Echipa lui Trump anunță că acesta are deschisă calea spre victorie. Cele 9 puncte-cheie cu dovezi ce pot răsturna rezultatele trâmbițate de media


Rudy Giuliani: „Nu putem permite acestor escroci să fure alegeri de la poporul american”


Învinuind Partidul Democrat că a desfășurat o conspirație coordonată pentru furtul alegerilor, avocații lui Donald Trump au declarat joi, 19 noiembrie, într-o conferință de presă fluviu, la Washington, că au probele pe care le vor prezenta în instanță, prin care vor dovedi că președintele a câștigat alegerile din 2020.

„Nu putem permite acestor escroci – pentru că asta sunt – să fure alegeri de la poporul american”, a declarat avocatul lui Trump, Rudy Giuliani. „L-au ales pe Donald Trump. Nu l-au ales pe Joe Biden. Joe Biden este în frunte din cauza voturilor frauduloase, a buletinelor de vot ilegale care au fost produse și care au fost utilizate după încheierea alegerilor”, au acuzat fostul primar din New York și procurorul federal.

„Dați-ne ocazia să dovedim acest fapt în instanță și o vom face”, a spus el după ce a prezentat detalii despre unele dintre probe timp de mai bine de o oră.

Iată principalele afirmații pe care le-au prezentat avocații, conform Breitbart.

1. Observatorii au fost împiedicați să urmărească deschiderea buletinelor de vot venite prin poștă. Giuliani a spus că multe buletine de vot au fost deschise fără ca observatorii să poată verifica dacă au fost semnate corect, o protecție-cheie împotriva fraudei. El a spus că aceste voturi au fost „nule”, mai ales acolo unde plicurile au fost aruncate.

2. Aplicarea incorectă a legii în statele democrate. În Pennsylvania, a cărei Curte Supremă a statului a creat noi reguli de vot înainte de alegeri, a făcut, spune Giuliani, ca alegătorii absenți din aceste state să poată „modifica” defectele din buletinele lor de vot, în timp ce alegătorii din statele republicane, care au respectat legea statelor, nu au putut să o facă.

3. Alegătorii ar fi ajuns la urne pentru a descoperi că alți oameni au votat în locul lor. Giuliani a spus că multe buletine de vot provizorii exprimate în Pittsburgh au fost depuse de persoane care s-au prezentat la vot personal, doar pentru a afla că deja votaseră. El a afirmat ca democrații au completat buletinele de vot în absență pentru alte persoane, în speranța că cei care ar fi fost necesar să voteze nu vor apărea.

4. Oficialilor electorali li s-ar fi spus să nu caute defecte în buletinele de vot și să antedateze buletinele de vot. Giuliani a citat o declarație a unui oficial care a jurat că i s-a spus să nu excludă buletinele de vot în absență pentru defecte și să antedateze buletinele de vot, astfel încât acestea să nu pară că ar fi fost primite după ziua alegerilor, pentru a evita un ordin al Curții Supreme de sechestru al acestor buletine.

5. Buletinele de vot pentru Joe Biden ar fi fost plimbate prin mai multe mașini. Giuliani a spus că există 60 de martori în Michigan care pot depune mărturie că buletinele de vot ar fi fost „produse” rapid și numărate de două ori sau de trei ori. El a spus că cel puțin 60.000 de buletine de vot și cel mult 100.000 de buletine de vot ar fi fost afectate.

6. Buletinele de vot pentru absenți au fost acceptate în Wisconsin fără a fi controlate. Giuliani a menționat că legea statului Wisconsin a fost mai strictă în ceea ce privește buletinele de vot în absență decât în majoritatea celorlalte state. Cu toate astea, 60.000 de buletine de vot în absență au fost numărate în zona Milwaukee și 40.000 în zona Madison, fără a fi fost solicitate în mod corespunzător de către alegătorii care le-au exprimat.

7. Se presupune că au existat „supraevaluări”, iar unele secții ar fi înregistrat mai mulți alegători decât rezidenți. Giuliani a spus că au existat foarte multe tensiuni în locații din Michigan și Wisconsin, despre care pretinde că este motivul pentru care republicanii din Consiliul de Canvassers din Wayne au refuzat să certifice rezultatele de acolo. De asemenea, el a afirmat că în Georgia există câțiva alegători din afara statului și oameni care au votat de două ori acolo.

8. Aparatele de votare și soft-urile ar fi deținute de companii cu legături cu regimul venezuelean și cu George Soros. Avocata Sidney Powell a susținut că voturile din SUA erau numărate peste hotare și că sistemele de vot Dominion și soft-ul Smartmatic erau controlate de interese străine, manipulând algoritmi pentru a schimba rezultatele. Powell a menționat în mod specific că proprietarii Smartmatic includ doi cetățeni venezueleni, despre care spune că ar avea legături cu regimul lui Hugo Chavez și Nicolas Maduro. Echipa juridică a susținut și că au existat anomalii statistice, cum ar fi loturi uriașe de voturi pentru Biden, care nu au putut fi explicate decât ca o manipulare a ceea ce, susțin ei, s-a petrecut în primele ore ale dimineții, deoarece numărarea voturilor s-a oprit. (Companiile au contestat aceste acuzații cu fermitate.)

9. Constituția prevede un proces de alegere a unui președinte în cazul în care votul este corupt. Jenna Ellis a susținut că mass-media a uzurpat puterea prin declararea câștigătorului alegerilor. Ea a menționat că procesul constituțional de alegere a unui președinte avea garanții procedurale împotriva corupției și a influenței străine.

Giuliani a concluzionat că echipa crede că suficient de multe voturi au fost falsificate – mai mult decât dublul marjelor dintre Biden și Trump în statele cheie, pentru a spune că președintele are deschisă o cale spre victorie. El a spus că ar putea fi intentate procese în Arizona și că sunt examinate și nereguli în New Mexico și Virginia, deși nu crede că există suficiente voturi contestate aici.


Citiţi şi:
Sistemul de vot utilizat în statele-cheie, care au dat ‘erori’ în defavoarea lui Trump, are legături strânse cu familia Clinton și Nancy Pelosi
Steve Bannon, ras de pe rețelele de socializare. Soft CIA folosit pentru schimbarea rezultatelor electorale și în țări străine

 

yogaesoteric
26 noiembrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More