Dezvăluiri şocante ale actorului Mircea Diaconu: La nivel instituțional, în UE nu e permis să menționezi că Europa e «un spațiu creștin»!

 

„Se uitau toți, se închinau, ziceau: nu ești întreg la cap, cum scrii așa ceva? Cum creștin? Exclus! Nu e voie să spui asta!”

Această dezvăluire șocantă a fost făcută de celebrul actor și europarlamentar Mircea Diaconu. Rezultă un aspect tulburător: la nivel instituțional, în UE nu e permis să menționezi că Europa e „un spațiu creștin”, scrie sputnik.md.

„Am făcut acum patru ani un raport despre Patrimoniul Cultural European și, la un moment dat, era vorba despre Patrimoniul Cultural Creștin – așa am scris în material”, a relatat Diaconu la Antena 3.

„Când am ajuns în discuții cu celelalte grupuri politice, părea că sunt nebun. Se uitau toți, se închinau, ziceau: nu ești întreg la cap, cum scrii așa ceva?”

„Nu puteam să pricep o vreme”, mărturisește Mircea Diaconu.

„Cum creștin? Exclus! Nu e voie să spui asta!” – i s-a replicat de către aparatnicii Uniunii Europene.

„Cum nu e voie să spun asta?”, a întrebat uimit artistul român, insistând. „Am explicat, am argumentat.” Culmea e că în fața sa erau „niște domni și doamne care veneau din niște țări, și le-am spus-o, care au crucea pe drapel”.

„La nivel politic, decizional, instituțional, în UE e o rușine să recunoști că Europa e un spațiu creștin”, este concluzia la care a ajuns Mircea Diaconu, după 5 ani de Parlament European.

Mircea Diaconu a explicat și fenomenul imigrației și pierderii identității europene.
„Vin niște oameni cu bărcile peste Mediterană – unii mor, unii trec”, dar, spune Diaconu, „când trec, au toate aceste valori, religiile lor, credința lor, valorile lor, într-un spațiu european care-și distruge sistematic propriile valori”.

„E atât de grav cât nu ne putem imagina”, spune convins Mircea Diaconu. „Mă tem că genul ăsta de pledoarie n-o să o auzim prea des.”

„Când ajungi în Parlamentul European, e de bonton să faci cum face lumea, să zici cum zice lumea, să nu contrazici”, explică europarlamentarul.

Mai grav, celebrul actor a explicat cum a reușit să introducă tema creștină și problematica pierderii identității europene: „Am complotat cu președinta Comisiei de Cultură și vorbeam la ureche despre acest subiect, am scris ce am vrut noi și l-am trecut, cu chiu, cu vai, păcălindu-i până-n ultima clipă”.

„Asta e o realitate profundă pentru ceea ce înseamnă spațiul european, pentru că vin alte religii și-și impun credințele și noi nu răspundem în acelaşi fel”, a conchis Mircea Diaconu. „E necesar să fie limpede că vin într-un spațiu care are o anumită credință, un mod de viață”.

Această declarație pe care actorul a rostit-o la emisiunea Sinteza Zilei este una dintre cel mai importante care s-au făcut despre adevărata stare de la Bruxelles, și nu pentru critica adusă UE, ci pentru pericolul pe care îl reprezintă mentalitatea celor ce conduc acolo. În esență, mărturia europarlamentarului duce clar la ideea unui adevărat complot împotriva identității creștine a Europei și, implicit, a națiunilor bătrânului continent!

Citiţi şi:

Bruxelles – Mormântul Europei: UE repudiază Creștinismul și promovează oficial Islamul

Cum a rămas bătrânul continent fără Dumnezeu

Declarații șocante ale unui reprezentant al Bisericii Catolice: «În zece ani vom fi cu toții musulmani din cauza prostiei noastre»

 

yogaesoteric
18 mai 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More