Raport de caz, semnalat de dr. Peter A. McCullough: torsada vârfurilor (aritmie cardiacă ventriculară) și stop cardiac după vaccinarea anti-covid-19

Peter A. McCullough semnalează, pe blogul său, un raport de caz despre o tulburare gravă a ritmului cardiac, care pune viața în pericol, tulburare apărută la o pacientă după a doua doză de vaccin anti-covid-19:

Peter A. McCullough

Aritmia cardiacă ventriculară sau torsada vârfurilor este unul dintre tipurile de tulburări ale ritmului cardiac care pun viața în pericol și care pot provoca stop cardiac. Atunci când rapoartele de caz menționează această tulburare de ritm cardiac la un supraviețuitor norocos al unui stop cardiac, este ceva demn de remarcat, în special având în vedere că sistemul CDC VAERS indica, până la 23 decembrie 2022, un număr de 16.155 de americani care au murit la câteva zile după administrarea vaccinurilor anti-covid-19.

Doctorii Abrich și Olshansky au raportat despre o femeie de 65 de ani cu hipertensiune arterială, un bloc atrio-ventricular în partea stângă, cu un interval QT prelungit și o fracție de ejecție a ventriculului stâng ușor scăzută după două doze de vaccin ARNm Pfizer BioNTech anti-covid-19.

Pacienta a venit la evaluarea de specialitate pentru că a leșinat în timp ce era așezată pe scaun. Un dispozitiv implantabil de monitorizare i-a fost introdus în piept pentru a monitoriza ritmul cardiac. Cinci luni mai târziu, a primit un rapel și, după 12 ore, a intrat în stop cardiac complet. A avut nevoie de resuscitare cardio-pulmonară prelungită și 14 șocuri asupra inimii pentru a fi resuscitată. Nu a existat nicio dovadă de miocardită. A avut o recuperare dificilă în spital și a fost externată într-o unitate de recuperare pentru pacienți internați.

Lecțiile învățate din acest caz sunt:
1) sincopa (leșinul) după vaccinare poate indica o aritmie gravă;
2) atunci când există teste cardiace anormale (EKG și ecocardiografie) după două injectări, rapelurile sunt nerecomandate și pot fi fatale;
3) Vaccinarea anti-covid-19 poate provoca un stop cardiac primar fără existența miocarditei și poate fi explicația pentru cazurile de „decese subite” atunci când autopsia nu evidențiază o vătămare evidentă cauzată de vaccin (miocardită, cheag de sânge, VITT ‒ trombocitopenie trombotică imună indusă de vaccin – etc.).

Citiți și:
Raport devastator: 76% dintre avorturile spontane legate de vaccinuri din ultimii 30 de ani au avut loc după primirea vaccinurilor anti-covid-19 de către femeile însărcinate
Studiu preliminar: Nanoparticulele lipidice inflamatorii care înfășoară ARNm din vaccinurile covid pot inhiba și modifica răspunsul imun (I)

 

yogaesoteric
16 februarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More