Dr. John Campbell, medic viral pe YouTube, inițial pro-vaccinare, comentează aberațiile spuse de directorul executiv al Pfizer: ce înseamnă „viteza științei” și „totul la risc”

Dr. John Campbell, un medic foarte popular pe YouTube, a comentat afirmațiile scandaloase ale directorului executiv al Pfizer, Janine Small, care a recunoscut, într-o audiere în Parlamentul European, că vaccinurile nu au fost testate temeinic înainte de a intra pe piață.

Intervențiile video ale dr. John Campbell, inițial pro-vaccinare, sunt foarte populare pe YouTube, acumulând sute de mii de vizualizări și zeci de mii de comentarii. În intervenția sa de pe 12 octombrie, el comentează afirmațiile scandaloase ale directorului executiv al Pfizer, Janine Small, care a recunoscut, într-o audiere în Parlamentul European, că vaccinurile anti-covid nu au fost testate cu privire la oprirea transmiterii virusului, înainte de a intra pe piață.

Câteva fragmente din intervenția dr. John Campbell:

La acea vreme îmi amintesc că reprezentanți ai guvernului Marii Britanii ne-au asigurat ferm că tot ceea ce se face în mod normal în orice studiu clinic s-a făcut în timpul acestor studii. Ne-au dat cuvântul lor cu privire la asta.

Aceasta este interpretarea mea cu privire la situația de față: vaccinul Pfizer anti-covid nu a fost testat pentru oprirea transmiterii virusului înainte de a intra pe piață. Aceasta nu s-a făcut, deși ne-au asigurat că toate etapele normale au fost trecute, așa cum s-ar petrece în cazul oricărui produs nou, și se dovedește acum, doi ani mai târziu, că aceasta nu s-a petrecut. Cred că această situație este de-a dreptul scandaloasă. Și, cu siguranță, mă simt personal dezamăgit și sunt sigur că mulți dintre voi vă simțiți la fel.

Doamna Small a spus „a fost nevoie să ne mișcăm cu adevărat cu viteza științei”. Ar fi necesar să vă explic acum ce înseamnă „viteza științei”. Dar nu am nicio idee ce înseamnă. Sunt doar niște cuvinte fără sens! Nu au niciun sens pentru mine. Am două diplome în știință și o diplomă în cercetare și nu am auzit niciodată acest termen. Fac știință de la 18 ani.

O altă afirmație a doamnei Small a fost că „a fost nevoie să facem totul la risc”. Aș dori acum să vă explic ce înseamnă „totul la risc”. Dar, din nou, nu pot pentru că nu știu ce înseamnă.

[Europarlamentarul olandez Rob] Roos a spus: „Milioane de oameni din întreaga lume au fost forțați să se vaccineze din cauza mitului «o faci pentru alții». Acum aceasta s-a dovedit a fi o minciună ieftină. Acest fapt este necesar să fie dat în vileag.

[YouTube nu permite] să spuneți nimic care să contrazică autoritățile locale din domeniul sănătății sau Organizația Mondială a Sănătății, astfel că, privitor la „eficacitatea” vaccinului, nu a fost permis să se spună ceva care să susțină că vaccinurile nu reduc transmiterea sau boala.

Citiți și:
Unde este comisia de anchetă a parlamentului pentru tragerea la răspundere a complicilor la crima vaccinurilor?
Dr. Geanina Hagimă: Adevăruri despre teste, măști și vaccinuri – dovezi medicale și non medicale (I)

 

yogaesoteric
26 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More