Dumitru Coarnă: Reglementarea 695/2022 înseamnă legalizarea adopției de copii de către cuplurile LGBTQ

Măsurile criminale prevăzute în PNRR se țin lanț! În luna aprilie, Parlamentul s-a ocupat să mai pună pe listă o serie de inițiative legislative aberante și amenințătoare la adresa suveranității naționale, de această dată fiind vorba de un atac asupra integrității familiei (tradiționale). În emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă la Radio Gold FM, deputatul Dumitru Coarnă a explicat ce presupune PL-X nr. 145/2023, dar și Reglementarea 695/2022.

„În dezbaterile din Parlament s-a adus la cunoștința publicului că a venit un comunicat de la Comisia Europeană care conține Regulamentul European 696/2022 prin care se legalizează adopția copiilor din România de către cuplurile din comunitatea LGBTQ. În strânsă legătură cu această lege este și PL-X nr. 145/2023, prin care se creează, practic, Observatorul Național al Copilului, acesta făcând parte din Sistemul Informatic Național al Adopțiilor. Asta le va oferi posibilitatea familiilor în general și cuplurilor LGBT să răsfoiască într-un catalog oficial în care sunt înscriși copiii în stare de vulnerabilitate de pe tot teritoriul României și vor putea alege pe cine să adopte.

În cel mai mare pericol se află familiile care suferă de sărăcie extremă, sărăcie în care tot politicienii ne-au adus prin proasta lor guvernare, dar și familiile de rromi și diaspora, pentru că s-a restrâns conceptul de familie pentru a îngloba doar părinții și copiii, astfel că cei plecați în străinătate sunt vizați. Deja s-au pus în mișcare acțiunile de strângere de rapoarte cu privire la situația familială a copiilor din mai multe școli din România. Circulă o serie de formulare prin care li se cere în mod expres părinților să completeze exact dacă există cazuri de părinți plecați în străinătate, studiile acestora, numărul de locuitori din gospodărie ș.a.m.d.

Astăzi în România se poate interveni acolo unde există aceste vulnerabilități, însă pare că nu se vrea sau există un alt interes prin care să se separe copiii de familiile lor. Eurostat arată că 8 din 10 copii din familiile vulnerabile nu au mâncare sau haine în România. Problema este reală și este gravă, însă, deși este necesar să se acționeze rapid pentru a stopa acest fenomen, nu este deloc cazul să fie vătămate familiile funcționale și iubitoare. Or acest PL-X 145 este atât de prost gândit și scris, încât lasă loc interpretărilor eronate, ceea ce va duce la un dezastru dacă această lege va trece.”

Citiți și:
Gata cu gluma. Pentagonul devine militant LGBT
Ungaria ferește copiii de ideologia LGBT. Reacție uluitoare a Bruxellesului. Ce vrea să facă UE

 

yogaesoteric
4 iunie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More