Donald Trump și-a anunțat sprijinul tacit pentru QAnon, organizația desemnată de FBI ca posibilă amenințare teroristă internă

 

Donald Trump și-a anunțat tacit și implicit sprijinul pentru QAnon, o organizație desemnată de FBI ca fiind o potențială amenințare teroristă locală. Președintele american spune despre adepții QAnon că sunt oameni „care își iubesc țara” și „care mă plac foarte mult”, conform The Guardian.Un susținător al lui Donald Trump ține în aer un simbol al QAnon în timpul unui miting la care este prezent și președintele

Adepții mișcării QAnon vorbesc despre „statul paralel” cu care se luptă Trump, despre practicile satanice în care sunt implicate elitele conducătoare – pedofilie, trafic de ființe vii, precum şi de consumul de adrenochrome, o substanţă ce permite menţinerea tinereţii şi care este secretată şi extrasă din sângele copiilor abuzați.

Întrebat în legătură cu organizația și cu ideile pe care aceasta le vehiculează, Trump a declarat: „Nu știu prea multe despre această mișcare, dar înțeleg că adepţii ei mă plac foarte mult, aspect pe care îl apreciez. Am auzit că popularitatea lor crește.”
„Sunt oameni cărora nu le place ce văd în locuri precum Portland, Chicago, New York și alte orașe și state. Am auzit că acești oameni iubesc țara noastră și nu le place să vadă această situaţie”, a adăugat Trump.

Întrebat cu privire la dezvăluirile făcute de această mişcare, considerate în mediile oficiale drept „teorii ale conspirației”, Trump a răspuns: „Nu am auzit de acestea, dar se presupune că ar fi ceva rău sau bun?”

Remarcile președintelui american au fost întâmpinate cu jubilație de comunitățile QAnon de pe rețelele sociale care se străduiesc să rămână active în contextul în care Facebook a anunțat închiderea mai multor conturi și grupuri ale acestora.

QAnon are susținători și în România

Grupurile QAnon România nu sunt deocamdată foarte numeroase. Îl susţin la rândul lor pe Donald Trump şi vorbesc despre practicile criminale ale elitelor satanice.

Membrii lor s-au adunat însă în Piața Victoriei, participând la proteste împotriva restricțiilor generate de pandemie, afișând pancarte pe care scria „Noi suntem Q”, și „Trump = Lumea liberă”, dar și tricouri negre cu sigla și sloganul grupării – „Where we go one, we go all”.


Citiţi şi:

O analiză obiectivă a fenomenului QAnon

Elitele mondiale sunt implicate în traficul uman pentru pedofili, sataniști și sacrificiile umane ale aristocraților? (I)

 

yogaesoteric
11 septembrie 2020

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More