După 534 de zile în spaţiu, astronautul Jeff Williams revine profund transformat lăuntric şi cu o mai mare credinţă


„Am văzut opera măreaţă a unui Dumnezeu infinit”


Un astronaut american a petrecut 534 de zile în spaţiu, unde a putut contempla îndeaproape frumuseţea extraordinară a creaţiei lui Dumnezeu.

Jeff Williams, astronaut de la NASA, a fost comandantul celei de-a 48-a expediţii a Staţiei Spaţiale Internaţionale (ISS). El a împărtăşit recent o parte din experienţele sale după ce a avut privilegiul de a privi Pământul din exterior.

De la hubloul staţiei spaţiale, Williams a putut vedea atât spaţiul cât şi planeta Pământ, ceea ce a întărit credința lui în Dumnezeu – Creatorul.
Astronautul este ferm convins că Universul şi tot ceea ce-l alcătuieşte nu este întâmplător.

„Când priveam pe hublou şi admiram spaţiul şi Pământul, mi-am dat seama că toate acestea nu puteau apărea dintr-o simplă întâmplare. Am văzut design-ul, frumuseţea, scopul şi ordinea în fiecare detaliu şi mi-am dat seama că toate aceste elemente sunt creaţia unui Dumnezeu puternic şi măreţ”, a declarat Williams.

Cu toate acestea, astronautul spune că tot ceea ce vedem pe Pământ şi în spaţiul cosmic este doar o parte a Creaţiei lui Dumnezeu, relatează Acontecer Cristiano.

„Din locul în care m-am aflat am putut vedea doar o părticică din lucrarea extraordinar de amplă şi frumoasă a Creatorului. Ceea ce am văzut pe hublou din interiorul Staţiei Spaţiale îmi adânceşte înţelegerea a ceea ce ştiam din Scripturi despre lucrarea uimitoare de Creaţie a lui Dumnezeu, iar această experienţă m-a făcut să înţeleg cât de mici şi neînsemnaţi suntem noi, oamenii”, a explicat Williams.

El a menţionat că, deşi participă la un experiment ştiinţific în această misiune, a inclus în activităţile sale zilnice citirea Bibliei şi rugăciunea.

Astronautul a concluzionat că majoritatea oamenilor care văd un „conflict” între Biblie şi ştiinţă sunt cei care refuză să recunoască existenţa lui Dumnezeu.


Citiți și:

Dumnezeu se poate manifesta într-o anumită formă pentru fiecare dintre noi

Cum să-l iubeşti pe DUMNEZEU

 


yogaesoteric
28 septembrie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More