Video de colecţie – Robert F. Kennedy Jr într-un interviu dat lui Ron Paul: CIA i-au ucis tatăl și unchiul

 

Într-un interviu care se va dovedi cu siguranță unul istoric, fostul congresman dr. Ron Paul a vorbit cu avocatul Robert F. Kennedy, Jr. în cadrul emisiunii sale Liberty Report de vineri 14 august, 2020.

Cu toate că dr. Paul spune că principalul motiv pentru care l-a invitat pe domnul Kennedy în emisiune a fost să discute despre vaccinuri, el atacă de la început o problemă nelămurită pentru americani de peste 5 decenii: care este adevărul despre asasinarea președintelui John F. Kennedy în 1963, unchiul lui Robert F. Kennedy Jr., și a lui Robert F. Kennedy, tatăl său, în 1968, și ce rol a jucat CIA în toate acestea?

Dl. Kennedy începe prin a menționa o carte pe care a scris-o, Valorile Americane, în care vorbește despre lupta de peste 75 de ani a familiei sale cu CIA. El spune că lupta cu CIA a început la mijlocul anilor 1950, atunci când președintele Truman i-a cerut bunicului său, Joseph Kennedy, să facă parte dintr-o comisie numită „Comisia Hoover”. Sarcina lor era să analizeze CIA, pentru că CIA nu fusese inițial gândită să conducă activități paramilitare, să aranjeze alegeri, să asasineze lideri ai lumii și să se amestece în democrațiile altor țări.

Dl. Kennedy menționează că CIA a fost creată cu mari rețineri atât din partea democraților cât și a republicanilor, pentru că precursorul CIA, Oficiul pentru Servicii Strategice (OSS), o agenție militară secretă, fusese lichidat după al Doilea Război Mondial cu credința că o organizație de poliție secretă nu se potrivește cu o democrație condusă de o Constituție. În zilele acelea, atunci când vorbeai despre poliție secretă, americanii se gândeau la „STASI” (Poliția secretă din RDG), la „KGB” (Poliția secretă din URSS) sau la „GESTAPO” (Poliția secretă din Germania nazistă).

Când CIA a fost înființată, a fost cu scopul exclusiv de „spionaj”, de culegere de informații. Nu trebuia să se amestece în ceva. Dar Alan Dulles, primul director al CIA, avea se pare alte planuri și foarte curând acesta va spulbera democrațiile din Guatemala, Iran și din alte ţări ale lumii. În consecință, când Jospeh Kennedy a devenit membru al Comisiei Hoover, el a recomandat desființarea CIA.

Dl. Kennedy continuă:
„Alan Dulles a manipulat legea, făcând o grămadă de înțelegeri de culise pentru a obține aceste bugete secrete uriașe și a început să se implice în tot felul de uneltiri. Bunicul meu a făcut parte dintr-o comisie care a văzut asta și tot ceea ce ei au făcut.
Iar când ei au spulberat democrațiile din Guatemala, Iran și de prin alte părți ale lumii, bunicul meu a spus «ar fi necesar s-o desființăm. Divizia de Planificare ar fi necesar să fie eliminată», aceasta fiind divizia pentru «afaceri murdare».

Alan Dulles nu l-a iertat niciodată și nici pe familia mea. Iar când unchiul meu a intrat în joc și a avut loc momentul Golful Porcilor, l-a concediat pe Dulles.

Când Președintele Johnson a intrat în cameră, în Aripa de Est de la Casa Albă, eu eram aşezat lângă tatăl meu, iar când i-a spus tatălui meu că Lee Harvey Oswald tocmai ce fusese asasinat de Jack Ruby – le-a spus tatălui meu și lui Jackie astea – eu l-am întrebat pe tata: «Jack Ruby iubea familia noastră?».
Nimeni nu mi-a răspuns la întrebarea asta.”

Tatăl domnului Kennedy va descoperi mai târziu că Jack Ruby avea legături cu Mafia și cu CIA. El credea că CIA i-a ucis fratele, pe președintele John F. Kennedy.

Deși Dl. Kennedy declară că „ai fi un idiot să nu crezi că Președintele Kennedy a fost omorât ca urmare a unei conspirații”, inițial nu a crezut la fel despre moartea tatălui său. El credea că dovezile împotriva lui Sirhan sunt covârșitoare, până într-o zi când Paul Schrade, unul dintre cei mai buni prieteni ai tatălui său și care fusese lângă acesta în momentul asasinării, fiind și el împușcat în cap, i-a spus că tatăl său nu fusese omorât de Sirhan și că este necesar să vadă raportul privind autopsia.

Dl. Kennedy spune că a avut rețineri, pentru că nu voia să intre în vârtejul „teoriilor conspirației” născute în jurul morții tatălui său. Dar, ca o favoare făcută lui Paul Schrade și pentru că acesta dovedise atâta eroism, după câtva zile de investigații, i-a devenit clar că Sirhan nu ar fi putut să-l ucidă pe tatăl său.

Ascultați mai jos restul interviului, în care se vorbește de asemenea despre cum dl. Kennedy a devenit, fără tragere de inimă la început, avocatul părinților ai căror copii au suferit din cauza vaccinurilor, o cotitură în carieră care aproape că l-a distrus. Înainte de asta, fusese un avocat de succes care intenta procese companiilor care poluau mediul înconjurător.

Cei doi au mai vorbit si despre cum închiderile și izolarea socială cauzate de COVID, conduse de Anthony Fauci, ucid mai multe persoane decât chiar COVID.

Înainte de a urmări acest interviu istoric, să punctăm ceea ce veți vedea de fapt.
Veți vedea doi oameni, dr. Ron Paul, el însuși congressman republican, și dl. Kennedy dintr-o familie cu o faimoasă carieră democrată, care sunt de acord cu privire la problemele referitoare la tirania medicală pe care astăzi este necesar să le înfruntăm, pentru că amândoi înțeleg că pericolul care planează asupra Americii, cauzat de frica de COVID, este o problemă fără culoare politică.

Dl. Kennedy chiar citează cuvintele spuse de Franklin Delano Roosevelt la discursul inaugural al preşedinției sale din 1933, în mijlocul Marii Crize: „Nu este cazul să ne temem decât de noi înșine”, pentru că frica este instrumentul tiranilor. Tiranii conduc prin frică și pretind că numai ei pot salva poporul de la amenințarea care cauzează frica.
Exact asta se petrece astăzi, într-un mod nemaiîntâlnit, cu frica de COVID.

Acesta nu este un interviu pretențios și „șlefuit” pe care l-ați vedea pe canalele de propagandă ale media corporatiste, în care interlocutorii sunt practic niște actori luați drept modele, pentru că sunt așa bine îmbrăcați și eleganți, dar care de fapt joacă niște roluri și urmează un scenariu pentru a trimite mesajul stabilit de globaliști și pe care populația să-l creadă.

Dr. Ron Paul mai este cunoscut și cu supranumele de „Dr. Nu” în Congresul American, pentru că practic nu a putut fi cumpărat de lobbiști. A fost medic de zbor în Forțele Aeriene la începutul anilor 1960, chiar după incidentul Golful Porcilor din Cuba, așadar este foarte în temă privind familia Kennedy și cariera ei politică. Are 85 de ani și uneori divaghează în interviurile lui, dar este încă mult mai inteligent decât politicienii de carieră de astăzi, care urmează turma pentru simplul motiv că nu pot gândi pentru ei înșiși.

Dl. Kennedy are un defect de vorbire și este evident că nu e ușor să-l asculți, dar pasiunea cu care își urmează convingerile și cunoștințele în problemele de care se preocupă sunt uimitoare.

Dacă vreți să știți adevărul și să aflați știri reale, acest interviu este de departe mult mai interesant și mai informativ decât orice vedeți pe canalele de televiziune corporatiste difuzate prin cablu.


Citiţi şi:

Robert F. Kennedy Jr. îl demască pe Bill Gates și relația sa cu Big Pharma

Legătura candidaturii lui Joe Biden la preşedinţia Americii cu isteria Covid-19, confirmată
 

yogaesoteric
11 septembrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More