Drepturile părinților sunt puse la zid în SUA: în școlile publice copiii sunt încurajați să „îmbrățișeze” ideologia „transgender”

În cadrul unei ședințe a Consiliului de învățământ din Lawrence Township, avocatul John Comegno a declarat că părinții nu au dreptul de a decide după ce programe școlare li se predă copiilor lor.

În școlile publice, avem un curriculum care este aliniat la standardele de învățare ale statului New Jersey”, spune cu insolenţă Comegno.

Dar vă rog să știți… dacă elevii frecventează aceste școli minunate, vor fi instruiți în acest curriculum, care este în concordanță cu standardele de învățare ale statului. Asta însă nu este obligatoriu. Dacă alegeți să vă trimiteți copilul în altă parte, este dreptul dvs. Acesta este dreptul dumneavoastră ca părinte.”

Acesta este răspunsul lui Comegno în urma criticilor aduse de părinți cu privire la politica districtului privind persoanele transgender, politică care este impusă de legea statului, adoptată în 2016 și revizuită trei ani mai târziu.

Legea din New Jersey împotriva discriminării afirmă politica districtului și „face ilegal ca școlile să supună persoanele unui tratament diferențiat pe baza identității sau expresiei de gen”.

Politica mai spune că districtul „va accepta identitatea de gen afirmată de un elev” și că „nu este necesar consimțământul părinților”.

Un elev nu este nevoie să îndeplinească niciun prag de diagnostic sau cerințe de tratament pentru ca identitatea sa de gen să fie recunoscută și respectată de către districtul școlar, școală sau membrii personalului școlii. În plus, nu este necesară o schimbare de nume legală sau ordonată de instanță. Nu există nicio obligație afirmativă pentru niciun membru al personalului districtului școlar de a notifica părintele unui elev cu privire la identitatea sau expresia de gen a elevului.”

Standardele de învățare din New Jersey stipulează că un consiliu de învățământ „este necesar să includă instrucțiuni privind contribuțiile politice, economice și sociale ale persoanelor cu dizabilități și ale persoanelor lesbiene, gay, bisexuale și transsexuale, într-un loc adecvat în programul de învățământ al elevilor de gimnaziu și de liceu, ca parte a implementării de către district a standardelor de învățare ale statului”.

Erika Sanzi, director de informare al grupului non-profit de părinți Parents Defending Education, a declarat că remarcile lui Comegno sunt „tipice” pentru modul în care „gândesc birocrații districtului, chiar dacă lucrează pentru o entitate finanțată din fonduri publice care s-ar cuveni să servească publicul”.

Citiţi şi:
Profesor creștin din Irlanda, trimis la închisoare, după ce a refuzat să numească un băiat drept fată: Transgenderismul este împotriva Scripturilor și a credinței mele.
Toleranță ipocrită în schimbul tiraniei. Poliția Gândirii și homosexualitatea

 

yogaesoteric
8 februarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More