Dimensiunile organelor sexuale

Occidentul a acordat o deosebită importanţă dimensiunilor organelor sexuale masculine şi feminine. În aceastã direcţie, tratatele sexuale indiene împart organele sexuale în trei clase, în funcţie de dimensiune, şi recomandă potrivirea acestora între iubiţi cât mai armonios posibil. Uniunile amoros-sexuale sunt egale sau inegale potrivit mărimii organelor sexuale, iar pentru echilibrarea anumitor nepotriviri sexuale sunt în mod expres indicate anumite posturi sexuale.

Poziţiile larg deschise permit unui LINGAM mare să intre într-un YONI mic. Folosirea abilă a pernelor pentru a ridica în mod adecvat fesele femeii oferă unui bărbat cu un LINGAM mic o intrare mult mai profundă.

Un text taoist afirmă: ”Forma şi rigiditatea cu care Natura a înzestrat un bărbat nu sunt decât nişte semne exterioare. Ceea ce contează dincolo de aceasta este abilitatea cu care el poate amplifica, graţie stăpânirii la perfecţiune a continenţei sexuale, plăcerea unei femei în timpul actului amoros. Dacă o femeie ţine cu adevărat la un bărbat şi invers, şi dacă amândoi practică mereu continenţa, atunci faptul că organul lui sexual este mai lung sau mai scurt, subţire sau gros, este total irelevant.” Acelaşi text continuă: ”Un organ lung şi gros care intră foarte greu în erecţie este uneori mai rău pentru o femeie decât unul mic şi subţire, dar care este în scurt timp ferm şi rigid. Cu toate acestea, un organ ferm şi rigid, care este împins şi tras cu brutalitate este mai rău decât unul moale şi armonios care este mişcat atent, delicat şi cu tandreţe.”

Uneori literatura taoistă include anumite formule medicinale pentru mărirea sau pentru micşorarea dimensiunilor organelor sexuale, atât masculine, cât şi feminine. Aceste texte indică faptul că folosind alifii, comprese, prafuri şi poţiuni făcute din unele ierburi, coajă de copac, ciuperci şi alte substanţe organice sau anorganice, se poate obţine efectul dorit. Multe texte menţionează diferite preparate, pentru femei care tocmai au născut, care permit YONI-urilor lor să revină la dimensiunile normale mai repede sau mai uşor. Toate aceste formule includ în general sulf sau sulf dizolvat într-o soluţie de apă caldă.

Dacă un cuplu de iubiţi este profund armonizat, atunci organele lor sexuale se vor adapta ca prin farmec unul la celălalt. Rareori este nevoie atunci să se apeleze la mijloace artificiale pentru a le potrivi dimensiunile. Preludiul foarte excitant este de un mare ajutor în armonizarea sexuală şi totodată el este esenţial în anularea diferenţelor majore care există între cei doi iubiţi. Nu uitaţi niciodată să fiţi plini de atenţie şi afecţiune faţă de iubitul sau iubita dumneavoastră. Procedând astfel întreaga problemă a dimensiunilor organelor sexuale va înceta pentru totdeauna să mai existe.

yogaesoteric

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More