Dr. Peter McCullough reduce la ruine politica fascistă a lui Macron în materie de vaccinuri

În primul rând, felicitări lui Xavier Azelbert de la France Soir pentru că l-a făcut pe doctorul Peter McCullough să comenteze despre fascismul anti-științific al lui Macron a doua zi după ce Macron și-a făcut anunțul. France Soir oferă propriul său comentariu la interviul video, pe care îl republicăm mai jos. De asemenea, punctăm cititorilor câteva idei importante la care să reflecteze, care, desigur, sunt aplicabile politicii publice de sănătate din toate țările.

Emmanuel Macron şi Peter McCullough

Declarațiile lui McCullough sunt o contradicție șocantă și revigorantă față de prostiile care ne sunt servite.

Pentru a ne reaminti, Macron a impus lucrătorilor din domeniul sănătății să se vaccineze până la 15 septembrie, în caz contrar ei fiind concediați; în cursul lunii august, s-a introdus un permis de vaccinare (sau un test negativ pe care dintr-o dată îl plătim noi înșine) pentru întreaga populație pentru a intra în cele mai simple locuri, cum ar fi restaurante, baruri și centre comerciale. Oamenii şi-au exprimat îngrijorările despre cum vor cumpăra alimente, deoarece marile supermarketuri se găsesc adesea în centrele comerciale. Se crede că angajarea condiționată de vaccinare va fi aplicată tuturor. Lucrătorii din domeniul sănătății și antreprenorii sunt revoltați, în mod natural; există teamă și neliniște în rândul multor altora.

Iată câteva dintre ideile lui McCullough ca răspuns la fiecare dintre afirmațiile lui Macron.

  • Macron – „Varianta Delta este de 3 ori mai contagioasă”: în eprubetă, este puțin mai contagioasă în comparație cu varianta alfa, dar nu este mai contagioasă în comunitate. În eprubetă înseamnă că este teoretic. Țări precum Franța și SUA au atins imunitatea de turmă, astfel încât această variantă nu se poate transmite atât de ușor. Această afirmație este falsă.
  • Macron – „dacă nu acționăm acum, numărul de cazuri și spitalizări vor crește rapid începând din luna august”: există tulpinile Delta, Lambda și Alpha și aceste tulpini se găsesc printre vaccinați și nevaccinați, dar numărul începe de la linie de bază joasă. Atât vaccinații cât și nevaccinații pot contracta aceste tulpini pentru că vaccinurile nu funcționează contra acestora. Vaccinurile sunt pur și simplu depăşite în acest moment. Aceste noi variații sunt ușoare și nu sunt ca tulpina originală Wuhan. Sunt ușor de tratat.
  • Macron – „toate vaccinurile din Franța ne protejează împotriva variantei Delta…”: datele din Marea Britanie arată că în 90.000 de infecții cu varianta Delta, 42% au fost complet vaccinați. Deci, vaccinurile nu funcționează împotriva Delta. În cazul variantei Lambda este la fel, conform datelor. Virusul a fost mai isteţ decât vaccinurile. Variantele mai noi au scăpat de vaccinuri, deci nu există niciun motiv să vă vaccinați în acest moment, deoarece acestea nu funcționează. Toate cazurile sunt ușoare în acest moment, indiferent dacă au fost vaccinați sau nu; nu există forme grave de virus acolo.
  • Macron – „vaccinurile sunt singura modalitate de a reveni la o viață normală”. Nu este adevărat. În SUA, 48% au fost vaccinați; 52% nu au fost din motive de siguranță. Am avut un record de mortalitate și spitalizări după vaccinare. Un raport al unui grup principal de consultanță al OMS a concluzionat că vaccinurile utilizate în Europa nu sunt sigure pentru utilizare clinică la om. Așadar, vaccinurile nu pot fi calea de întoarcere la o viață normală, deoarece nu sunt sigure și nu acționează suficient de bine împotriva noilor tulpini. În SUA ne-am întors la viața normală fără vaccin. Deci, în SUA vom avea o mică creștere a numărului de cazuri. Aceste cazuri sunt influențate de testarea asimptomaticilor. OMS a spus lumii pe 25 iunie să oprească testarea asimptomaticilor. Franța și SUA continua însă această testare, așa că știm că numărul de cazuri este umflat cu cel puțin 40% din cauza rezultatelor fals pozitive. Mai bine oprim această testare și ne concentrăm doar asupra pacienților bolnavi, instituind un tratament precoce; variantele sunt ușoare. Vaccinarea nu este necesară pentru a reveni la viața normală.
  • Macron – „primele persoane vaccinate vor vedea în curând că nivelul lor de anticorpi şi imunitatea lor vor scădea”. Nu este adevărat. Chiar și atunci când anticorpii persoanelor au dispărut complet, studiile arată că imunitatea naturală a celulelor T va dura zeci de ani, așa cum s-a petrecut în cazul SARS original. Astfel, cei care au dobândit imunitate în mod natural, vor avea un răspuns robust. Aceasta conferă imunitate de turmă. Dar, pe măsură ce cei vaccinați au continuat să se infecteze, s-a creat suficientă imunitate de turmă pentru a NU mai fi nevoie să se vaccineze.

  • Macron – „variantele viitoare ar putea fi chiar mai periculoase decât Delta”. Pe măsură ce virusul suferă mutații, acesta devine întotdeauna mai puțin virulent. Variantele de astăzi sunt ușoare, dar ele apar din cauza vaccinării. Tulpini mai dominante, cu mai puțină diversitate genetică, apar în rândul celor vaccinați – vaccinurile pun presiune evolutivă asupra virusurilor.
  • Macron – „este necesar să vaccinăm toată lumea pentru a pune capăt definitiv pandemiei”. Coronavirusul face parte din familia răcelii comune – toți îi luăm, așa că nu vom ajunge niciodată la zero cazuri de acest gen. Va deveni imposibil de distins de răceala comună. Unele țări nu vaccinează deloc sau doar la un nivel scăzut, cum ar fi Japonia (18% absorbție) din cauza preocupărilor legate de siguranță. Lipsa de siguranță și eficacitate a vaccinurilor limitează utilizarea acestora. Ar fi normal să ne concentrăm doar pe tratarea celor mai bolnavi și să lăsăm virusul să degenereze în familia răcelii comune.
  • Macron – „va fi nevoie să trăim cu virusul” și „ să vaccinăm pe toată lumea”. Aceste două afirmații sunt contradictorii. Da, va fi nevoie să trăim cu el, dar vor fi forme ușoare de boală și vor putea fi tratate. Va deveni parte din familia răcelii comune.

Deci, cum rămâne cu cerința lui Macron de a vaccina toți lucrătorii din domeniul sănătății? Nu am avut epidemii majore în sistemul de sănătate de la începuturi pentru că întotdeauna s-au luat suficiente măsuri de precauție. Iar lucrătorii din domeniul sănătății știu să rămână acasă dacă sunt bolnavi: persoanele asimptomatice nu transmit boli. Nu a existat niciodată niciun focar major în spitale; doar în căminele de bătrâni au existat focare. Poate doar unii lucrători din căminele de îngrijire cu risc ridicat, care sunt ei înșiși vulnerabili, ar fi nevoie să ia în considerare vaccinarea, dar atât.

S-ar putea să apară vaccinuri mai sigure. Toate vaccinurile Pfizer, Moderna, Astra Zeneca și Johnson & Johnson au avertismente serioase de siguranță – au existat mii de decese și spitalizări în urma vaccinării. Dar Novavax are în curs de lansare un vaccin bazat pe antigeni cu ZERO manipulare genetică. Ar putea fi la fel de bun ca Pfizer etc., dar fără riscuri. Orice vaccin este necesar să fie la fel de sigur ca un vaccin antigripal pentru a fi folosit în acest mod. Nu putem permite ca mai mulți francezi să moară după vaccin sau să fie spitalizați din cauza unor probleme imunologice, sanguine, neurologice sau cardiace. Nu merită în acest moment.

Vaccinurile actuale nu sunt suficient de eficiente și nu sunt sigure pentru a fi utilizate în Franța.

În Franța, paşaportul de vaccinare este acum obligatoriu pentru toți ceilalţi, începând din 1 august. Se aplică această măsură și în SUA? Vaccinurile nu funcționează suficient de bine pentru ca permisul să funcționeze. Oamenii se infectează oricum. Singura apărare solidă este IMUNITATEA NATURALĂ. Dacă ai avut covid-19, nu îl poți lua din nou. Dacă vrei să fii cu adevărat strict, atunci nu admite în evenimentele publice decât persoanele cu imunitate naturală dovedită. Imunitatea prin vaccin nu funcționează – este prea poroasă și nu poți construi un pașaport vaccinal bazat pe ea.

Ați fi dispus să vă prezentaţi în fața Senatului francez și a Adunării Naționale și să le vorbiți despre aceste aspecte din punct de vedere științific?

– Da. Niciuna dintre declarațiile actuale emise de guvern nu se bazează pe știință; ele există pentru a promova vaccinarea în masă, care provoacă mari prejudicii populației franceze. Aceasta este dictatură medicală.

Formularele de consimțământ informat din toate țările spun că vaccinarea este voluntară. Deci, dacă guvernul francez o impune, atunci formularul de consimțământ este necesar să fie modificat. Vaccinarea este în continuare voluntară și nimeni nu ar fi normal să fie presat să o facă. Vaccinurile sunt încă în faza de cercetare, nu s-au dovedit a fi eficiente, iar toate sistemele de raportare a datelor au demonstrat că sunt nesigure. Coerciția încalcă principiul Codului de la Nürnberg și al Declarației de la Helsinki. Nu putem forța oamenii să folosească produse medicale experimentale. Aceasta încalcă etica, moralitatea și, din punct de vedere civil, este ilegal.

Efecte secundare: În formularele de consimțământ din SUA se precizează că efectele secundare pot fi de la o durere de braț până la deces, iar în SUA s-au înregistrat multe decese (peste 9.000). 50% dintre decese au loc în termen de 2 zile de la administrarea vaccinului, iar 80% în termen de o săptămână. 86% din decese sunt legate DIRECT de vaccin (citează studii). Este inacceptabil. Un program de vaccinare împotriva gripei a fost închis în SUA în urma a 25 de decese în 1976. . Francezii încă au nevoie de o conferință de presă cuprinzătoare cu privire la informațiile despre siguranța vaccinurilor. Au trecut șase luni și francezii încă nu au avut parte de această informare.

Declarație de închidere: Este necesar să ne concentrăm atenţia asupra pacienților cu covid grav bolnavi – sunt puțini dintre ei. Este întotdeauna gestionabil la domiciliu, nu este nevoie de spitalizare. Toate vaccinurile sunt învechite și nu sunt necesare din cauza noilor variante. Programele de vaccinare ar fi necesar să fie închise. Personalul medical nu este nevoie să fie vaccinat.

*****

Analiza afirmațiilor științifice ale lui Emmanuel Macron de către profesorul Peter McCullough

France Soir

În timpul discursului său din 12 iulie 2021, președintele Macron a făcut o serie de afirmații științifice: „varianta Delta este de trei ori mai contagioasă decât prima tulpină”; „vaccinurile împart la 12 puterea de contaminare și evită 95% din formele grave”; totuși, este nevoie „să trăim cu virusul”… Toate acestea au avut ca scop stabilirea deciziei sale de a face vaccinarea obligatorie pentru lucrătorii din domeniul sănătății, precum și punerea în aplicare a unui permis de sănătate, care corespunde mai mult sau mai puțin unei obligații de vaccinare. Într-adevăr, francezii care nu sunt vaccinați au mari șanse să li se interzică accesul în restaurante, baruri, magazine, călătorii etc. Una dintre cele mai coercitive măsuri din Europa.

Cu toate acestea, sarcina probei revine celui care afirmă un fapt științific, dar Emmanuel Macron nu a avut timp să își argumenteze afirmația în discursul său.

Prin urmare, am cerut unui expert, dr. McCullough, care a depus mărturie sub jurământ în fața Senatului SUA, să analizeze fiecare dintre aceste afirmații și să le comenteze. Asta este ceea ce face el în timpul acestei descrieri: vezi video aici (în limba franceză).

Concluzie: niciuna dintre afirmații nu este adevărată.

Profesorul McCullough merge mai departe și afirmă că vaccinarea obligatorie și permisul de vaccinare nu sunt necesare având în vedere starea epidemiei, inclusiv pentru varianta Delta. Mai mult, el este la dispoziția parlamentarilor francezi pentru a depune mărturie despre expertiza sa în mod factual și riguros.

Citiți și:
„După terorism, covid devine noul argument pentru impunerea unei supravegheri în masă”
De la farsa democratică globalistă la regimuri de forță naționale

 

yogaesoteric
25 septembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More