Dezvăluiri bombă despre masacrul din Las Vegas: Health Ranger a identificat poziția la care se afla un al doilea atacator. FBI tace

 

După o analiză detaliată de acustică criminalistică, temeinic fundamentată științific, s-a identificat aproximativ poziția unui al doilea atacator prezent la masacrul din Las Vegas. S-a confirmat, de asemenea, că unele rafale de împușcături au provenit într-adevăr de la o distanță aflată în concordanță cu poziția hotelului Mandalay Bay.

A – hotelul Mandalay Bay;  B – piața în care s-a desfășurat concertul

Această investigare este bazată pe analiza acustică a timpului de zbor al gloanțelor (acustică criminalistică) și este o dovadă incontestabilă, bazată pe legile fizicii. Acestea sunt revelații bombă care pot modifica radical cursul investigației.

Așadar, analiza acustică criminalistică confirmă faptul că cel puțin un atacator a fost aproape sigur poziționat în hotelul Mandalay Bay. Dar un al doilea atacator este, de asemenea, identificat clar într-o zonă semnificativ mai apropiată.

Au fost deci cel puțin două locații de la care s-a tras asupra mulțimii, operând în două serii foarte diferite, unul dintre aceste intervale indicând clar că locul în care se afla atacatorul era mult mai aproape de locul concertului decât proprietatea Mandalay Bay. Dovezile sunt deja codificate în întreaga coloană sonoră a tuturor videoclipurilor postate pe YouTube.

Toate acestea sunt explicate din punct de vedere tehnic în următorul videoclip.

Există trei locații posibile în care s-ar fi putut situa un al doilea atacator

Prin combinarea acestei analize acustice criminalistice cu harta văzută de sus a pieței în care s-a desfășurat concertul, s-au putut identifica trei locații posibile în care cel de-al doilea atacator ar fi putut fi situat:
1. pe acoperișul magazinului AM/PM, la nord de locul concertului;
2. pe acoperișurile apartamentelor Oasis aflate la sud-est de locul de desfășurare al concertului;
3. în zona muntelui de deșeuri / șantierul de construcții din sudul locului de desfășurare a concertului.

În urma acestei analize, putem trage concluzia că FBI-ul fie dă dovadă de incompetența unor copii de grădiniță, fie e vinovat de ascunderea voită a adevărului.


Citiți și:

«Guntoberfest» sau despre inutilitatea părerilor de rău ale americanilor

Triplu joc MK-Ultra în Orlando

Zece aşa zise «teorii» şocante ale conspiraţiei care până la urmă s-au dovedit a fi pe deplin adevărate

 

yogaesoteric
1 martie 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More