Alaska rămâne un teritoriu al experimentelor – un nor ciudat fotografiat pe cerul regiunii

Un nor misterios apărut în Alaska a ridicat un mare semn de întrebare cu privire la originea lui, generând discuții aprinse pe rețelele de comunicare virtuală.

Meteorit, rachetă rusească, prăbușirea unui avion și OZN-urile s-au numărat printre explicațiile propuse de internauți pentru apariția norului alungit, având la un capăt forme ca de degete.

O echipă de salvare trimisă să caute indicii ale unui posibil accident pe Lazy Mountain nu a găsit nimic suspect, au raportat Alaska State Troopers.

Nu sunt sigură ce e, dar arată grozav”, a scris Heather Isackson pe Facebook.

O investigație ulterioară a relevat că un avion comercial mare zbura în acea zonă în jurul momentului în care au fost făcute fotografiile și videoclipurile. Aeronava a fost contactată și a raportat operațiuni normale de zbor în drum spre aeroportul JFK din New York”, a scris Alaska State Troopers pe Facebook, căutând să închidă subiectul. Nu a explicat însă și de ce miile de avioane care au trecut până acum peste Alaska nu au generat vreodată un astfel de nor…

Citiți și:
FBI: Dosarele activităţilor paranormale
Experimente inexplicabile: Poarta temporală de la Polul Nord

 

yogaesoteric
13 iunie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More