Documente bombă ies la iveală: Biden a trimis milioane de euro unor grupuri care au cenzurat postările din platformele online în timpul alegerilor din 2020

Un raport publicat la începutul lunii octombrie detaliază o descoperire șocantă privind modul în care administrația Biden ar fi colaborat cu patru grupuri private pentru a cenzura postările din rețelele de comunicare virtuală în timpul alegerilor din 2020, potrivit RSBN.

Descoperirea, raportată pentru prima dată de Just the News, a dezvăluit că Departamentul pentru Securitate Internă ar fi colaborat cu patru grupuri private pentru a viza și cenzura mai multe postări din rețelele de comunicare virtuală pe care le-au considerat „dezinformare” în timpul alegerilor din 2020.

Odată ce Biden a preluat funcția, administrația sa ar fi acordat grupurilor milioane de dolari pentru eforturile lor.

În mod similar, platformele de de comunicare virtuală au luat măsuri în cazul a 35 la sută din conținut, acesta fiind etichetat ca dezinformare, eliminat sau blocat.

Citiți și:
Au înlocuit cenzura marxistă a Partidului Comunist cu cenzura neo-marxistă de pe Twitter și Facebook
Când a început cenzura?

 

yogaesoteric
17 decembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More