Eduard Kovesi a scăpat! Fostul soţ al şefei DNA a primit NUP

 

Eduard Kovesi, fostul soţ al şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, a scăpat de problemele pe care le avea cu privire la dosarul fostului director al Casei de Cultură din Sibiu, Silvestru Tomuţă.

Jurnaliştii de la EVZ scriu că, după ce a fost săltat de DNA şi trimis în judecată pentru luare de mită, Silvestru Tomuţă a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendare.

În ceea ce-l priveşte pe Eduard Kovesi, acesta a primit neînceperea urmăririi penale (NUP) pentru dare de mită. Sentinţa de neîncepere a urmăririi penale a fost similară şi pentru ceilalţi denunţători, printre ei fiind şi partenerii de afaceri ai lui Eduard Kovesi.

Tribunalul Sibiu a respins plângerea lui Silvestru Tomuţă împotriva dispoziţiilor procurorului de neîncepere a urmăririi penale faţă de Eduard Kovesi. Astfel, fostul soţ al Laurei Kovesi a primit NUP pentru dare de mită, după ce DNA a decis că acesta beneficiază de o clauză de nepedepsire. Iar asta întrucât Eduard Kovesi a formulat denunţ împotriva lui Silvestru Tomuţă.


Citiţi şi:

Relația dintre Klaus Werner Iohannis și R.C.S. – R.D.S.

Marioneta sistemului – Fosta vicepreşedintă ANRP Ingrid Mocanu o nimiceşte pe şefa DNA
 

yogaesoteric
21 noiembrie 2017

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More