Dr. Pavel Chirilă spune că atacurile împotriva clinicii Nera și a camerei hiperbare sunt minciuni

Nevoia de adevăr

Dr. Pavel Chirilă a făcut prima declarație publică, după cazul lui Petrică Mîțu Stoian și acuzele aduse Clinicii Nera, pe care a fondat-o.

Reputatul medic, cu o experiență de peste 50 de ani, spune că presa s-a năpustit cu minciuni asupra clinicii Nera, așa cum a făcut-o și acum 30 de ani în cazul spitalului „Christiana”. În final, afirmă domnia sa, adevărul va triumfa.

Clinica Nera, Primul Centru de Recuperare Oncologică din România, o rază de speranță pentru bolnavii de cancer și leucemie, a fost inaugurată în 2020, după 10 ani de eforturi ale doctorului Pavel Chirilă.

Christiana – nevoia de adevăr, ce a fost și ce a rămas

Întinzând dreapta Ta spre vindecare, fă Doamne ca boala robilor Tăi să fie prilej de tămăduire a sufletului, de mărire a credinței, speranței și dragostei.

Christiana – nevoia de adevăr, a fost un spital ca oricare altul. Nu se făceau chiuretaje și nici întreruperi de sarcini. Într-o zi de luni am fost vizitat de o echipă de ziariști.

Ce este spitalul Christiana?, m-au întrebat

– Un spital obișnuit. Atâta că nu se fac chiuretaje și nici întreruperi de sarcini (?!)

Păi nici în altă parte nu se fac chiuretaje de sarcini și nici întreruperi de sarcini (?!)

Ulterior a fost foarte atent controlat… Într-o altă zi, o echipă ministerială a dorit să vadă infirmierele care lucrau la bolnavii din teren. Echipa a mers la o bolnavă oarbă.

Este adevărat că dr. Chirilă vă trimite infirmiera acasă?

– Este adevărat, dacă îl mai lasă cei de la Ministerul Sănătății.

Pe banii unui azil de bătrâni din Elveția s-a ridicat azilul de bătrâni Christiana. Din restul spitalului nu a mai rămas nimic. Doar niște schițe frumoase ale unei clinici mari și generoase, ale unei policlinici, ale unei clinici de geriatrie și o biserică – care între timp (după 10 ani) a devenit funcțională (fig.1).

Pe frontispiciul mănăstirii a fost scris în epoca inițială, un număr de ctitori. Doctorul Chirilă Pavel nu a fost menționat.

După ce o pacientă s-a sesizat și a spus că îi va atrage atenția Preafericitului Teoctist, textul a fost modificat și a apărut cu „Doctorul Chirilă”.

Au trecut anii. Am crezut că a rămas puțin din ce a fost. Recent, un pacient a fost primit în clinica Nera, unde a rămas 12 ore, în care a declarat că s-a simțit bine. Datorită unei expectorații ușoare cu sânge a fost trimis la Spitalul Oravița unde expectorația s-a remis. Bolnavul a dorit să revină la clinică, dar medicul de gardă a insistat să meargă la Spitalul Reșița pentru investigații imagistice. Pe drum spre spital s-a simțit bine, după mărturia asistentei de pe salvare. După ce a ajuns la Spitalul Reșița (după cca 16 ore), bolnavul a murit.

Corelat cu acest caz, presa a scris numai despre Clinica Nera. Nu a scris nimic despre Spitalul Reșița. Presa a uitat să mai scrie despre cei cca 600 de bolnavi salvați la Clinica Nera, mulți din spitalele de stat.

În rezumat, camera hiperbară este folosită cu succes în Occident, mărturie fiind foarte multe studii favorabile, iar statistica de la Clinica Nera vorbește de la sine, dar și pacienții care ne-au trecut pragul sunt mărturie.

Noi vrem să spunem că în Occident există 200 de laboratoare de medicină hiperbară și că primul laborator datează de aproape 100 de ani.

De fapt, presa a căutat asocierea cu lumea politică, fiind foarte agresivă, au venit la noi acasă, ne-au filmat, ne-au agresat, dar au plecat.

Au rămas minciunile, care la fel ca în cazul Christiana se vor dovedi, adevărul fiind mai presus.

Citiți și:
Prof. dr. Pavel Chirilă: «Nu hrăni cancerul!» Greşeli grave de alimentație care te îmbolnăvesc
Dr. Pavel Chirilă: «Cei care ţin post fac mult mai rar cancer, aşa că este bine să postiţi periodic»

 

yogaesoteric
10 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More