Dr. Adrian Cacovean: Puțin înainte de flurona a apărut testul comun pentru ea, testul pentru struțocămilă. Dacă ieși pozitiv la testul de covidogripă atunci ce ai, gripă sau cămilă?

Covidul a făcut gripă! Ha ha! O să facă și rujeolă și pneumonie, edem pulmonar hipertensiv, infarct miocardic și AVC, paralizie, cancer și orișice boală!

dr. Adrian Cacovean

Dacă covidul este o minciună și acum există un test comun care pune la un loc minciuna cu un adevăr (gripa), atunci ambele sunt minciuni! Testul pentru struțocămilă atestă aceasta! Dacă ieși pozitiv la testul de covidogripă atunci ce ai, gripă sau cămilă?

Cum să elaborezi un astfel de test, comun pentru două boli diferite, care în perioada pandemică erau o singură boală, totul era numai covid și nimic altceva nu a mai fost?

Iată delir sistematizat al celor cărora le umblă prin cap numai virusuri, pandemii, seruri experimentale genetice obligatorii, persecuții asupra celor ce nu pun botul la delirul lor!

Nu știm ce va urma, cum va urma și ce vom păți!

La morțile subite de acum nimeni nu știe dacă apucă ziua de mâine, ruleta rusească nu mai este doar rusească ci și americană, de OMS, de FDA, de ONU, de Ciucă și măciucă, de sas, de Cîțu și mâțu, de gripă sau covid sau rujeolă, de aviară, porcină, africană, americană sau ucraineană sau rusească sau pur și simplu românească securistă, de conclav mințit și prostit cât securitatea și turnătorii și-au umplut sacii!

Iubirea și frica sunt forțele motrice ale Universului! Când în lume predomină iubirea, avem creștere economică, prosperitate, sănătate, normalitate, familie, popoare, țări și Dumnezeu pe Pământ.

Când predomină frica, restricțiile, regresul economic și moartea, suferința, nedreptatea, dezordinea, acestea sunt semnele celuilalt guvernator, cel pentru care Iisus nu a venit, pe care oamenii în necredința lor îl aleg și îl urmează. Până când plătim alegerile noastre complet, până la ultimul cent.

Autor: dr. Adrian Cacovean

Citiți și:
Mass-media este virusul. Cel puțin 6 clădiri ale BBC din Marea Britanie au fost acoperite cu fotografii ale persoanelor care au murit din cauza vaccinului anti-covid
INSP a făcut publice reacțiile adverse. Cascadă de boli grave provocate de vaccinul anti-covid

 

yogaesoteric
16 februarie 2023

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More