Dezvăluiri despre «încălzirea globală», reducerea masivă a populației planetare și Noua Ordine Mondială

„Încălzirea Globală” este o minciună globală! În spatele acestei odioase propagande se află atât interese financiare uriaşe (taxarea globală pe baza emisiilor de CO2), dar şi inducerea ideii de reducere a populaţiei planetei pe motiv că „omul este adevăratul vinovat”. Toate acestea au un singur scop: instaurarea Noii Ordini Mondiale şi a Guvernului Mondial!


Alexander King, Bertrand Schneider – fondator și respectiv secretar al Clubului de la Roma, Prima revoluție globală, pag. 104-105 (1991):
„În căutarea unui nou dușman care să ne unească, ne-a venit ideea cu poluarea, amenințarea încălzirii globale, lipsa apei, foametea și potrivirea proiectelor de lege cu ele… Dar, uneori, în desemnarea lor ca inamic, cădem în capcana de a confunda simptomele cu cauzele.
Toate aceste pericole sunt cauzate de intervenția umană și numai prin schimbarea atitudinilor și a comportamentului oamenilor acestea pot fi depășite. Atunci, înseamnă că inamicul real este chiar umanitatea.”

Practic, această propagandă vizează în mod viclean numărul mare de oameni! Ei bine, în opinia elitelor malefice care conduc din umbră lumea, acest număr de oameni trebuie redus, după cum spunea şi evreul Abraham Bel Elazar, cunoscut sub numele de Henry Kissinger, fost Secretar de Stat în timpul lui Richard Nixon şi Gerard Ford.
Kissinger este vinovat şi acuzat de crime de război, pentru folosirea napalmului în timpul invaziei Timorului de Est, în decembrie 1975, fapt ce a dus la masacrarea a 200.000 de oameni, iar acesta este unul dintre numeroasele motive pentru care trebuia condamnat. El a declarat de nenumărate ori că „populaţia lumii trebuie redusă cu 90%, pentru a putea intra în Noua Ordine Mondială”.

Motivul principal pentru care elitei malefice îi este frică de numărul mare de oameni, nu este că „n-ar exista hrană suficientă şi resurse” pentru toți, aceasta fiind o minciună, ci revoltele puternice pe care le pot provoca, oricând, astfel de mase, care nu ar mai putea fi controlate de „gărzile patriotice” fidele stăpânilor, care şi astăzi sunt într-o inferioritate numerică.

Raportul „Muntele de Fier” şi Holocaustul Ecologic!

O conferinţă secretă a fost organizată de către conducătorii politici şi financiari în 1961, într-o bază subterană aflată sub Muntele de Fier, în zona superioară a New York-ului. John Gailbraith şi Leonard Lewin au făcut cunoscut raportul Muntele de Fier în 1966. Acest raport a demascat teroriştii secreţi şi planurile secrete ale așa-zișilor „iluminaţi” de a crea un nou inamic într-un moment de pace permanentă.

Acest nou inamic este identificat cu periclitarea mediului, intervenţia umană şi suprapopularea. Iată câteva din planurile cuprinse în raportul Muntele de Fier:
– Să se combine forţele Rusiei, ale Statelor Unite şi ale altor state şi apoi să fie unite într-o forţă a Naţiunilor Unite. Aceasta este forţa poliţienească mondială propusă şi condusă de Naţiunile Unite sub Noua Ordine Mondială şi Guvernul Mondial.
– Să înlocuiască Constituţia Statelor Unite şi a altor state suverane cu cea a Naţiunilor Unite.
– Să deţină o poliţie financiară şi un sistem bancar mondial. Atunci când planul elitelor malefice este pus în aplicare pentru a reconstrui o lume devastată de o criză plănuită, cei care deţin ipoteci şi datorii bancare vor primi împrumuturi garantate din partea băncii mondiale, pentru a-şi putea achita datoriile în schimbul muncii lor. Cei care refuză să coopereze cu Noua Ordine Mondială vor fi arestaţi de poliţia financiară (FICEN).
Câteva dintre aspectele de mai sus au fost plănuite în perioada Celui de-al Patrulea Congres Mondial de Bilanţ al Mediului, la care au luat parte George Hunt, familiile Rockefeller şi Rothschild.
– Să folosească Agenţia Federală pentru Managementul Urgențelor pentru a gestiona crizele plănuite după cum au fost imaginate de Kissinger.
Acesta este, de asemenea, un plan care are ca scop reducerea populaţiei mondiale aşa cum a fost expus în Memorandumul 20 al Securităţii Naţionale emis de Kissinger în anii ’70.
– Să implementeze Tratatul Biodiversităţii care integrează şi Proiectul tărâmurilor sălbatice. Tratatul Biodiversităţii, după cum se arată în documentul tratatului 103-20, emis de Clinton în 1995, presupune:
a. Conservarea naturii şi a speciilor mai presus decât viaţa umană;
b. Dezvoltarea de ecosisteme cu conţinut bio şi zone de protecţie;
c. Mutarea oamenilor din zonele bio şi de protecţie în zonele utilizate de toţi.
Zonele utilizate de toţi azi sunt zonele metropolitane de mărime medie din majoritatea oraşelor. Toate așezările existente pe teritoriile unde este propus să se afle acele ecosisteme vor fi demolate, pentru a se crea un habitat pentru animalele şi plantele sălbatice. Nimeni nu va avea voie să poposească sau să călătorească prin acele zone.


Motivul ascuns din spatele acestei măsuri nu are nicio legătură cu protejarea mediului natural, ci vizează limitarea călătoriilor şi controlul populaţiei Statelor Unite şi a celorlalte state din lume. În acest fel, elitele malefice care conduc din umbră lumea pot câştiga un avantaj asupra unei populaţii lipsite de ajutor şi pot să o conducă aşa cum au făcut pe perioada Evului Mediu. Astfel, ei împart teritoriile pentru câştigul lor, aşa cum a fost prezis în Daniel 11:39.

Astăzi, teritoriul, ce este garantat prin Constituţie, este luat în stăpânire în numele ecologiei, invocându-se probleme de conservare precum protejarea speciilor pe cale de dispariţie. În acest fel se deschide drumul dezvoltării acestor ecosisteme pe teritoriul Statelor Unite şi în întreaga lume.

Dr. Jaques Cousteau spunea: „350.000 de oameni pe zi trebuie eliminaţi pentru a stabiliza populaţia lumii”.
Dl. Reed Noss, fost director al Proiectului Tărâmurilor Sălbatice, spunea: „Este momentul ca civilizaţia industrială să ia sfârşit. În cadrul celei de a doua întâlniri a Naţiunilor Unite pentru Habitat se afirma că pământul este un lucru uzual preţios. Astăzi, Actul speciilor pe cale de dispariţie şi Serviciul vieţuitoarelor subacvatice şi terestre au enunțat următoarele motive pentru preluarea terenurilor de la proprietari: «Speciile pe cale de dispariţie», «Calitatea apei», «Hrana zilnică», «Protejarea hidrografiei», «Proiectele cumpenelor de apă», «Crearea de parcuri naţionale şi de aşezări patrimoniale», «Crearea de rezerve internaţionale», «Căutarea şi atacarea», «antiterorismul şi încălcarea legilor RICO». Clubul Sierra, o organizaţie secretă, a refăcut hărţile Statelor Unite şi Canadei pentru a fi împărţite pe regiuni. ”

Departamentul Resurselor Naturale al statului Wisconsin confiscă suprafeţe mari de teren de la proprietari invocând ca motiv protejarea ecologiei şi a plantelor şi animalelor sălbatice. După ce Agenţia Federală pentru Managementul Urgentelor îşi va încheia munca în ceea ce priveşte gestionarea crizelor, Statele Unite vor fi împărţite pe regiuni, fiecare având un guvernator şi astfel, SUA se va transforma în RUA – Regiunile Unite ale Americii.

Restul lumii va fi împărţită în zece regiuni, fiecare având câte un conducător, şi toate vor plăti tribut Naţiunilor Unite, Papalităţii şi Statelor Unite (RUA), acestea formând noul guvern mondial.

Agenţia Federală pentru Managementul Urgențelor (FEMA) a fost creată în SUA pentru a gestiona crizele. O criză majoră va fi pusă la cale în această țară, iar FEMA să va ocupa de ea aplicând planul de management al crizelor din decretul Legii Marţiale a Naţiunilor Unite, conform viziunii lui Kissinger. Acesta este deja pus în aplicare de ordinele prezidenţiale şi organizaţii nonguvernamentale.

Globaliştii, întruniți în societăți secrete şi bogate precum Prietenii americani ai Bilderberg, realizează întâlniri anuale privind internaţionalismul şi planurile pentru o unică ordine mondială. Unele dintre aceste întâlniri cuprind summituri pentru Ziua Pământului, unde unele dintre planurile din documentul Muntele de Fier au fost reanalizate. Alte organizaţii secrete şi bogate implicate sunt: Comisia Trilaterală, Francmasoneria, așa-zișii „Iluminați”, familiile nobiliare și extrem de bogate din Europa precum Rothschild, Rockefeller, Clubul de la Roma, iezuiţii, Opus Dei, comunitatea secretă Cavalerii de Malta.


Acestea şi multe alte organizaţii oculte malefice au plănuit sau pun la cale asemenea crize pentru America şi pentru restul lumii. Aceste crize fabricate sunt concepute astfel încât să includă amenințarea poluării sau a încălzirii globale, a marilor atacuri biochimice teroriste sau extinderea unor conflicte și războaie cu scopul de a declanşa crize globale grave. În acest mod se plănuiește instituirea unui control centralizat, printr-un guvern unic mondial, asupra naţiunilor industrializate şi a celor din lumea a treia.
De asemenea, aceasta este o încercare de a fura cu totul America și toate țările lumii, iar oamenilor, libertatea. Acestea sunt vizibile în unele ordine executive (OE) emise de Administraţia Clinton în cadrul Legii Marţiale: OE 10997 – sistarea furnizării energiei electrice, a distribuirii combustibililor (inclusiv închiderea benzinăriilor), confiscarea resurselor minerale atât publice cât şi private; OE 10998 – sistarea apei, rezervelor şi resurselor de hrană; OE 10999 – sistarea tuturor mijloacelor de transport, inclusiv maşinile personale, camioanele şi vehiculele; OE 11000 – sechestrarea tuturor americanilor pentru a lucra forţat sub supraveghere federală, incluzând chiar, dacă este necesar, despărţirea familiilor; OE 11051 – permiterea ca FEMA să se ocupe şi să gestioneze orice criză; OE 11999 – răsturnarea preşedinţiei în favoarea armatei.

Teroriștii secreţi apelează la crize plănuite cu scopul de a convinge poporul american să renunţe la libertățile lor constituţionale în favoarea unei siguranţe mai mari.
 
Globaliştii încearcă să îndeplinească profeţia lui Nostradamus, în care acesta a văzut și prevăzut turnuri înalte distruse în New York de către un rege bogat din Orientul Mijlociu. Apoi, acesta a văzut și prevăzut un război mondial, mulţi oameni fiind ucişi în urma acestuia. Şi în final, a mai văzut și prevăzut înverzirea acestor naţiuni, având loc o pace de o mie de ani – poate prin implementarea Proiectului Tărâmurilor Sălbatice al Naţiunilor Unite.

Conferinţa Pământului de la Rio de Janeiro din 1992, declaraţia lui Bill Clinton:
„Concentrațiile de gaze de seră în atmosferă sunt la cele mai ridicate niveluri din ultimii peste 200.000 de ani, iar dacă tendinţa nu se schimbă, savanţii se aşteaptă ca nivelul mărilor să crească cu un metru în următorul secol. Lanţuri de insule cum sunt Maldive vor dispărea de pe hartă, dacă nu inversăm predicţiile.”

O serie de dovezi ştiinţifice, ţinute secrete, contestă însă „încălzirea globală”!

Iată ce scria într-un articol apărut pe ziare.com: „Mii de e-mailuri şi documente secrete care contrazic schimbările climatice şi încălzirea globală au fost postate pe Internet.

Documentele au fost furate din calculatoarele unui centru de cercetare din Marea Britanie şi arată că autorităţile au încercat să manipuleze opinia publică pentru a o convinge că schimbările climatice sunt mult mai grave, informează Associated Press.

Cele peste 1.000 de e-mailuri şi 3.000 de documente includ corespondența dintre importanţi cercetători britanici şi americani din ultimii 10 ani. Centrul universitar în care lucrează cercetătorii nu a precizat dacă acestea sunt adevărate.

Documentele arată că oamenii de ştiinţă discută de câţiva ani despre metodele prin care să îi convingă pe oameni că ameninţarea încălzirii globale este mult mai gravă decât ce se întâmplă în realitate.

Într-unul dintre e-mailurile trimise între cercetători, aceştia discută despre dovezi care arată că temperatura medie a Pământului nu a mai crescut din 1960, şi despre cum ar putea fi aceste date ascunse. Unul dintre aceştia spune despre un coleg că tocmai a realizat un truc pentru a adăuga grade la temperaturile reale.

Printre documentele furate din calculatoarele universităţii britanice se află şi unul care spune că temperatura ar putea creşte cu şase grade până în 2100 chiar şi dacă normele de mediu vor fi respectate cu stricteţe.”

Un alt articol, postat pe realitatea.net, informa:
„Savantul britanic aflat în centrul unui scandal legat de ascunderea unor date care nu se potriveau cu teoria încălzirii globale a recunoscut că s-a gândit să se sinucidă. Într-un interviu acordat unui ziar britanic, Phil Jones spune că a primit numeroase ameninţări cu moartea.


Omul de ştiinţă a declarat că regretă că a încercat să blocheze accesul publicului larg la rezultatele cercetărilor ştiinţifice efectuate sub conducerea lui. Savantul neagă însă că ar fi vrut să distrugă unele date şi spune că nici nu ar fi avut cum, pentru că subordonaţii lui doar interpretau informaţii strânse din toate colţurile lumii.

Un uriaş scandal a izbucnit în decembrie 2015, după ce hackerii au postat e-mailuri ale profesorului Phil Jones, aflat la acea vreme la conducerea Departamentului de cercetări climatice de la University of East Anglia. Savantul le cerea oamenilor de ştiinţă pe care îi coordona să nu dea publicităţii date solicitate în baza legii accesului la informaţii. Ba chiar, în unele mesaje, profesorul lăsa să se înţeleagă că ar fi mai bine dacă datele respective ar dispărea.”

Top 10 mituri despre încălzirea globală care păcălesc oamenii, aşa cum a vrut Al Gore!

Mitul nr.1: Planeta noastră este supusă încontinuu încălzirii globale.
Adevărul: Măsurătorile de temperatură din ultimii ani, realizate din sateliţi sau baloane meteorologice, au arătat faptul că planeta noastră s-a răcit în ultimii ani, pierzând în doar 18 luni circa 15% din aşa-zisa încălzire globală care are loc de aproximativ un secol. De fapt, pentru a fi realişti, trebuie subliniat faptul că aşa-zisa încălzire globală din ultima sută de ani înseamnă doar… jumătate de grad Celsius în plus, iar la acest rezultat s-a ajuns şi prin erori de măsurare, temperaturile luându-se la nivelul oraşelor, unde există un „efect urban de încălzire”, căldura la nivelul oraşelor fiind mai mare decât la nivelul altor teritorii mai puţin populate de către oameni.

Mitul nr.2:
Temperaturile mai ridicate vor fi dezastruoase, căci gheţarii se vor topi, iar oamenii vor muri.
Adevărul: În Marea Britanie, fiecare iarnă mai blândă decât de obicei salvează circa 20.000 de oameni care ar fi putut muri în urma complicaţiilor provocate de răceală. Dacă extrapolați aceste date la nivelul tuturor ţărilor nordice, puteţi constata şi singuri cât de multe vieţi omeneşti salvează fiecare iarnă mai blândă. În ceea ce priveşte topirea gheţarilor, este adevărat că acest lucru se petrece într-un ritm mai accelarat, dar este un proces natural în istoria planetei. Dar, odată cu topirea gheţarilor, nivelul apei nu va creşte atât de mult pe cât s-ar crede (faceţi un experiment acasă: puneţi nişte apă într-un bol de apă, marcaţi nivelul, apoi puneţi bolul la îngheţat, dezgheţaţi-l şi apoi veţi constata că nivelul apei va fi mai mic decât cel iniţial). De asemenea, datele din gheţarii din zonele arctice şi antarctice au arătat faptul că în trecut temperaturile au crescut de zece ori mai mult decât actuala creştere, şi nu s-a petrecut nimic dezastruos pentru planetă.

Mitul nr.3: Nivelul dioxidului de carbon din atmosferă este extrem de mare, cum n-a mai fost niciodată în istoria planetei.
Adevărul: Nivelul de dioxid de carbon din trecutul planetei a fost de 18 ori mai mare decât în prezent, atunci când maşinile, fabricile şi centralele electrice nu existau. Deci, nivelul dioxidului de carbon creşte şi coboară fără prezenţa vreunei activităţi umane.

Mitul nr.4: Nivelul dioxidului de carbon a crescut în special datorită activităţii umane.
Adevărul: 96,5% din totalul emisiilor de dioxid de carbon o constituie sursele naturale, omenirea fiind responsabilă doar pentru 3,5% din aceste emisii (0,6% provine din emisiile maşinilor, iar circa 1% din încălzirea clădirilor). Şi atunci, pentru ce mai plătim taxa de poluare pentru maşini, de exemplu? Ciudat e faptul că benzina sau motorina pentru autovehicule e suprataxată de 3-4 ori faţă de costul ei iniţial, în timp ce combustibilul pentru încălzirea clădirilor e suprataxat foarte puţin, deşi încălzirea pentru clădiri produce de 2 ori mai mult dioxid de carbon.

Mitul nr.5: Creşterea dioxidului de carbon din atmosferă cauzează creşterea temperaturii pe planetă.
Adevărul: Un articol apărut într-o revistă ştiinţifică, folosindu-se de informaţiile date, a arătat faptul că, de la ultima eră glaciară, de fiecare dată când temperatura globală şi nivelul dioxidului de carbon s-au schimbat, nivelul dioxidului de carbon s-a modificat după ce temperatura s-a schimbat, aşa că teoria încălzirii globale datorită activităţii umane a pus efectul înaintea cauzei, ceea ce înseamnă că reducerea nivelului de dioxid de carbon este un lucru inutil. În plus, vaporii de apă şi de metan sunt gaze care produc un efect de seră mult mai puternic decât dioxidul de carbon.


Mitul nr.6: Reducerea folosirii maşinilor va reduce nivelul de dioxid de carbon şi va salva planeta.
Adevărul: Planeta n-are nevoie de nicio salvare, iar dacă am îndepărta peste noapte toate maşinile de pe stradă, acest lucru n-ar produce nicio schimbare în nivelul dioxidului de carbon din atmosferă, aşa cum se poate vedea la Mitul nr.4. De asemenea, este inutil să încercăm să modificăm nivelul dioxidului de carbon, pentru că acesta este doar efectul, iar cauza se află în altă parte: în schimbarea activităţii Soarelui care determină o anumită creştere a temperaturii pe pământ, această creştere de temperatură determinând creşterea nivelului de dioxid de carbon care se ridică de la nivelul oceanelor.

Mitul nr.7: Vijeliile, uraganele şi inundaţiile din ultima vreme ar fi cauzate de încălzirea globală datorată activităţii umane.
Adevărul: Fenomenele extreme ale vremii din ultima perioadă se datorează ciclului activităţii solare, şi nu emisiilor de dioxid de carbon sau alegerilor politice. Căderile mari de precipitaţii sunt un perfect exemplu care demonstrează acest lucru, căci apar atunci când activitatea solară atinge maximul ei, iar acest model se repetă la fiecare 11 ani până în anul 2045.

Mitul nr.8: Accizele pe benzină şi motorină, taxele de poluare pentru maşini şi alte taxe sunt perfect justificabile pentru a opri creşterea nivelului de dioxid de carbon.
Adevărul: Întrucât emisiile de dioxid de carbon de la maşini şi fabrici nu au decât un impact extrem de mic asupra climatului Terrei, aceste taxe n-au niciun fundament real, şi sunt doar o altă sursă de a îmbogăţi statele lumii cu taxe nejustificate impuse cetăţenilor.

Mitul nr.9: Oamenii de ştiinţă din Grupul Interguvernamental pentru Schimbarea Climatică (IPCC – Inter-governmental Panel on Climate Change) susţin faptul că această încălzire globală este un lucru real şi că omenirea trebuie să facă ceva pentru a opri acest lucru.
Adevărul: Se uită faptul că acest grup de oameni de ştiinţă este alcătuit din persoane numite de către guverne. Într-unul din rapoartele IPCC, dr. John Christy, şeful acelui raport, a recunoscut faptul că a fost adăugat pe ultima sută de metri un scenariu alarmant în care temperaturile vor creşte în viitorii 100 de ani cu circa 6 grade. Cine a avut interesul să adauge acest scenariu pesimist? Răspunsul este simplu: politicienii le-au spus oamenilor de ştiinţă ce să scrie.


Mitul nr.10: În lume, sunt doar câţiva cercetători rebeli care ar nega teoria încălzirii globale cauzată de umanitate.
Adevărul: Există circa 18.000 de semnături ale oamenilor de ştiinţă din întreaga lume pe o scrisoare denumită „Petiţia Oregon”, în care se spune că nu există nicio evidenţă asupra încălzirii globale cauzată de umanitate, care nu are nicio influenţă asupra climatului Terrei. Mulţi oameni de ştiinţă cred că Acordul de la Kyoto (acordul prin care liderii politici ai lumii au luat hotărârea reducerii emisiilor de dioxid de carbon) a fost o mare pierdere de timp, fiind unul dintre cele mai mari înşelătorii politice realizate vreodată în istoria omenirii. Aşa cum afirma cineva: „Scopul fundamental al strategiilor politice publice este acela de a menţine populaţia alarmată, care-şi doreşte astfel siguranţa, lucru ce poate fi realizat prin tot felul de gogoriţe, toate imaginare”. Dorinţa de a salva lumea înseamnă de fapt dorinţa de a conduce.

Citiți și:
Adevărul zguduitor despre intențiile și mentalitatea celor aflați la putere pe această planetă, așa cum reiese din propriile lor declarații
Epidemiile şi războaiele, metode criminale de control al populaţiei

yogaesoteric
30 iunie 2017

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More