După ce s-a trezit din comă, un bărbat a povestit că a stat de vorbă cu Iisus

 

Cu ani în urmă, lui Stephen Musick – care făcea parte din marina militară – i s-a făcut o injecție împotriva gripei porcine. Pentru militari, vaccinurile nu reprezintă ceva neobișnuit, deoarece ei trebuie să fie protejați împotriva oricărei boli din întreaga lume. Dar această injecție a făcut ca Stephen să-și schimbe complet viziunea asupra vieții și, mai ales, asupra morții.

Era alergic la vaccinul contra gripei porcine, după cum mărturisește Musick, iar reacția a fost „foarte violentă”. Cu toate acestea, Stephen a supraviețuit. După o lună destul de dificilă, starea de sănătate s-a înrăutățit. Bărbatului i s-a administrat un antidot, însă, în loc să-și revină, a leșinat și a fost dus la urgențe. Din acel moment, a rămas în comă timp de 5 săptămâni.

După ce s-a întors la viață, Stephen a povestit că „a mers în cer” pe toată perioada comei și că l-a întâlnit pe Iisus. Și-a amintit imagini, sunete, cât și discuțiile avute cu Iisus Hristos.

Cel mai puternic sentiment a fost de a simți o bucurie pură și o libertate deplină, fiind lângă un stejar mare, înconjurat de un câmp de grâne, de dealuri și munți.
Tot ce vedea, spune omul nostru, era magnific.

Dar bineînțeles că ceea ce l-a marcat cel mai mult pe acest bărbat, coborât după 5 săptămâni pe pământ, a fost conversația cu Iisus.

„Avea în jur de 30 de ani, părul lung, negru, ochii cafenii, tenul luminos.”

Lucrul cel mai dureros pentru Stephen Musick a fost să afle de la Mântuitor că nu va rămâne în cer. Într-adevăr, după această veste, s-a trezit imediat. A rămas impresionat profund de realitatea de pe pământ. I s-a părut un contrast izbitor.


Citiți și:

O mărturie cu totul extraordinară a «călătoriei» unui neurochirurg materialist într-o dimensiune astrală paradiziacă (I)

Mărturii surprinzătoare referitoare la părăsirea trupului şi revenirea ulterioară la viaţă

Enigme ale creierului: un tânăr australian s-a trezit din comă vorbind fluent mandarina

 

yogaesoteric
9 iulie 2017

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More