Din programul Taberei Spirituale Yoghine Ezoterice de Vară, 1 august – 5 septembrie 2021

La fel ca în anii precedenți, Tabăra Spirituală Yoghină Ezoterică de Vară vă așteaptă cu un program bogat, accesibil atât celor care au acumulat deja mulți ani de experiență în practica yoga, cât și celor care sunt începători.

Marea Putere Cosmică a timpului și a transformării, KALI, va fi puterea cosmică sub a cărei influență spirituală și în a cărei sferă specifică de forță se vor desfășura aproape toate activitățile spirituale ce vor avea loc în cadrul acestei tabere, desfășurată și în această vară ONLINE, pe site-ul https://events.misatv.ro/.

Programul detaliat va fi disponibil doar pe site-ul taberei și doar pentru un interval de 3 zile. Programul principalelor evenimente (spirale, procedee spirituale de translație în timp, exemplificări cu energia erotică pură, conferințe speciale pentru femei și bărbați) va putea fi consultat pe site în secțiunea Program.

Vă rugăm să luați în considerare faptul că, din motive obiective, pot apărea modificări în program. Aceste modificări vor fi anunțate cât mai rapid posibil, atât pe canalul de Telegram destinat anunțurilor referitoare la tabără (https://t.me/tabaraonline), cât și direct pe site-ul taberei.

yogaesoteric
19 iulie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More