‘Dușmanii’ Covid-19, declarați nebuni?

Profesorul francez care apare în documentarul HOLD UP – Jaful Covid-1984, interzis de YouTube, internat cu forța într-un spital de psihiatrie

Profesorul francez Jean-Bernard Fourtillan, care apare în documentarul Hold-Up, cenzurat de YouTube datorită aşa-ziselor „teorii conspiraționiste” pe care le propagă privind pandemia și „Marea Resetare”, a fost luat de acasă și internat împotriva voinței sale într-un spital de psihiatrie.

Jean-Bernard Fourtillan a fost luat de către poliția militară franceză, pe 7 decembrie, și plasat în izolare la spitalul de psihiatrie din Uzès, iar contul său bancar și cardurile sale de credit ar fi fost înghețate.

Autoritățile franceze insistă că Fourtillan a fost arestat ca parte a unei investigații din 2019 privind studiile sale clinice ilegale (asupra unor tratamente experimentale pentru boala Alzheimer).

Fourtillan a devenit cunoscut datorită cenzuratului și controversatului documentar anti-Covid Hold-Up, devenit viral în Franța, în care a susținut că acestă criză a coronavirusului a fost fabricată și politizată pentru a fi impus lumii un vaccin periculos.

Fourtillan a acuzat Institutul francez Pasteur, o fundație privată non-profit specializată în biologie, microorganisme, boli contagioase și vaccinare, că a „fabricat” virusul SARS-CoV-2 cu câtvea decenii în urmă și a pus umărul la „scăparea” acestuia din laboratorul Wuhan P4, laboratorul fiind construit în urma unui acord între Franța și China, în 2004.

După internarea sa în clinica de psihiatrie, mesajele de sprijin pentru Jean-Bernard Fourtillan s-au multiplicat pe rețelele de socializare, în special pe platforma Youtube. Într-un videoclip publicat pe canalul „Vivre sur le Fil”, un bărbat pe nume Vincent, care susținea că este în contact cu familia, a afirmat că profesorul a fost „internat împotriva voinței sale”.

„Ideea acestui nou videoclip este de a spune personalului și conducerii spitalului că suntem pe deplin conștienți de prezența profesorului în interiorul zidurilor spitalulu și că primește tratament medical fără consimțământul său”, spunea utilizatorul.

Pe de altă parte, procurorul din Nîmes a dat asigurări că Jean-Bernard Fourtillan este „informat cu privire la drepturile sale” și „poate face recurs împotriva deciziei administrative în fața judecătorului pentru libertăți și detenție”, o posibilitate pe care acesta nu a ales să o facă, potrivit cotidianului Midi Libre.

Profesorul a fost eliberat pe 17 decembrie, judecătorul pentru libertăți și detenție considerând că locul lui nu este într-un spital de psihiatrie.

Citiţi şi:

Paralele frapante între atentatele din 11 septembrie 2001 și criza Covid-19

Rezistența împotriva «borgului» asimilator Covidyogaesoteric

5 ianuarie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More