Edgar Cayce, aparițiile Fecioarei Maria de la Medjugorje și Fátima – au profețit că Rusia va salva umanitatea la Sfârșitul Timpurilor

Foarte puțini oameni din SUA și din lume știu ce se petrece de fapt în Ucraina în acest moment – iar mass-media, cu știrile ei false, în mod cert nu sunt locul potrivit pentru a te informa.

Potrivit unor analiști independenți, Putin eliberează lumea de Statul Adânc, prin distrugerea laboratoarelor lor de arme biologice și a sediului lor de spălare a banilor. Iar aceste opinii nu sunt ceva singular.

Dacă Rusia ajunge să salveze lumea, ar fi o împlinire nu numai a profețiilor lui Edgar Cayce (cel mai mare profet al sec. XX), ci și a celor făcute de Fecioara Maria în celebrele apariții de la Fátima, Portugalia, în 1917, și de la Medjugorje, Bosnia-Herțegovina, în 1981.

Regretatul Părinte Malachi Martin susține că a citit cel de-al treilea secret de la Fátima. Fără a-i dezvălui întregul conținut, pe care a jurat să-l păstreze secret, el a declarat gazdei de radio Art Bell, în anii 1990, că profeția spunea, în esență, că Rusia va comite eroarea comunismului, apoi se va vindeca de acest flagel și va continua să deschidă calea pentru restul lumii:

Mântuirea pentru lume, vindecarea bolilor lumii, va începe în Ucraina și în Rusia și de aceea Fecioara din viziunea de la Fatima din 1917 era necesar să fi vorbit activ despre Rusia și că Rusia este necesar în primul rând să fie vindecată de greșelile ei și atunci ea va ajuta întreaga lume să devină mai bună și să se vindece de păcatele ei.”

În octombrie 1981, Maica Domnului din Medjugorje a dezvăluit celor șase copii „Profeția Rusiei”. Ea a spus: „Rusia va veni să-L slăvească pe Dumnezeu cel mai mult, Occidentul va face progrese în civilizație, dar fără Dumnezeu și va acționa ca propriul lui creator”, după cum a consemnat expertul Marian, părintele René Laurentin. Aparițiile de la Medjugorje au început la scurt timp după prima tentativă de asasinat împotriva Papei Ioan Paul al II-lea și el a spus despre ele: „Medjugorje este o continuare, o prelungire a Fátimei. Maica Domnului apare în țările comuniste în primul rând din cauza problemelor care provin din Rusia”.

La Fátima, în 1917, apariția ordonase consacrarea Rusiei Inimii Neprihănite a Mariei, pe care Papa Ioan Paul al II-lea a luat-o foarte în serios după împușcarea sa aproape fatală, și pe care a finalizat-o la 24 martie 1984. Aceasta a fost urmată rapid de prăbușirea guvernării comuniste în Polonia în 1989, căderea Zidului Berlinului și sfârșitul Uniunii Sovietice în ziua de Crăciun 1991.

În 1944, Edgar Cayce a profețit că Rusia va ajuta la prevenirea distrugerii omenirii. El a prevăzut o viitoare criză financiară mondială și a subliniat că Rusia este ca un „ghimpe în coastă” pentru puterile financiare care se organizează împotriva binelui umanității, descriind rolul Rusiei ca fiind „speranța lumii”: „În Rusia apare speranța lumii, nu ceea ce numesc uneori astfel comuniștii, nu bolșevismul; dar libertate, libertate! Că fiecare om va trăi pentru semenii lui! Principiul s-a născut. Va dura ani să se cristalizeze, dar din Rusia iese din nou speranța lumii. Ghidat de ce? Acea prietenie cu națiunea care a fost pusă chiar și pe actuala unitate monetară «În Dumnezeu avem încredere».”

Citiți și:
PROFEȚII: Să ne amintim că SUA sunt un produs masonic în care se va desăvârși bolșevismul, iar la final își va primi răsplata
Profeția sfântului Serafim de Virița despre al treilea război mondial, Rusia și Antihrist

 

yogaesoteric
9 iunie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More