. Aceste alge pot coloniza (infecta) pielea şi unghiile. Există trei forme clinice, dar ptototecoza cutanată este cea mai obişnuită formă de infecţie cu această algă. În aceste cazuri, leziunile de obicei apar pe zonele de piele expuse, conex cu anumite traume fizice (lovituri, zgârieturi), la pacienţi imunodeprimaţi. Prezentarea clinică cea mai obişnuită este de leziuni veziculobuloase şi ulcerative cu pustule şi scuame, care simulează infecţii bacteriene, fungice sau herpetice sau chiar eczemele. Diagnosticul se pune prin identificarea agentului patogen prin teste de histopatologie, culturi celulare şi testul de asimilare a carbohidraţilor.

Geoingineria este la ora actuală o modalitate activă de intervenţie asupra sistemelor naturale ale Terrei, cu scopul de a contracara modificările climatice, se spune. În cadrul acestei ofensive asupra ecosistemelor Pământului sunt utilizate chemtrails-urile. Aşa cum au demonstrat multe echipe independente de cercetători şi persoane din interior, chemtrails-urile reprezintă un sistem guvernamental de arme biologice şi atmosferice foarte avansat care este în uz pentru populaţia generală.


Citiţi şi:

Modalităţi de influenţare de la distanţă a psihicului fiinţei umane

Programarea Mentală – «Asul din mânecă» al organizaţiei criminale a «Iluminaţilor» (1)

 

yogaesoteric
22 noiembrie 2019

 

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More