DEZVĂLUIRI: Cubanezii (de culoare) din Louisville (SUA) denunță tacticile mafiote ale Black Lives Matter

 
Cubanezii și alți membri ai comunității din Louisville, Kentucky, s-au adunat pe 2 august pentru a denunța tacticile folosite de activiștii Black Lives Matter, tactici pe care le descriu ca fiind similare cu metodele de presiune folosite de mafie, potrivit The Epoch Times.

Activiștilor BLM „ar fi necesar să le fie rușine de ei înșiși”, a declarat Fernando Martinez la protest, un imigrant care deține un restaurant în oraș.

Potrivit unei liste de solicitări distribuite de activiștii BLM în luna iulie, proprietarii de afaceri ar trebui să crească procentul de persoane de culoare al personalului la 23% sau mai mult, să achiziționeze cel puțin 23% din mărfuri de la comercianții de culoare și să doneze 1,5% din noile vânzări pentru „Organizațiile de Culoare Locale” și pentru implementarea instruirii privind diversitatea.

De asemenea, potrivit BLM, proprietarii de afaceri ar trebui să recunoască faptul că oamenii de culoare au fost afectați de strămutarea lor din centrul orașului cu mulți ani în urmă. Proprietarilor de afaceri li s-a dat şi un ultimatum, fiind ameninţaţi, dacă nu se conformează, că activiștii vor posta recenzii și mesaje negative despre afacerile lor pe social media.

Lisa Kahl-Hillerich, care deține un butic în Louisville, a declarat că afacerea ei este deja incluzivă și că nu apreciază activiștii care solicită tot felul de aspecte fără să se consulte cu proprietarii de afaceri.

La protestul cubanezilor se puteau observa oameni care purtau pancarte pe care scria „Am fugit din Cuba din cauza socialismului. Aveți grijă ce vă doriți.”

Citiţi şi:

Legături periculoase. Un site american spune că a găsit conexiuni financiare între Joe Biden, democrați și Black Lives Matter

De la George Floyd la George Soros, o făcătură marca «Deep State»

yogaesoteric

7 septembrie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More