Dezvăluiri despre ființele extraterestre malefice (VIII)

 

Citiți a șaptea parte a articolului

„Ne confruntăm în întreaga lume cu o conspiraţie monolitică şi nemiloasă, care se bazează în mod primordial pe «jurăminte secrete», şi pentru a-şi extinde sfera de influenţă se bazează pe infiltraţie în loc de invazie, pe subversiune în locul alegerilor democratice, pe intimidare, în locul libertăţii de a alege. Este un sistem ce concentrează vaste resurse umane şi materiale pentru crearea unei maşinării unitare, deosebit de eficiente ce combină: armata, mijloace diplomatice, inteligenţă (servicii secrete), mijloace economice, ştiinţifice şi operaţiuni politice. Operaţiunile îi sunt ascunse, nu publicate, greşelile îi sunt îngropate, nu apar în ziare, dizidenții îi sunt aduşi la tăcere, nu încurajaţi, nicio cheltuială nu îi este anchetată, niciun secret nu îi este dezvăluit…” – Jonh F. Kennedy

Înainte de a trece mai departe, vă recomandăm să citiți (dacă nu ați făcut-o deja) articolul „Forţa superinteligentă şi malefică: Stăpâna lumii”. Este important să parcurgeți respectivul material, întrucât toți cei care pătrund în universul din ce în ce mai încâlcit al teoriilor alternative, ce au fost grupate de către autorități sub eticheta „teoria conspirației”, descoperă la un moment dat că nu există o noimă, un sens bine stabilit, o direcție clară și precisă a acestor familii care se presupune că ar conduce lumea din umbră. Adică există ideea de control și de putere, și cam atât. Pe unii nu îi mulțumește un astfel de răspuns. Trebuie să fie ceva ascuns percepției umane, ceva care controlează aceste fenomene astfel încât să beneficieze de rezultatele urmărite.

Că să pătrundem destul de adânc în miezul problemei și să înțelegem corect răspunsurile primite, este necesar să restudiem natura realității înconjurătoare. Oricât de multe subiecte am aborda din perspectiva neoficială a conspirațiilor și oricât de multe am descoperi că se petrec de fapt în jurul nostru, dacă nu conștientizăm că realitatea înconjurătoare nu este ceva solid și bine definit, înseamnă că nu vom înțelege niciodată Marele Plan.

Trupul nostru este creat să perceapă realitatea înconjurătoare într-un număr limitat de culori și forme. Mai este setat să vadă și să simtă că totul în jur este solid, lichid sau gazos. La nivel cuantic, de fapt toate aceste stări nu sunt diferite, ba mai mult, nu există diferențe între atomul de rocă și cel din materia organică. Percepția și modul în care decodificăm realitatea înconjurătoare cu ajutorul instrumentelor cu care am fost noi înzestrați este însă diferită. Spre exemplu, marea parte a animalelor nu disting unele culori, iar despre multe dintre ele se presupune că văd în alb-negru. În cealaltă categorie se află cele care văd mai bine sau diferit decât noi. O albină vede mult mai multe culori decât putem noi decoda și chiar poate distinge nuanțe ale spectrului pe care oamenii nu au capacitatea să le observe. Caii, spre exemplu, văd lucrurile mult mai mari decât sunt în realitate, poate de asta sunt atât de speriați și așa de obedienți față de oameni. Felinele sunt cunoscute pentru abilitatea de a vedea în întuneric. Alte animale se bazează pe alte simțuri pentru a decoda lumea înconjurătoare, cum ar fi liliecii care folosesc ecolocația, porumbeii ce folosesc câmpul magnetic al pământului pentru a se orienta etc. Iată că realitatea pe care o cunoaștem, sau credem că o știm, diferă în funcție de observator și de aparatul de decodat cu care a fost înzestrat.

Există oameni care au anumite simțuri mai dezvoltate doar pentru că și-au pierdut unul din cele șase simțuri obișnuite. Există și persoane care prin antrenament au reușit să își extindă capacitatea de percepție a realității înconjurătoare. Aceștia afirmă că ceea ce vedem noi, lumea materială, este doar o mică parte a întregului. Suntem deci limitați atât din punct de vedere al abilităților perceptive, dar și în gândire. De mici copii ni se repetă că doar ceea ce putem atinge sau vedea există în realitate, iar aceasta ne afectează întreaga viață. Refuzăm să credem anumite aspecte tocmai pentru că am fost programați să facem astfel.

Programați? De către cine? În ce scop? Pare aberant. Pentru omul obișnuit care trăiește doar în realitatea ce i-a fost impusă, da, este aberant. Pentru oamenii ce au reușit să treacă de aceste praguri, nu este deloc așa.

Vom urmări în cele ce urmează să analizăm cum se corelează toate acestea cu fenomenul OZN. Dacă în vechime se considera că demonii, zeii, îngerii etc. erau imateriali dar puteau să ia și formă materială când doreau ei, în prezent fenomenul OZN se ocupă doar de latura materială a extratereștrilor. Sunt și excepții. Puține, totuși, comparativ cu amploarea pe care a luat-o fenomenul. Pentru că de cele mai multe ori aceste fenomene au fost corelate cu evenimente religioase din trecut, iar unii zei din trecut sunt prezentați ca extratereștrii de azi, vom merge aproximativ pe aceeași linie și vom apela la istorie, mai exact la o istorie a religiilor mai puțin predată în școală.

Scurtă istorie

În anul 1945, într-una din peșterile unui munte, un țăran a făcut o descoperire arheologică extraordinară, la Nag Hammadi. Aici, în Egiptul superior, țăranul a descoperit 52 de texte care includ o varietate de scrieri, de la evanghelii secrete, poeme și descrieri filosofice ale originii universului, până la mituri, magie și instrucțiuni ritualice. Au fost descoperite două codexuri. Primul codex conține 5 cărți: Rugăciunea Sfântului Pavel, Apocrifa lui Iacob (Cartea secretă a lui Iacob), Evanghelia Adevărului, Tratat despre Înviere și Tratatul Tripartit. Cel de-al doilea codex conține 7 cărți: Apocrifa lui Ioan, Evanghelia lui Toma, Evanghelia lui Filip, Ipostazele Arhonilor, Despre Originea Lumii, Exegeza sufletului și Cartea lui Toma Contestatarul. Textele de la Nag Hammadi furnizează o descriere asupra credinței gnostice. Gnostic este un cuvânt grecesc care semnifică cunoaștere – gnosis. Gnosticii cred că eliberarea poate fi obținută doar prin cunoaștere.

Unul dintre texte, Ipostazele Arhonilor sau Realitatea Conducătorilor redă mitologia gnostică a creației, a cosmosului și a umanității. Textul a fost scris în secolul III e.n. și se presupune că este originar din perioada tranzițională în gnosticism, când s-a făcut trecerea dintr-o etapă mitologică, într-una filozofică. Începutul și concluzia documentului sunt creștin-gnostice, însă restul materialului este o narație mitologică. Lucrarea începe cu un fragment cosmogonic. Deși numele sugerează contactul cu legendele evreiești, mitul se pare că este anti-evreiesc. În afară de primul paragraf, lucrarea nu conține caracteristici non-gnostice. Deoarece textul original nu a fost descoperit încă, singura versiune disponibilă astăzi este cea găsită la Nag Hammadi, ceea ce ne conduce la ideea că asemenea concepte sunt mult mai vechi.

Astfel, potrivit textelor, în vremurile străvechi ființele umane ce populau această planetă erau mult mai impresionante decât suntem noi astăzi. Oamenii erau ființe telepatice, multidimensionale, putând să perceapă și să navigheze în mai multe dimensiuni. Au fost construite orașe mari și clădiri imense folosind tehnologii ce funcționau în armonie cu câmpurile energetice ale Terrei. În această perioadă de pace și prosperitate, textele spun că au apărut în lumea oamenilor niște ființe energetice. A fost practic o invazie, doar că nu una așa cum este prezentată în filmele manipulatoare de la Hollywood.

Citiți partea a noua a articolului

Citiți și:

Enigme uluitoare: Omul nu a fost niciodată primitiv

O teorie controversată: proveniența extraterestră a ADN-ului uman

 

yogaesoteric
6 ianuarie 2019

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More