Discursul lui Macron în PE, o sinteză despre planul pus la cale de rețeaua progresisto-globalistă de a desființa rapid statele naționale din Europa

 

Discursul susținut de președintele Franței, bilderbergul Emmanuel Macron, în fața Parlamentului European la data de 17 aprilie 2018, relevă care este planul pe termen scurt al rețelei progresisto-globaliste. Iată puntele cheie:

1. Amestecul etnic forțat trebuie accelerat – Câți mai mulți migranți în Europa – Cine ia mai mulți migranți, doar acela va primi bani de la UE („un program european care este orientat să sprijine direct, din punct de vedere financiar, autoritățile locale care găzduiesc și integrează refugiații”). Se sare peste statul național şi se dau bani direct orașelor şi regiunilor (dintr-o țară) care primesc cât mai mulți migranți.

Macron: „Cu privire la acest subiect (al migrației), ați făcut multe și vreau să vă salut, însă până la sfârșitul legislaturii, în primăvara anului 2019, trebuie să obținem rezultate concrete pe mai multe fronturi. În ceea ce privește migrația, trebuie deblocate dezbaterilor otrăvitoare asupra Regulamentului de la Dublin și asupra relocalizărilor. (…) Propun să se creeze un program european care este orientat să sprijine direct, din punct de vedere financiar, autoritățile locale care găzduiesc și integrează refugiații.”

2. Bilderbergul Macron a introdus conceptul manipulator de „suveranitate europeană”.

„Suveranitate europeană” înseamnă, de fapt, distrugerea suveranității statelor nationale, dar repetarea cuvântului „suveranitate” cu privire la Europa, introdus în premieră în discursul progresist internaționalist, este o manipulare oribilă.
În discursul său în fața Parlamentului European, bilderbergul Macron a rostit de 24 de ori cuvintele „souveraineté”, „souveraineté européenne” și „une nouvelle souveraineté européenne” („suveranitate”, „suveranitate europeană” și „o nouă suveranitate europeană”).

3. Taxe noi de miliarde de euro anual smulse europenilor prin minciuna încălzirii globale și distrugerea industriilor bazate pe combustibili fosili (aceasta deoarece miliardarii progresiști ai planetei dețin deja industriile energetice așa-zis „verzi”, care reprezintă viitorul).

Macron: „Suveranitatea este și suveranitate climatică și suveranitate energetică. Ea este indispensabilă. Va trebui să deschidem rapid dezbaterea pentru a mări contribuția europeană în temeiul Acordului de la Paris. În prezent, finalizăm discuțiile privind pachetul energie-climă, dar este clar că va trebui să deschidem o nouă etapă. Mulți dintre voi v-ați angajat deja și sper că în lunile următoare vom putea redeschide dezbaterea pe o temă a prețului carbonului. Franța va avansa ideea unui preț minim, iar Franța va susține ideea unui impozit la frontiere pentru CO2. Aceasta nu este nici un capriciu tehnic, nici un instrument tehnic, este condiția unei tranziții energetice credibile.”

4. Blamarea și izolarea Statelor Unite conservatoare ale lui Donald Trump, care propagă opțiuni politice mortale pentru scopurile globaliste ale rețelei progresiste mondiale.

Macron: „Partenerul nostru american, cu care împărtășim atât de mult, se confruntă acum cu tentativa de dezangajare și respingere a multilateralismului, a problemei climatice sau a problemelor comerciale. Acest model al nostru (n.red. progresisto-globalist), sunt convins, este la fel de puternic ca oricare altul dar totodată atât de fragil pentru că puterea lui în fiecare moment depinde de angajamentul nostru și de exigențele noastre. În fiecare zi trebuie să îl apăram împreună. Deci, pentru a face față acestui angajament, prima condiție este adevărul și responsabilitatea.”

Observați expresia „se confruntă” din fraza „Partenerul nostru american … se confruntă acum cu tentativa de dezangajare și respingere a multilateralismului, a problemei climatice sau a problemelor comerciale” – care indică faptul că „partenerul lor american” nu este Donald Trump, ci rețeaua progresisto-globalistă din America care „se confruntă acum” cu Donald Trump, președintele american fiind „tentativa de dezangajare și respingere a multilateralismului, a problemei climatice sau a problemelor comerciale”.

5. Rețeaua progresisto-globalistă vrea o Europă progresistă și cât mai internaționalistă, care să se opună și care să distrugă suveranitatea statelor naționale, pe care bilderbergul Macron o numește și o înfierează ca fiind „suveranitatea autoritară”. Iar ce face el când dă cu pumnul în masă și ne spune ce avem de făcut, fără să ne-ntrebe, este după mintea lui „suveranitatea neautoritară”.

Macron: „Vreau să aparțin unei generații care va apăra această suveranitate europeană pentru că ne-am luptat pentru a o avea, pentru că are un sens și pentru că este condiția care va permite generațiilor viitoare să își aleagă, la momentul respectiv, ele însele, viitorul. Și nu voi ceda în fața unei fascinații pentru suveranitatea autoritară, nu voi renunța în fața vreunei facilități a timpului prezent, dar cred că împreună, responsabilitatea noastră în lunile următoare este organizarea unei adevărate dezbateri europene, pentru a avea termene europene reale, care singure vor permite popoarelor noastre să aleagă, cei care doresc o Europă care nu mai oferă, cei care doresc o Europă în retragere, cei care doresc o Europă obișnuită sau cei care sunt pregătiți pentru a aduce o Europă a ambiției, a unei suveranități reinventate, o democrație vie, aceea în care credem.”

6. Rețeaua progresistă vrea să impună statelor europene să contribuie cu mult mai mulți bani ca până acum pentru că, spune Macron, ne trebuie mai mulți bani pentru Armata UE și pentru migrație. În plus, UE vrea să impună taxele și impozitele în toate țările membre, acțiune pe care o numește, în limbajul său de lemn, „criterii de convergență în domeniul fiscal” și să smulgă statelor membre și acest atribut de suveranitate națională. Mai mult, viitorul buget UE trebuie dirijat pentru accelerarea convergenței federaliste a Uniunii („acest buget pe care îl vom discuta trebuie să exprime un proiect politic de … convergență”).

Macron: „Și vreau să-mi închei comentariile în această privință, acest buget pe care îl vom discuta trebuie să exprime un proiect politic de coerență, eficiență și convergență…
Franța este gata să-și mărească contribuția. Dar pentru aceasta, o refinanțare a bugetului în sine trebuie luată în considerare, prin crearea de noi resurse proprii. Sunt în favoarea resurselor digitale, precum și a anumitor resurse energetice, prin eliminarea reducerilor care nu pot supraviețui Brexitului, prin finanțarea utilă a acțiunii europene în domeniul apărării și migrației, prin modernizarea politicilor actuale și prin definirea condițiilor. Mai degrabă aș prefera să menționez criteriile de convergență în domeniul fiscal și al aspectelor sociale, în special. Nu trebuie să negăm orice ambiție a politicilor existente, dar trebuie să adăugăm noile ambiții pe care le purtăm. În acest sens, în orice caz, Franța va lucra în următoarele luni.”


Citiți și:

Noua Ordine Mondială: Agenda întunecată satanică, insidioasă din spatele globalismului și a ideologiei graniţelor deschise

Franța: secretele teribile din spatele lui «Rothschild» se manifestă prin Macron

 

yogaesoteric
11 mai 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More