Donald Trump numește SUA o „hazna a crimei” și „zonă de război”: „visul american a fost rupt în bucăți”

Fostul președinte Donald Trump a declarat că SUA au devenit o „hazna a crimei” și o „zonă de război” de când a părăsit Casa Albă – în timp ce a cerut ca legea și ordinea să fie restabilite de urgență în toată țara, scrie New York Post.

Trump i-a învinuit pe democrați pentru creșterea criminalității care afectează țara.

Trăim într-o țară atât de diferită dintr-un singur motiv principal: nu mai există respect pentru lege și cu siguranță nu există ordine”, a spus Trump în timp ce ținea discursul principal la America First Policy Institute al summit-ului America First Agenda.

Țara noastră este acum o «hazna a crimei». Avem sânge, moarte și suferință la o scară cândva de neconceput, din cauza efortului Partidului Democrat de a distruge și de a demonta forțele de ordine… Este necesar să se oprească și să se oprească acum.”

Trump a adăugat: „Sub guvernarea democrată, în orașele conduse de democrați, statele conduse de democrați și un guvern federal condus de democrați, criminalilor li s-a dat frâu liber mai mult ca niciodată.”

Nu a existat niciodată o perioadă ca aceasta. Străzile noastre sunt pline de tensiune și îmbibate cu sângele victimelor nevinovate.”

Multe dintre orașele noastre cândva mari – de la New York la Chicago și LA – unde clasa de mijloc obișnuia să se înghesuie pentru a trăi visul american, sunt acum zone de război, zone de război adevărate”, a continuat Trump

În fiecare zi, există înjunghieri, violuri, crime și atacuri violente de orice fel imaginabil.”

Trump a enunțat printre modalitățile prin care siguranța publică ar putea fi restabilită în SUA, inclusiv legi mai dure asupra cauțiunii, restabilirea politicilor de „oprire și percheziție” și angajarea mai multor polițiști.

Următorul Congres și următorul președinte ar fi cazul să reprime această nebunie și să o reprime foarte, foarte … foarte, foarte repede”, a spus Trump despre reforma cauțiunii în orașe precum New York.

Libertățile civile ale oamenilor, siguranța americanilor care respectă legea nu pot fi periclitate de primari și guvernatori slabi care sunt oameni care pur și simplu nu știu ce fac.”

El și-a exprimat, de asemenea, sprijinul pentru impunerea pedepsei cu moartea pentru traficul de droguri, spunând că „pedepsele să fie foarte, foarte severe”.

Dacă te uiți la țările din întreaga lume, cele care nu au o problemă cu drogurile sunt cele care au instituit pedeapsa cu moartea, în urma unui proces foarte rapid, pentru traficanții de droguri”, a adăugat el.

Sună oribil, nu-i așa? Dar știți ce? Sunt cei care nu au nicio problemă. Nu durează 15 ani în instanță.”

Trump a spus că siguranța publică ar putea fi restabilită dacă republicanii ar fi preluat controlul asupra Camerei Reprezentanților și Senatului după alegerile intermediare – și când un președinte GOP „reia Casa Albă în 2024”.

Deși o mare parte din discursul său a fost legată de siguranța publică, Trump a repetat afirmațiile că a câștigat alegerile din 2020 – o declarație care a declanșat revoltele Capitoliului.

Am candidat prima dată și am câștigat. Apoi am candidat a doua oară și m-am descurcat mult mai bine. Avem alte milioane și milioane de voturi… Poate că este necesar să o facem din nou”, a spus Trump.

Au fost o catastrofă acele alegeri. O rușine pentru țara noastră”, a adăugat el.

Citiți și:
Donald Trump s-a întors: Joe Biden ne distruge națiunea chiar sub privirile noastre. Vom prelua America
Donald Trump acuză: Biden distruge America. Politicile sale au generat un coșmar național aflat în desfășurare

 

yogaesoteric
6 decembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More