5G și o societate digitalizată până în 2025, cu antene la fiecare 20 de metri

Tehnologia 5G este un pas fundamental și, prin urmare, obligatoriu pentru dictatură, dar nu toată lumea a înțeles acest aspect.

Nu este doar o îmbunătățire a vitezei rețelei, așa cum ne-au vândut-o: este mama tuturor copitelor. Sânge vital pentru digitalizarea și electro-magnetizarea întregii societăți!

Vorbesc despre control și supraveghere la gradul al nouălea. Prostiile cu casele și orașele inteligente sunt funcționale doar pentru un control absolut. Exact ceea ce am văzut în sute de filme științifico-fantastice. Nu este o coincidență faptul că Hollywood-ul falsifică și creează realitățile prestabilite (de ei).

Ne-au obișnuit cu zeci de ani de filme și seriale, așa că suntem pregătiți pentru acceptare.

Dacă ar fi ficțiune……. dar din păcate nu este. Iată care este obiectivul Comisiei Europene: „promovarea digitalizării continentului prin dezvoltarea unor rețele cu capacități mult mai mari, iar 5G este esențial pentru realizarea unei «societăți Gigabit» până în 2025”.

Ai remarcat? Până în 2025, iar un document publicat pe site-ul Parlamentului European, intitulat: „Efectele comunicațiilor fără fir 5G asupra sănătății umane”, spune clar aceasta.

Pentru prima dată, 5G va utiliza unde milimetrice, pe lângă cele utilizate în prezent de tehnologia 2G, 3G și 4G.

Din cauza acoperirii limitate, pentru a implementa 5G, antenele celulare va fi nevoie să fie instalate foarte aproape unele de altele, ceea ce va duce la o expunere constantă a populației la radiații.

Cu frecvențe mai mari, stațiile de bază vor fi mai apropiate una de cealaltă pentru a asigura o acoperire completă și pentru a evita «non-punctele». Acest fapt ar putea însemna distanțe posibile de 20-150 de metri, cu zone de acoperire mai mici pentru fiecare celulă.

O rază de acțiune celulară de 20 de metri ar însemna aproximativ 800 de stații de bază (antene) pe kilometru pătrat.”

Vom avea antene care vor emite unde milimetrice la fiecare 20 de metri sau cam așa ceva. Deci, vom fi în interiorul unui cuptor cu microunde imens…….

Citiți și:
Reţeaua wireless 5G – o acoperire ridicolă pentru controlul global
Îmbolnăvire generalizată şi control, planificate sub reţeaua de telefonie mobilă 5G

 

yogaesoteric
8 februarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More