Dr. Oana Mihaela Secară despre ineficiența vaccinului anticovid: Vaccinul nu va avea efectul scontat pentru că nu este un virus care permite dezvoltarea unui vaccin ca în cazul variolei

Dr. Mihaela Secară a declarat pentru Național.ro că vaccinul anticovid, chiar și în doze repetate, nu va avea efectul scontat, așa cum susțin medicii. Secară s-a raportat la țările care, în ciuda numărului ridicat de vaccinări, au dezvoltat cele mai multe cazuri de covid-19.

Iată ce susține medicul:

„Eu am mai spus aceasta, vaccinatul întotdeauna va face boala și o va transmite, dar asta este valabil și în cazul vaccinării antigripale. De ce? Pentru că nu este un virus care permite dezvoltarea unui vaccin ca în cazul variolei, de exemplu. Ca și gripa, covid-19 este un tip de virus ARN, foarte versatil, și respirator. Această combinație de caracteristici face ca orice vaccin încerci să dezvolți este dezamăgitor. Nu are cum să acopere variantele care apar și versatilitatea lor.

Eu am spus de la început că vaccinul nu va avea efectul scontat, așa cum nu are efectul scontat nici în cazul gripei. Dacă anumite persoane vulnerabile vor să facă vaccinul anticovid ele fac aceasta asumându-și ideea că vaccinul va putea să nu aibă efectul la care se așteaptă.

Noi încă nu știm dacă el nu cumva face și altceva, are alte efecte care nu sunt cele mai fericite. Și, din nou, ce face vaccinul? Așa cum se vede el nu are capacitatea de a sta ca o barieră în fața versatilității virusului. Nu poate. Deci este mult mai sigur în cazul celor care au trecut prin boală și vedem aceasta în cazul gripei, pentru că nimeni nu se mai teme de gripă ca de o boală fatală, deși mai avem cazuri critice prin pneumonia gripală, în cazul persoanelor cu comorbidități.”

Citiți și:
Dr. Oana Mihaela Secară spune: „Vaccinarea în masă ca metodă de oprire a transmiterii bolii nu se justifică pentru că ea nu se oprește prin vaccinare. Și vaccinații transmit boala la fel de ușor ca și cei nevaccinați”
Deși este o tribună vaccinistă, The New York Times recunoaște că imunitatea naturală este de preferat, pentru că durează ani de zile sau chiar o viață întreagă

 

yogaesoteric
20 noiembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More