Dr. Adrian Cacovean: Suntem mințiți, terorizați, umiliți, discriminați și dezbinați. Noi toți cei 70%, noi cei mulți!

Discutăm și argumentăm de parcă ar fi necesar să ne mai convingem noi pe noi de evidență.

Ne cerșim drepturile noastre legitime și legale, deși știm că nu vom fi ascultați: lor nu le pasă nici de noi și nici de drepturile și libertățile noastre constituționale. Lor nu le pasă de Constituție… lor le pasă doar de putere… și de bani!

Ce e de făcut? Simplu: Hai să îi lovim unde îi doare: LA BANI! Așa vor pierde și puterea!

De aceea vă propun ca de azi:

1. Pentru 5 zile vom cumpăra minimul necesar. MINIMUL! Vom rezista și vom face și economii, atât de necesare în lunile cumplite care vor veni.

2. Când cumpărăm, cumpărăm doar de la magazine mici, nu de la rețelele multinaționale, nu de la mall-uri!

3. Banii îi vom economisi. Cash! Nu ținându-i în băncile deținute de capitalurile străine. Vom avea nevoie de economii, de cash!

4. Nu cumpărăm mâncare de la cei din Horeca ce susțin #CertificatulVerde, îi boicotam pe cei care ne umilesc și ne discriminează abuziv, pe noi cei care eram până mai ieri clienții lor, susținătorii afacerilor lor!

5. Nu comandăm mâncare de la restaurantele care ne discriminează!

6. În fiecare zi, la ora 18.00 închidem complet lumina pentru cel puțin 45 minute în casele noastre, de la tabloul electric! În felul acesta sistemul Național de distribuire a electricității va fi supus unui stres enorm, iar ei vor fi forțați să ne asculte. Și să scadă prețurile la utilități.

7. Ieșim masiv la proteste, în toate orașele, în piețele centrale!

8. Nu vom accepta să fim dezbinați! Nu ne vom certa cu aproapele nostru pe motiv de vaccinare sau nevaccinare! Evităm conflictele personale: Singurul nostru dușman este statul dictatorial!

9. Susținem și semnăm #LegeaSuveranității.

Care este scopul protestului nostru?

Limitarea cumpărăturilor va reduce volumul TVA-ului încasat de stat, cel mai important venit bugetar al statului!

E o formă legală de #GrevăFiscală, o formă fără riscuri, dar care va pune presiune pe stat. Îi vom lovi acolo unde îi doare cel mai tare: la bani!

Cumpărăturile de la micile magazine vor da o gură de aer micilor comercianți români și vor lovi în multinaționale!

Banii economisiți ținuți cash vor pune o presiune și pe sistemul bancar, cel care se comportă ca un clan de cămătari legali. Va veni vremea când ne vom retrage și economiile din bănci…

Nu vom cumpăra și nici comanda de la restaurantele care susțin măsurile discriminatorii: așa vor fi forțați să respingă măsurile de apartheid medical.

Neplata facturilor în următoarele 2 luni va forța furnizorii să caute soluții pentru scăderea costului la energia electrică, termică și la gaze.

Închiderea totală a curentului va pune presiune pe sistemul energetic național, ceea ce va forța autoritățile să își plece urechea la vocea poporului.

Ieșim la proteste! La fel ca Italienii, francezii, australienii, spaniolii, elvețieni, americanii… la fel ca toți cei oprimați din aceasta lume!

Neacceptarea discuțiilor în contradictoriu cu ceilalți concetățeni care au alte convingeri va evita apariția conflictelor între vaccinați și nevaccinați, așa cum s-a petrecut în Paris sau Salonic.

Susținem și semnăm Legea Suveranității, singurul mod legal de a aduce dreptatea, demnitatea și prosperitatea în România.

Așa cum vă spuneam, suntem în stare de #LegitimăApărare în fața unui regim fascistoid!

Este necesar să ne apărăm în fața statului dictatorial și a multinaționalelor care ne sufocă!

Prin orice mijloace!

Citiți și:
Dr. Adrian Cacovean: Trăim vremurile în care „conspirațiile” se adeveresc
Dr. Adrian Cacovean: Sunt împotriva actelor medicale ilegale, fără consimțământ! Mă împotrivesc experimentelor medicale genetice, prezentate ca tratamente!
Dr. Adrian Cacovean: Mă îngrozesc la eventualitatea ca cei vaccinați să înceapă să se simtă rău și să apară diverse consecințe

 

yogaesoteric
6 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More