Două acțiuni importante s-ar putea face dacă am avea oameni politici și nu cârpe

Două acțiuni importante s-ar putea face dacă am avea oameni politici și nu cârpe cu care se șterg pe tălpi globaliștii:

1. Să facă presiuni asupra conducerii Republicii Moldova pentru Unire. Este cel mai propice moment posibil, când Germania este în corzi iar administrația americană e în mâna unuia cu Alzheimer.

Singurul acord este necesar să fie făcut cu Rusia, ca să garantăm că pe teritoriul Basarabiei nu vor fi ridicate baze militare ale SUA, precum și garantarea excluziunii atomice – România nu va permite staționarea de armament nuclear al niciunui stat NATO pe teritoriul său.

Ar fi un acord elementar, care ar permite Basarabiei să revină la Patria Mamă. Acest act i-ar permite și Rusiei, care se află momentan în pierdere masivă de imagine externă, să puncteze printr-un acord cu un stat membru NATO.

Ideea că Moldova „va intra în Europa” (UE) este o minciună întreținută de slugile imbecile ale Germaniei care, de conivență cu Rusia, a ținut acest teritoriu (un non-stat) la periferia UE. Cel mai mare dușman al unirii este Germania – am spus-o de două decenii – chiar dacă statul german s-a reunificat abia pe 3 oct. 1990. Revenirea la Țară a Basarabiei ar fi și o garanție că acest teritoriu românesc nu va fi acaparat de Rusia, în cazul în care teritoriile de la mare vor fi pierdute de Ucraina și Transnistria s-ar alipi la un posibil nou stat creat sub tutela rusească – confederația Novorusia.

Despre garantarea drepturilor minorității ruse din Basarabia nu ar fi nicio problemă în dezbatere, întrucât România este un model internațional în materie – sunt puține state în lume care să aibă grijă de minorități la un asemenea grad.

2. Întrucât cele peste 125 de biserici și mănăstiri românești din Bucovina de Nord și Herța, care depind de B.O. Rusă, sunt în pericol de ucrainizare – vor fi sechestrate dacă nu-și schimbă subordonarea actuală la BORu, conform unei legi care va fi votată în curând – consider că este obligatorie reactivarea urgentă a Arhiepiscopiei Bucovinei de Nord, pendinte Bisericii Ortodoxe Române, iar P.S. Episcop Longhin de la Mănăstirea Bănceni să fie ridicat în rang.

Sediul Arhiepiscopiei ar fi necesar să fie redeschis, respectând tradiția și istoria, la Cernăuți.

Modelul este cel din Basarabia, unde Sfântul Sinod și vrednicul de pomenire Patriarh Teoctist au binecuvântat reactivarea Mitropoliei, în data de 19 dec. 1992.

Nu putem lăsa ca 500.000 de români, după ce unitățile de învățământ le-au fost închise, să fie complet deznaționalizați de politica extremistă girată de măscăriciul Zelenski.

Sigur, aici factorul politic (impotent) ar fi mai puțin implicat iar discuția s-ar modifica în cazul dezmembrării Ucrainei, caz în care s-ar putea reface Mitropolia Bucovinei.

Biserica Ortodoxă Română a dat dovadă până azi de curaj în momentele critice prin care a trecut țara, iar acum nu are de făcut decât să preia, ca de obicei, inițiativa.

Autor: Iulian Capsali

Citiți și:
Germania nu vrea unirea Basarabiei cu România: Semnalul clar pe care l-a dat Președintele Iohannis
EXPLOZIV! Ce document au ascuns politicienii români în ultimii 25 de ani. Americanii au vrut Moldova lângă România

 

yogaesoteric
13 iunie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More