Înșelătoria gripei aviare, din nou în pregătire

Gripa aviară ar fi suferit mutații! O femeie a murit din cauza virusului H3N8”, anunța site-ul agrointel pe 12 aprilie 2023, informându-ne despre un fapt pe care întreaga planetă se pare că este necesar să-l știe: o femeie din China, de 56 de ani, a murit în urmă cu aproape două luni.

Milioanele de oameni care au murit în întreaga lume după campania de vaccinare anti-covid (numai în România s-a înregistrat un exces de mortalitate de 37.000 de persoane – în 2021 față de anul 2020, când practic n-a existat vaccinare) nu sunt de interes pentru presa internațională, dar dacă moare o femeie oarecare în China, asta este o știre care neapărat este mediatizată și în România.

Nu știu dacă femeia aceea chiar a murit de gripă aviară H3N8, ori avem iar de a face cu o epidemie de teste de laborator, de data asta pentru gripă aviară, nu pentru covid, iar dacă se face un mare număr de teste de laborator, prin jocul probabilităților, dacă nu prin marja de eroare a testelor, se găsesc și persoane infectate cu noul virus la modă, dintre care s-a petrecut, tot prin jocul probabilităților, să moară o persoană. Aceasta a fost declarată moartă din pricina gripei aviare, așa cum erau declarați morți de covid toți morții care aveau rezultat pozitiv la un test PCR.

Știrea morții femeii din China este totuși relevantă, dar nu pentru vreo molimă care ne amenință, ci pentru adevărata amenințare care este noua înșelătorie plănuită. O înșelătorie care este de fapt veche, ce s-a mai folosit și în trecut, încă înainte de covid.

Milioane de păsări ar putea fi omorâte fără rost, cum s-a făcut și în anii trecuți. Sume uriașe din bugetul de stat se vor arunca iar pentru combaterea noii „primejdii”. Se va relua ideea că nu se poate accepta ca creșterea păsărilor să se facă anarhic, de oricine și în orice condiții. Se vor pune condiții de siguranță sanitară la creșterea păsărilor prin care micii crescători să fie scoși de pe piață. Acum prin sate încă mai e moda creșterii păsărilor în semi-libertate – merg gâștele singure prin sat și se întorc singure acasă seara; asta nu se va mai accepta. Apoi lumea se va mira că s-au scumpit ouăle și carnea.

Protestele față de măsuri vor fi mai mici decât la covid, fiindcă afectează păsările, nu direct oamenii. Pentru preîntâmpinarea protestelor, crescătorii de păsări vor primi despăgubiri de la bugetul statului. Prevăd chiar o oportunitate de câștig pentru băieții deștepți – se trec în acte că și-au omorât mai multe păsări decât cele efectiv omorâte, ca să plătească statul despăgubiri mai mari. Sigur, nu toți crescătorii de păsări vor putea face asta, ci doar cei care au forța financiară și relațiile politice necesare. Pe scurt, dacă vor exista stimulente financiare pentru gripa aviară, aceasta va deveni o problemă importantă, așa cum s-a petrecut și cu covidul. Numai rezistența populației în fața acestei înșelătorii îi poate opri pe băieții deștepți care visează să se îmbogățească în urma acestei probleme de dânșii născocită.

Cei care nu cresc păsări vor avea impresia că nu e problema lor, dar banii plătiți din bugetul statului pentru apărarea de primejdii născocite sunt și din impozitele lor.

Înșelătorii au fost nu numai cu covidul. Sunt și înșelătorii cu boli la animale, în care iarăși așa se creează isterie.

În trecut toată lumea creștea animale și nu mergea. Dar acum zic orășenii: „bă, gripa aviară, da, foarte bine, să omoare statul găinile că nu vrem să ne îmbolnăvim”. De fapt nu e nicio primejdie, sunt primejdii inventate. Din asta se câștigă bani. Țăranii sunt afectați direct, dar li se dau niște despăgubiri din bugetul statului. Bugetul statului e un sac fără fund din care sunt mulți care vor să jefuiască. Și asta este o metodă de jefuit. Inventăm o falsă problemă și pe urmă este nevoie s-o rezolvăm. Și astfel câștigăm o mulțime de bani. Și oamenii nu-și dau seama. Oamenii numai zic „cât impozit îmi ia statul ăsta”! Dar îți ia pentru prostii, nu-ți ia ca să facă ceva bun. Îți ia ca să omoare porci sau găini și să le dea despăgubiri crescătorilor……

Dar aici, cu omorâtul animalelor, este altă chestie. Mai vor să descurajeze micul producător. Le dă despăgubiri marilor producători și celor mici le zice „n-ai voie să vinzi în piață dacă n-ai…….”.

Am auzit planul ăsta: nu poți să faci crescătorie de animale decât dacă ai medic veterinar angajat. Bineînțeles că țăranul simplu nu poate să-și angajeze veterinar, că are și el un porc și zece găini. Nu-și permite. Astfel, cine-i firmă mare, are cu miile de porci sau cu zecile de mii de găini, ăla-și poate angaja, la cât are, un medic veterinar. Și poate legal să-și vândă marfa.

Pentru micul producător, în momentul când îi bagi niște condiții birocratice declarate propagandistic ca fiind în folosul protecției consumatorului, l-ai blocat, dar asta este, consumatorul este considerat un idiot care nu știe să se apere singur, este necesar să vină statul să-l apere. Și unii cred că dacă te aprovizionezi de la țărani te otrăvești, n-a fost verificat de nu știu cine. Dar asta este. Și cu chestia asta se jefuiește bugetul statului. Pe urmă și orășeanul care poate zice că este bună treaba asta că astfel cumpără ceva verificat, de fapt îi ars prin impozite. Și asta este. Aceste scheme, care s-au dezvoltat în timp, de jefuire a banilor contribuabililor, se tot dezvoltă.

Un aspect este necesar să ne fie limpede: oprirea acestor înșelătorii nu se va face prin supunere la măsurile dictate de autorități, ci doar prin rezistență. Iar politicienii care vor susține o eventuală isterie a gripei aviare, probabil aceeași care au susținut și isteria covid, nu este cazul să fie votați.

Autor: Marius Mioc

Citiți și:
Vă mai amintiţi de boala vacii nebune, SARS, gripa aviară şi gripa porcină? Ce s-a ales de ele şi cum a profitat din plin industria farmaceutică
Dr. Adrian Cacovean: Puțin înainte de flurona a apărut testul comun pentru ea, testul pentru struțocămilă. Dacă ieși pozitiv la testul de covidogripă atunci ce ai, gripă sau cămilă?

 

yogaesoteric
3 iunie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More