Din seria obiceiuri dezgustătoare la popoarele anti-euroatlantice, astăzi: dușul zilnic

Motto: „… După părerea mea, nu este necesar să facem baie și duș în fiecare zi. De fapt, NU E CAZUL DELOC să facem baie și duș. Există microbi pe trupul nostru care produc mirosuri neplăcute, dar nu ne sunt dăunători. Și motivul pentru care facem baie și duș este că vrem să scăpăm de aceste mirosuri și vrem să ne simțim confortabil. Este în regulă, dar în ceea ce privește prevenirea bolilor, nu este cu adevărat important… Nu avem nicio dovadă absolută cu privire la ceea ce face (dușul zilnic cu săpun), dar știm din pandemia de covid că, atunci când oamenii se spălau pe mâini într-un mod obsesiv, de pe mâini le erau îndepărtate grăsimile naturale și pielea s-a uscat. Deci nu este bine pentru noi să ne spălăm regulat.” – prof. Sally Bloomfield, London School of Hygiene and Tropical Medicine, citată de DailyMail

L-am urmărit pe Klaus explicându-ne cu vocea sa plată și ajutându-se de o gestică sugestivă cum ar fi nevoie să-i protejăm pe cei dragi și să arătăm că ne pasă ștergându-ne cu cârpușoara umedă pe mâini, din oră în oră, minimum 30 de secunde!

Că doar n-am înnebunit să ne spălăm pe mâini cu apă și săpun timp de 30 de secunde pe oră, de 16 ori pe zi (am scăzut cele 8 ore de somn în care nu avem obligația patriotică de a arăta că ne pasă), adică să consumăm, în mod iresponsabil, prețioasa apă potabilă timp de 8 minute în fiecare zi, când recomandarea este să nu mai facem duș deloc! Adică, să risipim, ca proștii, ceea ce am economisit cu atâta înțelepciune, după indicațiile europenei cucoane Ursula dar și ale brexitei doamne Bloomfield!

Pregătiți, așadar, din timp materialul textil pentru mâini și aveți grijă să nu vă încurcați și să folosiți pentru membrele superioare, din greșeală, cârpușoarele pentru plici și zonele intime, că nu se știe ce dandana mai iese! Propun ca noile produse de igienă (cârpușoară FFP2 cu trei straturi, cârpușoară FFP3 cu valvă pentru evacuarea mirosului sau cârpușoară FFP3 PREMIUM cu ventilator înglobat, având avantajul că pe lângă umezire asigură și aerisirea părților anatomice mai dosnice și mai sensibile), să fie distribuite, gratis, de guvernul Ciucă, așa cum pentru o perioadă scurtă de timp s-au distribuit și niște măști de unică folosință pe care cetățenii le-au purtat fără mari probleme 2-3 luni la rând, până s-au rupt „toartele”. Iar pentru a le putea deosebi, cârpușoarele să fie inscripționate cu desene sugestive reprezentând zonele anatomice unde urmează a fi folosite.

Slava igiena!!!!

Autor: Luminița Arhire

Citiți și:
Adio, dușuri calde și iluminat public! Planul bolșevic pus la cale de UE
Dictaturile sunt produse de oameni slabi și fricoși, și sunt întreținute de oameni și mai slabi, și mai fricoși

 

yogaesoteric
26 februarie 2023

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More