Donald Trump acuză: Biden distruge America. Politicile sale au generat un coșmar național aflat în desfășurare

Donald Trump, al 45-lea președinte al SUA, l-a acuzat pe succesorul său, Joe Biden, că distruge America prin politicile sale imigraționiste, prin cedările față de China și prin felul umilitor în care a gestionat retragerea americană din Afganistan.

Biden distruge America. Politicile sale au creat aievea un coșmar național: el a cedat independența noastră energetică, a sabotat economia, a făcut să crească incidența infracțiunilor violente, s-a aplecat în fața Chinei, i-a lovit pe cetățeni în loc să zdrobească virusul, a generat unica, cea mai mare umilință a noastră din istorie în Afganistan, a abandonat peste hotare mii de cetățeni americani la cheremul extremiștilor islamici și a lăsat o graniță larg deschisă pentru droguri mortale, infracțiuni și imigrație ilegală nelimitată în țara noastră!

Eu am asigurat cea mai sigură frontieră din istorie. Biden a creat cel mai catastrofal dezastru de frontieră din istorie – de departe. Procurorul general al Texasului, Ken Paxton, pe care l-am susținut cu tărie pentru realegere, tocmai a obținut o victorie importantă la Curtea Supremă împotriva agendei lui Biden de deschidere a frontierelor. Îl felicit pentru această victorie. Instanța a constatat că Biden a încălcat legea atunci când a desființat Protocoalele de Protecție sau Repatriere a migranților mexicani. Acum, Biden este forțat să repună în vigoare «Remain in Mexico» (Rămâneți în Mexic), unul dintre cele mai importante și de succes programe ale mele în domeniul securizării frontierei. Și procurorii generali ai altor state ar fi necesar să urmeze acest exemplu și să atace în justiție fiecare dintre politicile ilegale ale lui Biden privind frontiera și imigrația”, a scris Donald Trump pe site-ul personal.

Citiți și:
I-au pus baterii noi: Biden declară război celor 80 de milioane de americani nevaccinați și insistă: „Nu este vorba despre libertate”
20 de state dau în judecată administrația Biden pentru impunerea identității de gen în America

 

yogaesoteric
12 octombrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More