Dr. Robert Malone: Pfizer s-a dat de gol – Comunicatul prin care compania farma se îngroapă singură – Am modificat virusul covid-19

După mai multe zile de tăcere, Pfizer a reacționat la declarațiile directorului său, care recunoștea că au fost efectuate mutații asupra virusului covid cu scopul de „a crea preventiv noi vaccinuri”.

Într-o lungă și stufoasă declarație de presă, conducerea Pfizer afirmă: „În dezvoltarea vaccinului Pfizer-BioNTech covid-19, Pfizer nu a efectuat cercetări de câștig de funcție sau de evoluție dirijată.”

Însă Pfizer recunoaște că a întreprins cercetări „în care virusul SARS-CoV-2 original a fost folosit pentru a extrage proteina spike de la noi variante îngrijorătoare”.

Și mai departe, comunicatul arată: „Această activitate a fost întreprinsă de îndată ce o nouă variantă îngrijorătoare a fost identificată de autoritățile publice de sănătate. Această cercetare ne permite să evaluăm rapid capacitatea unui vaccin existent de a induce anticorpi care neutralizează o variantă îngrijorătoare nou identificată. Publicăm apoi informațiile disponibile în reviste științifice, pentru a fi certificate de comunitatea științifică, și le utilizăm ca pe o etapă pentru a determina dacă este necesară o actualizare a vaccinului.”

De asemenea, Pfizer recunoaște că a efectuat experimente într-un laborator de nivelul 3 de securitate (nivelul maxim) și că, în cadrul activității sale de cercetare, a „modificat” („engineered”) virusul covid-19 „pentru a permite evaluarea activității antivirale în celule”.

Comunicatul arată: „În plus, sunt întreprinse experimente de selecție a rezistenței in vitro în celule incubate cu SARS-CoV-2 și nirmatrelvir în laboratorul nostru de biosecuritate de nivel 3 (BSL3) pentru a verifica dacă proteaza principala poate provoca mutații pentru a produce tulpini rezistente ale virusului.”

Nirmatrelvir este un tratament oral aprobat în mai multe țări din lume și comercializat sub denumirea de Paxlovid.

În comunicatul său, Pfizer nu neagă faptul că dr. Jordan Walker, cel care i-a făcut ziaristului de la Project Veritas dezvăluirile explozive, conform cărora compania farmaceutică explorează metode de a „produce mutații” asupra virusului, este angajatul său.

Profilurile profesionale ale lui Walker, care între timp au fost șterse, îl prezentau pe acesta ca director al departamentului de cercetări ARN-mesager al Pfizer.

Un dispecer de la Pfizer a confirmat pentru reporterii de la The Epoch Times faptul că Jordan Walker figurează pe lista angajaților companiei.

La o zi după, însă, un alt dispecer le-a declarat reporterilor de la aceeași publicație că numele doctorului Jordan Walker nu mai apare în evidențele companiei, un posibil indiciu că fost concediat după dezvăluirile pe care le-a făcut în public.

Deși în comunicatul său Pfizer neagă că experimentele sale ar fost de tipul „gain of function” (mărirea agresivității și periculozității virusului, a capacității sale de a se răspândi mai rapid și de a se adapta la organismul-gazdă), Robert Malone – cel care a inventat tehnologia ARN-mesager, afirmă că experimentele descrise în comunicatul Pfizer SUNT de tipul „gain of function”.

Într-o postare pe Twitter, dr. Malone afirmă: „Pfizer recunoaște practic faptul că efectua același tip de cercetări gain of function pe care și Universitatea din Boston a fost prinsă că le făcea, dar neagă că ar fi gain of function sau evoluție dirijată.”

Pe de altă parte, YouTube a șters înregistrarea video a Project Veritas, invocând politica sa în materie de „dezinformare medicală”.

Citiți și:
Dezvăluiri-bombă făcute de Project Veritas despre Pfizer și producerea variantelor virusului covid
Teoria Teoriei Conspirației. Pravda Americană, George Orwell și Războiul biologic vs scurgerea virusului covid din laboratorul de la Wuhan (I)

 

yogaesoteric
21 martie 2023

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More