Dezvăluiri-bombă făcute de Project Veritas despre Pfizer și producerea variantelor virusului covid

Project Veritas a devenit o sursă bine cunoscută de jurnalism de investigație atunci când vine vorba de cei care și-au pierdut încrederea în mass-media tradițională. Project Veritas s-a confruntat, de asemenea, cu multe campanii de defăimare din partea presei din aceleași motive.

Jordon Trishton Walker, directorul de cercetare și dezvoltare al Pfizer – compania condusă de Albert Bourla, recent surprins la Davos –, a expus unele dintre secretele Pfizer partenerului său, care, din păcate pentru el, era un jurnalist sub acoperire al Project Veritas.

De-a lungul a două întâlniri, Walker s-a lăudat cu faptul că Pfizer a efectuat cercetări pentru a obține un câștig de funcții suplimentare în scopul de a crea vaccinuri înainte ca boala să evolueze în natură.

El a spus că, din punct de vedere tehnic, nu este vorba de un câștig de funcții suplimentare, ci de „evoluție dirijată”, dar a continuat să descrie manipularea virusului în vederea unui câștig de funcții suplimentare.

El a recunoscut că acest fapt este excelent pentru afaceri, dar rău pentru poporul american. De asemenea, el a declarat că nu crede că virusul covid a apărut în mod natural și că probabil a venit din laboratorul din Wuhan.

Pfizer a fost demascat pentru că a explorat „mutația” virusului covid-19 pentru noi vaccinuri prin „evoluție dirijată”.

Ulterior, Jordon Trishton Walker, directorul de cercetare și dezvoltare al Pfizer, i-a agresat fizic joi, 26.01.2023, pe James O’Keefe și pe membrii echipei Project Veritas (video mai jos).

James O’Keefe l-a confruntat pe Walker la un restaurant și i-a arătat înregistrările cu camera ascunsă despre planurile Pfizer de a efectua potențiale mutații asupra virusului covid.

Jordan Trishton Walker, director la Pfizer, care a afirmat în fața camerei de filmat că Pfizer dorea să modifice virusul covid-19 și să aibă vaccinul gata, pentru a genera o vacă de muls, un model de afaceri foarte impresionant, a acționat într-o manieră nebună, războinică, atacând și agresând echipa Project Veritas.

Ați dat-o în bară!”, a strigat Walker înainte de a distruge iPad-ul pe care rulau înregistrările cu camera ascunsă ale Project Veritas cu declarațiile sale despre virusul „mutant” covid.

Acest episod a survenit după ce Project Veritas a publicat cu o seară înainte, pe 25.01.2023, o înregistrare video explozivă în care Jordon Trishton Walker, directorul Pfizer pentru cercetare și dezvoltare, operațiuni strategice, recunoaște că gigantul farmaceutic explorează posibilitatea de a efectua „mutații” asupra virusului covid-19 prin „evoluție dirijată”, astfel încât compania să poată continua să profite de pe urma vaccinurilor.

Deocamdată, această poveste este încadrată ca fiind o poveste despre Pfizer, Wuhan și despre cercetări privind manipularea virusului având ca scop obținerea de funcții suplimentare. Însă, adevărata poveste care va rezulta din această expunere a Project Veritas este că mincinosul subit de la Pfizer care a căzut în borcanul cu miere a menționat „evoluția dirijată”.

Citiți și:
Peste 25 de efecte secundare, recunoscute oficial de Pfizer în ceea ce privește vaccinul. În 2021, Președintele Iohannis spunea că sunt „imaginare”
Directorul Pfizer, Albert Bourla, pus din nou la zid, de data aceasta de autorități. A făcut comentarii înșelătoare și necalificate despre vaccinul anti-covid pentru copii

 

yogaesoteric
20 martie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More