Educația sexuală: Nu deschideți cutia Pandorei

Frustrați că legea educației sexuale încă nu devine lege – ori întârzie să devină lege – dl Cîțu și dl Ciucă ne-au informat, încă de anul trecut, că începând din septembrie 2023 copiii noștri vor învăța educație sexuală în școli. Părerile oamenilor încep să devina tot mai împărțite. Unii zic „de ce nu”? Alții, „este necesar să-i învețe cineva”! Iar alții, „dacă nu îi învață la școală, îi învață Internetul”, și alte opinii similare.

Răspunsul nostru ar fi bine să fie „categoric nu”. Educația sexuală este necesar să fie făcută de părinți, acasă, este imperios necesar ca societatea să curețe internetul iar părinții să se asigure că sistemul școlar educă, nu îndoctrinează.

Răspunsul simplu la întrebarea de ce este necesar să ne opunem educației sexuale, fie cu sau fără acordul părinților, este că odată introdusă în școli, educația sexuală va evolua, va deveni un instrument de îndoctrinare și confuzie pentru copii și adolescenți, iar haosul sexual va deveni și mai pronunțat. Odată deschisă, cutia Pandorei nu va mai putea fi închisă. Părinții este stringent necesar să se opună educației sexuale în școli și să nu fie de acord nici pentru cursuri opționale. Odată devenite opționale, cursurile vor deveni, în timp, obligatorii.

Materialul pentru clasa I

Să discutăm puțin programa de educație sexuală adoptată în New Jersey și care va intra în vigoare începând cu luna septembrie. Cine sunt autorii programei de educație sexuală? Nu părinții. Nu persoane care au copii. Ci ideologii sexuali, în cazul de față organizația Advocates for Youth, un grup internațional de advocacy cu focusul principal pe sănătatea reproductivă și sexuală a adolescenților”. Grupul acesta nu promovează abstinența, nici mandatul biblic. [Link]

Advocates for Youth fac distincție între „sistemele sexuale” (la plural) și „sistemele reproductive” (tot la plural), ca și când cele două ar fi diferite ori fiecare în parte ar fi de mai multe feluri. Privind „sistemele” sexuale, copiilor le sunt identificate organele biologice care compun „sistemele sexuale”. Odată învățați cu privire la gama „sistemelor sexuale”, copiii sunt puși să „învețe” în mod direct care și cum se folosesc organele sexuale, atingându-se unii pe alții.

O îngrijorare și mai mare o constituie ideologia de gen care este inclusă în cursul de educație sexuală:

Identitatea de gen este acel sentiment de a-ți cunoaște genul. S-ar putea să simți că ești băiat, s-ar putea să te simți că ești fată. S-ar putea să simți că ești un băiat, chiar dacă ai părți ale trupului despre care unii oameni ar spune că sunt părți de «fată». S-ar putea să simți că ești fată, chiar dacă ai părți ale trupului despre care unii oameni ar spune că sunt părți de «băieți». Și s-ar putea să nu simți că ești băiat sau fată, ci ca ești puțin din ambele. Indiferent cum te simți, ești perfect normal!

În cursurile de educație sexuală pentru școlile din New Jersey, copiilor li se explică ce pot face ei, ori ce pot să ceară părinților și adulților să facă pentru ei, pentru a le facilita tranziția de la un sex la altul. Pot solicita blocanți de pubertate / hormoni ori medicamente care previn dezvoltarea trupului masculin în trup masculin și a trupului feminin în trup feminin. Adică să ia medicamente care previn dezvoltarea testosteronului la băieți și a estrogenului la fete.

Efectul acestor medicamente este ușor de anticipat: băieții vor rămâne, biologic vorbind, băieți, dar se vor feminiza. Vor crește cu o voce feminină în loc de o voce masculină, se vor mișca asemenea unei femei. Iar fetele vor rămâne, biologic vorbind, fete, dar se vor masculiniza. Vocea li se va înăspri, sânii nu se vor forma, mersul va deveni unul masculin.

În acest fel se creează ființe umane hibride, nici bărbați, nici femei. Multe state din SUA și chiar unele țări încep să interzică folosirea de blocanți de pubertate de către minori și adolescenți. Cursurile spun copiilor că aceste efecte sunt doar „temporare” și că își pot schimba din nou sexul dacă nu sunt mulțumiți cu noua identitate de gen.

Materialul pentru clasa a II-a

Odată trecuți prin ororile primei clase de educație sexuală, în clasa a doua copiii sunt învățați „autonomia trupului”. Sunt învățați diferitele modalități în care pot întreține relații sexuale și că toate manifestările sexuale sunt „normale”, atât timp cât sunt făcute cu consimțământ.

În clasele următoare copiii sunt învățați că există „diferite feluri de familii”. Deja ați intuit: oricare asociere de ființe umane care întrețin relații sexuale de oricare fel constituie „familii”: de același sex ori de sex opus, din doi adulți sau mai mulți, dintr-un bărbat și mai multe femei, dintr-o femeie și mai mulți bărbați ori persoane de vârste diferite.

Una dintre cărțile recomandate pentru copii este Cartea Familiei (The Family Book) în care învață conceptul de „diversitatea de familii”, formate din aceleași sexe ori sexe diferite, familii transgender, familii mixte rasial, familii blended, familii extinse etc.

Sexualitatea a devenit o formă stranie de religie în Occident. Educația sexuală, așa cum am explicat-o foarte succint aici, reprezintă conturul de început al unei religii sexuale. De fapt, în literatura de limba engleză deja există un nume pentru această nouă religie sexuală: queer religion / religia queer. Religia queer are o „moralitate” nouă și diferită de cea clasică (fie religioasă ori moralistă de genul clasic roman sau grec). Are și un set de principii „etice” la fel de anacronice.

Îndoctrinare în hedonism

Se produce de fapt îndoctrinarea în hedonism, în plăcere fără responsabilitate, pe seama oamenilor responsabili care vor purta pe umerii lor consecințele comportamentelor sexuale iresponsabile. Se discută și noile simboluri ale noii religii queer: steagul curcubeu, simbolul noii moralități și a perversiunii globale. Religia nouă are „sfinții” ei, în „eroii” mișcării pentru drepturi ale homosexualilor. Sunt inventate sărbători noi care celebrează protestele „minorităților sexuale” din diverse țări.

În clasa a V-a învățătorii devin polițiști. Îi învață pe copii vocabularul nou al „toleranței”, iar în cazul în care refuză, sunt puși la colțul rușinii. Un capitol special al manualului e intitulat Ce e dragostea? (What Is Love Anyway?). În acest capitol copiii sunt învățați să aprecieze drept normale comportamentele sexuale anormale și murdare. Toate sunt etichetate ca manifestări ale „dragostei” unei ființe umane față de alta.

Dragi părinți: la orizont se reliefează un nou monstru anti-creștin și anti-valori: Strategia Națională pentru Educație Parentală. Ideile de mai sus vor fi puse în conștiințele copiilor voștri dacă noua variantă SNEP (asemenea unui virus) devine lege în România.

Citiți și:
Barna vrea educație sexuală în școli: „Trebuie să ne gândim la copii și nu la himerele medievale ale părinților.” Replica publicistului Cătălin Sturza
Ora de educație sexuală și efectele ei vădit nefaste

 

yogaesoteric
5 septembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More