Ora de educație sexuală și efectele ei vădit nefaste

Marele „avantaj” al orelor de educație sexuală, obligatorii atât în Franța cât și în Elveția – unde între vârsta grădiniței și până la 12 ani, copiii învață despre masturbare, orgasm, penetrare, sex normal, sex anal, cât și despre tot ce e nevoie să știe atunci când vine vorba despre „diferențele de gen”, „identitatea de gen” și orientarea sexuală – este că cine vrea poate participa la un „gang bang” încă de la o vârstă la care, nu cu mulți ani în urmă, alții își pierdeau timpul aiurea jucându-se cu păpușile, sărind coarda, jucând hoții și vardiștii sau murdărindu-se de cretă în timp ce jucau șotronul.

La colegiul Camille Du Gast, din Achères, o elevă de 13 ani a fost violată în două rânduri de 6 (șase) colegi de ai ei, cu vârste între 12 și 14 ani. Băieții i-au spus judecătorului de instrucție că tipa violată era o fată „ușor disponibilă”! Adică, au dat ei de înțeles, o punea cu oricine, oricâți și oriunde! La 13 ani! „Practica” la ora de educație sexuală a avut loc pe 25 ianuarie. În holul unui imobil.

La Orleans, procurorul republicii a confirmat deschiderea anchetei pentru fapte de viol și agresiune sexuală, care au avut loc la Casa Copilului din Orleans. Julien, un tată, a reclamat că, pe 19 februarie, fiul lui a fost silit de alți 4 băieți să practice sex oral. Băieții aveau între 9 și 14 ani. Fiul lui avea 12 ani. Mai întâi au încercat să-l sodomizeze! Dl Julien este revoltat.

Directorul unei școli din Vaud (Elveția) a rămas cu gura căscată atunci când a intrat în posesia unui film cu imagini deosebit de dure, pe care elevii lui de 10 și 11 ani și-l trimiteau pe telefoanele mobile. Nu, nu era „Cum îi învață profesorii să vorbească despre sexualitate”. Era altceva. Filmul ăsta îi prezenta pe unii dintre elevii de 10-11 ani de la școala din Vaud făcând sex anal în grup! Un psiholog specializat în maltratarea sexuală la copii a declarat că pentru adulți asta poate părea șocant, dar pentru copii nu! „Ei doar experimentează” – a spus el.

Și când credeai că nu se poate petrece nimic mai rău, afli că ora de educație sexuală are un sac fără fund plin de surprize: La Paris, la comisariatul din arondismentul XIII a fost depusă o plângere – o fetiță de 4 ani a fost violată cu degetele de colegii ei, băieți tot în vârstă de 4 ani!! Aceștia au pus în practică cunoștințele dobândite la ora de educație sexuală! Oră care le-a făcut colega „ușor disponibilă”!

Citiţi şi:

Prof. Tudorel Butoi, despre educația sexuală în școli: Există nevoia de atragere a copiilor spre zonele LGBT, ale traficului de persoane, prostituției infantile și pornografiei 

Educația sexuală – armă insidioasă de distrugere a inocenței copiilor noștri (I)yogaesoteric

16 octombrie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More