Dezvăluiri: Cine a fost Kalergi, cel care, de la începutul secolului XX, a gândit strategia de metisare a populației europene cu asiatici și africani

 

Ca și Hitler și Stalin, Richard Coudenhove Kalergi (1894 – 1972) a fost promotor al unei forme de genocid, ce-i drept, diferit de cel al primilor doi. Și foarte bine camuflat în „corectitudine politică”. În 1922, Kalergi a fondat mișcarea „Pan-Europeană” de la Viena, care viza crearea Noii Ordini Mondiale, bazată pe naţiuni federale conduse de Statele Unite ale Americii. Integrarea europeană ar fi fost primul pas în crearea Guvernului mondial. Amploarea fascismului în Europa a înlocuit însă planul său criminal cu un alt plan criminal. Dar nu pentru foarte multă vreme.

Politicienii acelor vremuri l-au susţinut pe Kalergi iar băncile, mass-media şi serviciile secrete americane au finanţat proiectul său. Kalergi, necunoscut opiniei publice, istoricilor şi politicienilor europeni, este practic „tatăl” Tratatului de la Maastricht (prin care s-au pus bazele Uniunii Europene) şi al multiculturalismului. Noutatea planului său nu este acceptarea genocidului ca mijloc de atingere a puterii, ci aceea de a impune crearea speciei metise care, datorită caracteristicilor psihologice majoritar nefaste, garantează tolerarea şi acceptarea unei „rase nobile” în vârful ierarhiei.

Kalergi proclamă abolirea dreptului popoarelor la autodeterminare, urmărind ţinte concrete: eliminarea națiunilor de sine stătătoare prin stimularea mișcărilor etnice separatiste și încurajarea imigrărilor în masă pentru că numai aşa Europa poate fi controlată de o elită!

O altă etapă a planului său este cea privitoare la eliminarea principiului egalităţii tuturor în faţa legii şi evitarea oricărei critici la adresa minorităţilor. Legile trebuie să protejeze aceste principii extraordinare pentru că prin ele masele vor fi reprimate.

Kalergi caracterizează metişii astfel: subumani, subspecii, cruzi, infideli, uşor de dominat şi de manipulat. Conform opiniei sale, metişii pot fi creaţi conştient deoarece sunt indispensabili consolidării puterii elitei superioare.

Credința că oamenii albi din Europa ar trebui amestecaţi cu africani și asiatici, că identitatea naţională trebuie anihilată, că toleranţa şi nediscriminarea între indivizi diferiţi şi rase diverse trebuie înţelese şi practicate constant, sunt teme ce stau astăzi la baza tuturor politicilor comunitare. Nu ne aflăm în faţa unor principii pur umanitare aşa cum am crede la prima vedere, ci suntem victimele planului Kalergi prin care se instrumentează cel mai mare genocid din istoria omenirii.

Paradoxal, pentru serviciile prestate, există chiar și un premiu: Premiul „European Coudenhove Kalergi” – acordat o dată la doi ani unui european care a excelat în promovarea planului criminal. Printre premianţi se află Angela Merkel și Herman Van Rompuy.

Căsătoriile interrasiale produc anual mii de tineri de rasă mixtă: „Copiii Kalergi”. Europenii, prin articolele promovate în mass-media, sunt învăţaţi să renunţe la originile și identitatea națională.

De fapt, Kalergi nu s-a putut împăca cu propria-i origine; el a fost produsul unei familii mixte (tatăl – Heinrich von Coudenhove Kalergi, diplomat austro-ungar și Mitsuko Aoyama, o japoneză din Tokyo). Dintr-un reflex psihologic explicabil, el s-a „răzbunat” cumva pe soartă, construind planul diabolic al „rasei mixte”, promovându-l ca normalitate şi nu ca excepție. Aceasta se putea realiza numai prin distrugerea raselor pure din toată lumea şi înlocuirea forţată cu metişii rezultaţi din căsătoriile mixte. Până şi Hitler l-a numit pe Kalergi „bastardul tuturor”.

G. Brock Chisholm, fostul director al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), demonstrează că a învăţat bine lecţia lui Kalergi când afirmă: „Ceea ce oriunde în lume ar trebui să se aplice este nelimitarea naşterilor şi căsătoriilor mixte şi asta cu scopul de a crea o singură rasă într-o lume unică, care depinde de o autoritate centrală”.

„Să nu uităm care este originea problemei. Nu există niciun loc în Europa modernă pentru statele etnice pure. Asta-i o idee a secolului al 19-lea iar noi încercăm să tranzităm în secolul 21 și o vom face cu state multietnice.” – Wesley Clark, general american, ex-comandant suprem NATO, într-un discurs despre bombardamentele NATO din Serbia, 1999.

„Migrația arabă a fost cel mai bun lucru care s-a petrecut în Europa în ultimii 50 de ani. Arabii din Europa sunt un fapt de viață. E timpul să începem să acceptăm că nu există nicio modalitate de a bloca migrarea chinezilor, pakistanezilor sau a arabilor în Europa. […] E adevărat, Europa nu va fi ceea ce a fost odată, dar asta e ceva bun. […] Cu cât mai mulți migranți din Africa și din Asia vor ajunge în Europa, cu atât mai bine va fi. Mai devreme sau mai târziu, copiii și nepoții lor se vor căsători cu veteranii europeni, vor da naştere la metiși și vor schimba demografia țărilor. Europa va fi complet diferită de cea pe care o cunoaştem astăzi.” – Yigal Ben-Nun, scriitor israelian.


Citiți și:

Viclenia planului Kalergi: genocidul popoarelor europene

Discursul lui Macron în PE, o sinteză despre planul pus la cale de rețeaua progresisto-globalistă de a desființa rapid statele naționale din Europa

Un text teribil despre criza refugiaților: lumea va fi transformată într-o imensă fermă a animalelor, condusă fără milă 

 

yogaesoteric
12 octombrie 2018

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More