Dragostea nativilor din Gemeni

Sunteţi dornic de dragoste dar nu o prea găsiţi pentru că deşi vă împrieteniţi repede, la fel de repede stricaţi o prietenie. Tindeţi să fiţi frivol în dragoste. Nu vreţi să fiţi legat sau posedat. Mai multe idile vă dau ocazia să vă auto-exprimaţi în mai multe feluri, ceea ce găsiţi pasionant. Nu este în natura dumneavoastră să vă dăruiţi în întregime unei singure experienţe emoţionale, şi nu sunteţi înclinat să fiţi devotat unei singure legături. Alţii pot să vă înţeleagă mai greu pentru că dumneavoastră consideraţi că variaţia este sarea şi piperul vieţii. Nestatornicia dumneavoastră îi derutează pe parteneri deoarece dumneavoastră nu vedeţi nici o ciudăţenie în ruperea unei legături în momentul în care nu vă mai interesează.

Vă place să flirtaţi şi sunteţi încântat când lângă dumneavoastră este cineva cu care să vă înţelegeţi. Totuşi sunteţi bun şi înţelegător în dragoste, ceea ce la dumneavoastră este natural şi nu face parte dintr-o schemă preconcepută. La bărbaţii născuţi în Gemeni, întâlnim contrastul dintre afecţiunea caldă, blândă şi dragostea pasională. Ca iubit s-ar putea să fiţi agasant şi amator de flirt, dar rareori sunteţi interesat cu adevărat de o persoană. Chiar când vă simţiţi atras de cineva, o altă personalitate interesantă vă poate fermeca repede. Afecţiunea vă este condusă mai mult de raţiune decât de emoţie şi s-ar părea că vă lipseşte adâncimea sentimentului. S-ar putea să priviţi dragostea dintr-un unghi intelectual şi să fiţi chiar cinic şi calculat.

Femeile născute în Gemeni, seamănă foarte mult în acest aspect al iubirii cu bărbatul din aceeaşi zodie. Ea pare foarte nestatornică supunându-şi admiratorii la grele încercări. Veţi asculta şi punctul de vedere al celuilalt cu condiţia însă ca acesta să apuce să scoată o vorbă. Zodia Gemenilor este zodia vorbăreţilor.

Totuşi Gemenii nu sunt atât de nestatornici, deoarece sunt loiali şi sinceri, fiind posibil să se îndrăgostească profund de omul care li se potriveşte. Ei realizează că fiecare partener al cuplului trebuie să ofere şi să primească şi sunt gata să-şi asume o parte din responsabilităţi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More