Dr. Peter A. McCullough: De ce vaccinarea în masă a agravat pandemia

Dr. Peter A. McCullough a postat pe blogul său un articol lămuritor, în care argumentează de ce vaccinarea în masă anti-covid-19 nu numai că nu a avut niciun efect, dar a agravat pandemia și de ce un pas-cheie în încheierea pandemiei este stoparea injectărilor în masă.

Un principiu al bolilor infecțioase este „administrarea de substanțe antimicrobiene”, ceea ce presupune alegerea antibioticului potrivit pentru pacientul potrivit și faptul de a nu prescrie niciodată excesiv sau în bloc pacienților care nu au nevoie de tratament. Un alt principiu este „îngustarea spectrului” unui medicament odată ce o bacterie este identificată prin cultură sau alte metode. Aceste modalități esențiale ale utilizării antibioticelor funcționează pentru a preveni problema rezistenței bacteriene și dezvoltarea „superbacteriilor”. În fiecare an, fiecare spital își creează antibiograma sau raportează infecțiile frecvent întâlnite și ce antibiotice sunt fie eficiente (organismul este vulnerabil), fie ineficiente (organismul este rezistent).

În pandemia SARS-CoV-2, aceste principii au fost aplicate la utilizarea anticorpilor monoclonali, iar acest proces explică de ce diferite produse EUA [care au primit autorizație de utilizare în situații de urgență] (de exemplu, bamlanivimab) au fost scoase de pe piață când s-a considerat că nu mai sunt eficiente în neutralizarea SARS- CoV-2.

Acest întreg proces de gândire a fost aruncat la coș în cazul vaccinurilor anti-covid-19. Timp de 18 luni, proteina Spike din tulpina inițială a fost antigenul pentru vaccinurile Pfizer, Moderna, Janssen, AstraZeneca și Novavax. În câteva luni, au existat dovezi tot mai clare că SARS-CoV-2 a suferit mutații pentru a scăpa de anticorpii generați de vaccinuri care ținteau infecții invazive grave (IgG și IgM).

Deoarece nu s-a demonstrat niciodată că vaccinurile anti-covid-19 neutralizează SARS-CoV-2 în nazofaringe, singurul beneficiu teoretic ar fi pentru boala sistemică. Acum a devenit evident că natura are un cuvânt mai puternic de spus decât producătorii de vaccinuri, deoarece SARS-CoV-2 are o agilitate mult mai mare de a muta. Întrucât replicarea poate permite modificări ale codului genetic care permit rapid supraviețuirea, SARS-CoV-2 se bucură de o „bibliotecă” de ~28k mutații, dintre care ~4,5k sunt în domeniul de legare la receptor (RBD) al proteinei Spike.

Wang și colegii, care au utilizat tehnici detaliate de modelare a mutațiilor predominante în țările cele mai intens vaccinate, au arătat într-adevăr că vaccinarea în masă are un efect de bumerang și favorizează și mai mult rezistența virală la „biblioteca” limitată de anticorpi care ar putea fi generată de vaccinuri.

Analiza lui Wang sugerează că dezvoltarea în viitor a unui vaccin împotriva SARS-CoV-2 este imposibilă. Virusul este pur și simplu prea agil și poate manipula „energia liberă a legării” dintre RBD și ținta sa umană, receptorul ACE2. Aceasta înseamnă că, de fapt, cu cât se administrează mai multe vaccinuri, cu atât va fi mai mare numărul de tulpini mutante și cu atât virusul se va propaga mai mult și va extinde pandemia. Astfel, un pas-cheie în încheierea pandemiei este stoparea vaccinării în masă. Virusul nu se va opri cât timp va exista omenirea.

Citiți și:
Un „grup de sociopați” promovează vaccinarea în masă
De ce vaccinarea în masă în plină pandemie creează un monstru de nestăpânit. Apelul integral, tradus de ImunoMedica, al somității mondiale Geert Vanden Bossche

 

yogaesoteric
8 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More