Dictatura Noii Ordini Mondiale se va impune cu ajutorul prostului majoritar, în special al celui ‘cu școală’!

 

Prostul majoritar, fie el fără școală, fie el cu studii superioare, este ținta manipulării globale și principalul actor în strategia de impunere a noului tip de comunism: progresismul-neomarxist.

Având în mâini o mare parte a presei globale, deținând imperii financiare, controlând o bună parte a factorilor politici, promotorii noii ideologii, care infectează lumea de multe decenii, vor o Nouă Ordine Mondiale, condusă de un Guvern Global aflat în subordinea lor.

Deja libertatea cuvântului a devenit o mare problemă sub asediul așa numitei corectitudini politice. Identitatea națională, familia, valorile tradiționale, moralitatea, până și biologia, toate au devenit „nefrecventabile” pentru apologeții noii lumi care ni se pregătește.

Culmea evoluției speciei umane (din punct de vedere cultural și biologic), în accepțiunea progresiștilor occidentali, pare să fie bărbatul sau femeia de culoare, gay și de credință islamică!

Revenind la prostul majoritar, din ale cărui specii cea mai periculoasă este prostul cu școală și cu inițiativă, este necesar să subliniem că una dintre trăsăturile principale care îl definesc este aceea că el, prostul cu școală, nu crede în conspirații, nici globale nici locale. El nu crede că ar putea să existe forțe globale care urmăresc controlul întregii planete sau măcar a unei părți din aceasta…

Pentru acesta, este irelevant faptul că întreaga istorie a civilizației umane este bazată pe un șir lung și interminabil de intrigi și conspirații, pe acte abominabile săvârșite de puternicii momentului împotriva celor care li s-au opus, pe dictatură și sclavie, pe distrugerea identității culturale a celor ocupați.

Prostul majoritar, chiar dacă descoperă că în toate epocile au existat lideri politici și militari care s-au visat stăpânii întregii lumi cunoscute și care, în numele acestei viziuni, au provocat războaie dezastruoase, nu crede că și astăzi este la fel, că și astăzi există nebuni cu multă putere care se visează Stăpânii Planetei și care, în numele acestei viziuni, sunt dispuși să arunce lumea în haos pentru a-și atinge obiectivele.

Ce nu înțelege prostul majoritar? El nu înțelege că, astăzi, procesul de cucerire a lumii nu se mai face cu sabia, ca pe vremuri, ci cu ideologia politică și culturală, cu manipularea media, cu ONG-uri plătite să o implementeze în mai toate societățile, cu acapararea resurselor materiale.

Prostul majoritar este atât de orb încât devine chiar el soldat în armata celor care, în final, îl vor băga într-o colivie de aur. Pentru că granițele imperiului global vor fi aurite, ca și fiecare casă în care sclavii vor locui.

Da, nu va exista libertatea cuvântului (pe care prostul majoritar nu o înțelege cu adevărat), se vor pierde identitățile culturale, se vor arunca în aer valorile morale, omul va fi adus la stadiul de accident al evoluției darwiniste, lipsit de orice sacralitate, dar, în compensație, prostul majoritar va avea confort material, bani de concedii, drept la promiscuitate sexuală garantat prin lege, posibilitate de afirmare în corporațiile ocupantului și alte avantaje, un pachet suficient de atrăgător ca să fie mulțumit și să considere că are o viață „bună”, muncind vesel spre folosul stăpânilor. O viață „bună” pentru a cărei „stabilitate” va lupta alături de ocupantul globalist împotriva tuturor celor care o pun sub semnul întrebării!

De aceea, subliniem: dacă dictatura Noii Ordini Mondiale se va impune, ea se va impune cu ajutorul Prostului Majoritar, în special al celui „cu școală”!


Citiţi şi:
Analiza sistemică a prostiei omenești
De ce să n-ai deloc încredere în școala ce este promovată de societatea corporatistă
Haosul fabricat și frica indusă – noua normă în America, întrucât mulți cred că evenimentele orchestrate sunt de fapt amenințări reale

 

yogaesoteric
5 noiembrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More