Document! Lista cu venerabilii care erau în 2008 la conducerea lojilor masonice din România!

 

Judecători, procurori, generali, parlamentari, primari, șefi de instituții de stat – se regăsesc pe lista venerabililor!

De-a lungul timpului, masoneria şi-a dobândit reputaţia de a fi o organizație malefică, dominată de escroci, de hoți, de corupți. Câteva mii de organizații de tip masonic formează un conglomerat malefic ce poartă numele generic de Masoneria Universală.

Pentru majoritatea românilor, masonii se află la originea tuturor relelor! Iar bancherii masoni sunt considerați inamicul public nr. 1, înaintea politicienilor masoni corupți până în măduva oaselor!

Documentele de mai jos arată că în anumite loji au activat magistrați – judecători și procurori – generali, parlamentari, primari, șefi de instituții de stat și bancheri, care au jurat să-și ajute „frații” în orice condiții. Și de prea multe ori au făcut asta încălcând Constituția!

 
Lucian Netejoru

Judecătorul Lucian Netejoru, șeful Inspecției Judiciare, a făcut parte dintr-o lojă masonică românească. Conform legii magistratul are voie, dar are și obligația legală de a specifica apartenența la masonerie în Declarația de Interese (DI). Însă în DI, Netejoru nu a scris că este mason!

 
Ovidiu Galea – alt onorabil și jude și „frate”

Site-ul Secundatv.ro a prezentat „Lista cu Venerabilii care se aflau la conducerea Lojilor Masonice din România în anul 2008”.

Din tabele a fost eliminată adresa de corespondență, dar au rămas numerele de mobil și adresele de e-mail. De ce? Pentru că sunt de „utilitate publică” conform HG 561/2004.

Secunda a verificat mai multe nume, prin sondaj. Cu excepția a trei numere de mobil care au fost dezactivate, celelalte 27 de numere de telefon accesate s-au dovedit reale. Toți cei 27 de „frați” contactați au confirmat apartenența la masonerie și au recunoscut că au fost „venerabili”!

Lista cu Venerabilii care se aflau în anul 2008 la conducerea Lojilor Masonice din România!

Un jurământ masonic

Eu ……………….., în prezenţa Marelui Arhitect al Universului şi a membrilor din această respectabilă Lojă, cu deplină şi profundă convingere sufletească, cu absolută şi de neclintit voinţă, pe deplin conştient,

Jur solemn pe cele Trei Mari Lumini ale Francmasoneriei Universale Regulare: să respect legile ţării, să mă supun Constituţiei şi Regulamentului General ale Marii Loji Naţionale din România şi să nu dezvălui niciunul din secretele Francmasoneriei profanilor sau acelora care nu sunt îndreptăţiţi să le afle.

Jur solemn să apăr onoarea şi viaţa tuturor Fraţilor şi, în limita posibilităţilor mele, să îi ajut în orice împrejurare, dacă cererea lor nu contravine legii şi nu încalcă morala.

Jur solemn toate acestea, fiind conştient că, de îmi voi încălca Jurământul prestat, voi fi judecat de către Fraţii mei ca un individ demn de dispreţ ce nu merită să aparţină Francmasoneriei Universale Regulare şi dat uitării pe vecie.

Aşa să-mi ajute Marele Arhitect al Universului!

Adrian Năstase i-a ridicat pe masoni la rang de „utilitate publică”

În 15 aprilie 2004, prin Hotărârea de Guvern 561, premierul de atunci Adrian Năstase a decis, printr-un articol unic, că:
„Se recunoaşte Asociaţia Marea Lojă Naţională din România, persoană juridică de drept privat, fără scop patrimonial, cu sediul în municipiul Bucureşti, str. Theodor Speranţia nr. 102, bl. S26, ap. 2, sectorul 3, ca fiind de utilitate publică”.

Au semnat, alături de Adrian Năstase, Eugen Bejinariu și celebrii „onorabili” Răzvan Theodorescu și Neculae Eugeniu Plăiaşu.

Beneficiul oferit de Năstase – că doar nu a dat de la el! – este următorul: Organizațiile de „utilitate publică” au dreptul să primească gratis de la stat terenuri și clădiri, dar și bani!

Citiți și:

Cutremur de proporții. Masoneria CONDUCE din umbră România. Dovezi edificatoare despre Năstase, Băsescu și Ponta

Rugăciunea șocantă a masonilor adresată lui Satana. Marele Arhitect al Universului = Lucifer. Citate celebre ale unor masoni de rang înalt (I)

România, fruntașă la numărul de masoni. 40.000 de români sunt înscrişi în lojile masonice

 

yogaesoteric
14 ianuarie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More