Dialog bizar între un demnitar și o instituție a statului român, după ce pe internet au apărut diverse explicații cu privire la „liniile albe” lăsate de avioane pe cer

Parlamentarul român Mihai Lasca a trimis o solicitare directorului general al Autorității Aeronautice Civile, prin care i-a cerut să vină cu explicații referitoare la „liniile albe”, chemtrails, care rămân pe cer un timp îndelungat în urma avioanelor. Răspunsul primit a fost ironic. Deputatul a fost invitat să utilizeze niște coduri QR pentru a putea accesa niște surse externe de informare.

Mihai Lasca a trimis interpelarea către AACR la finalul lunii octombrie.

Prin prezenta, în calitate de deputat, cât și de membru în Comisia pentru Cercetarea Abuzurilor, Corupției și pentru Petiții, ca urmare a numeroaselor sesizări din partea cetățenilor României, VĂ SOLICIT să comunicați următoarele: mai mulți cetățeni mi-au trimis înregistrări video cu privire la faptul că pe cer, deasupra și în imediata apropiere a zonelor în care aceștia locuiesc, se aflau foarte multe «linii albe cu o lungime considerabilă», care persistau ore întregi, fără a se disipa în anumite zone cu o putere deloc neglijabilă.

În consecință, vă solicit să comunicați dacă aveți cunoștință despre aceste «linii albe de pe cer», ce reprezintă acestea și ce substanțe chimice conțin. De asemenea, vă solicit să comunicați scopul pulverizării acestora pe cerul României, precum și cine efectuează aceste pulverizări”, a transmis Mihai Lasca.

Reacția controversată a instituției de stat

Întrebarea deputatului, dar și răspunsul instituției au lansat noi polemici în rețelele de comunicare virtuală.

Reacția oferită de Autoritatea Aeronautică Civilă a fost tăioasă. Mihai Lasca a primit surse de informare de la NASA și Oficiul de Meteorologie al Marii Britanii:

Stimate domn,

Ca răspuns la solicitarea dumneavoastră, transmisă prin corespondență electronică, înregistrată la AACR, și având în vedere îngrijorările cu privire la fenomenul contrails de care am luat la cunoștință, în scopul unei mai bune informări și cunoașteri, vă comunicăm că, la data de 13 octombrie 2022, AACR a publicat voluntar pe Facebook o serie de materiale menite să ajute la clarificarea acestui subiect. Acestea pot fi accesate prin scanarea următoarelor coduri QR.

Vă mulțumim pentru atenția pe care o acordați în privința îngrijorărilor exprimate de cetățeni.

Nemulțumit, Mihai Lasca a revenit cu o nouă solicitare:

Dle director, în România, în caz că nu ați citit art. 13 din Constituția României, limba oficială este limba română. Dacă nu doriți să formulați un răspuns în limba română Solicitării unui Deputat ales de Poporul Român în Parlamentul României vă pot trimite o coală de hârtie să vă scrieți demisia în LIMBA ROMÂNĂ.

Dacă nu vă descurcați vă trimit un cetățean român să vă ajute să o scrieți. Până atunci, VĂ SOLICIT A DOUA OARĂ să-mi comunicați DE URGENȚĂ:

  • ce reprezintă «liniile albe de pe cer» (chemtrails ȘI NU contrails) și ce substanțe chimice conțin
  • care este scopul pulverizării acestora pe cerul României, precum și cine efectuează aceste pulverizări.

Citiți și:
Gravele afecţiuni ce sunt provocate de dârele morţii (chemtrails-uri) (1)
Cum să ne protejăm, fiecare dintre noi, împotriva efectelor nocive ale dârelor morţii (chemtrails-uri)
Chemtrails – O industrie a morţii

 

yogaesoteric
9 februarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More