Elitele mondiale sunt implicate în traficul uman pentru pedofili, sataniști și sacrificiile umane ale aristocraților? (II)

Nu vă grăbiți cu eticheta „fake news”, mai întâi citiți!

Citiţi prima parte a articolului

Legăturile pedofilului Jeffrey Epstein cu Donald Trump și Bill Clinton

Rechizitoriul lui Jeffrey Epstein privind acuzațiile de trafic sexual este remarcabil din mai multe motive: domeniul presupuselor sale crime, bogăția și influența acestuia și controversatul acord de neincriminare prin Departamentul de Justiție aplicat cu un deceniu mai devreme. Dar, de asemenea, rechizitoriul a primit o atenție sporită din cauza legăturilor trecute ale lui Epstein cu două persoane deosebit de proeminente: fostul președinte Bill Clinton și actualul președinte Donald Trump.

În perioada dinaintea judecării lui Epstein din anul 2007 pentru prostituție cu minori, acesta era cunoscut pentru „colectarea” prieteniilor cu mulți oameni notorii sau influenți – printre care Clinton și Trump. Clinton a făcut călătorii internaționale în avionul lui Epstein în primii ani ai post-președinției sale, inclusiv o călătorie în mai multe țări africane cu Kevin Spacey și Chris Tucker.

Donald Trump a participat la evenimentele găzduite de Epstein în New York și Florida, deoarece Epstein a patronat Clubul Mar-a-Lago. În 2002, Trump a făcut chiar un remarcabil comentariu despre Epstein unui jurnalist de la New York Magazine, numindu-l „teribil” și adăugând că „îi plac femeile frumoase la fel de mult ca mie, multe dintre ele foarte tinere”.

Deci, Trump și Clinton au fost apropiați de cineva care s-a dovedit a fi un tip foarte periculos, implicat în activități criminale cu minori.

Cu toate acestea, natura anumitor acuzații împotriva lui Jeffrey Epstein a dus la speculații cum că această poveste ar putea fi și mai complexă. În special, o persoană care l-a acuzat pe Epstein a susținut în declaraţiile în faţa instanței că, pe lângă exploatarea sexuală a ei înșiși, Epstein a traficat-o cu alți bărbați bogați și puternici, cu obiectivul aparent de a obține materiale pentru șantaj asupra acelor bărbați.

Clinton nu a fost încă acuzat de niciun abuz sexual specific legat de Epstein. În ceea ce-l privește pe Trump, în timpul campaniei din 2016, a fost dat în judecată de o femeie anonimă care a susținut că Trump a violat-o la o petrecere a lui Epstein, când avea 13 ani. Mulți jurnaliști au tratat atunci cu prudență sau cu scepticism subiectul, iar acuzatoarea și-a retras acuzaţiile cu puțin timp înainte de alegeri.

Cu toate că nu a fost încă confirmată o infracțiune legată de Epstein din partea lui Trump sau orice acuzație de același fel împotriva lui Clinton, întrebarea dacă persoane influente au fost implicate în activitățile criminale ale lui Epstein rămâne una deschisă. Julie Brown, reporter de investigații de la Miami Herald, care a abordat cazul lui Epstein, a declarat pentru MSNBC că „Există, probabil, câțiva oameni importanți, oameni puternici, care transpiră chiar acum.”

Legăturile lui Epstein cu Trump

Potrivit chiar declarațiilor lui Trump, relația sa socială cu Epstein a început acum câteva decenii, la sfârșitul anilor 1980. Vorbind despre Jeffrey Epstein cu Landon Thomas Jr. de la New York Magazine, pentru un profil din 2002, Trump a făcut un comentariu care, privind retrospectiv, pare acum periculos și incriminator:

„Îl cunosc pe Jeff de cincisprezece ani. Un tip grozav, este foarte distractiv să fii cu el. Se spune chiar că îi plac femeile frumoase la fel de mult ca mie și multe dintre ele sunt foarte tinere. Fără îndoială, Jeffrey se bucură de viața sa socială.”

Aşadar, Trump l-a lăudat pe Epstein și relația lor socială începută prin 1987, declarând că au împărtășit același gust pentru femei frumoase și a menționat în mod special că lui Epstein îi plăceau femeile de vârstă „foarte tânără”.

Odată cu izbucnirea problemelor legale ale lui Epstein, avocații lui Trump au încercat să-i reducă clientului lor asocierea cu Epstein. („El nu avea nicio relație cu domnul Epstein și nu cunoștea deloc comportamentului acestuia”, a declarat pentru Politico, în 2017, avocatul lui Trump, Alan Garten.)

Însă dincolo de propriile cuvinte ale lui Trump care contrazic afirmaţiile avocatului său, există numeroase dovezi că cei doi erau amici, cel puțin până la începutul anilor 2000:
– Rapoartele media de la sfârșitul anilor 1990 și începutul anilor 2000 îl menționează frecvent pe Donald Trump la evenimentele sociale găzduite de Jeffrey Epstein, iar amândoi participă la evenimente care se desfășoară la clubul lui Trump din Mar-a-Lago.
– NBC News a difuzat recent un videoclip din 1992 cu Trump și Epstein împreună la o petrecere la Mar-a-Lago, discutând și râzând împreună.
– New York Times a scris că, potrivit omului de afaceri George Houraney, Trump i-a cerut acestuia să organizeze o petrecere cu fete la Mar-a-Lago – anunțând că el și Epstein vor fi singurii bărbaţi care vor participa.
– Trump l-a căutat pe Epstein de două ori în noiembrie 2004, conform însemnărilor confiscate de guvern la conacul lui Epstein din Florida.
– Mai multe numere de telefon ale lui Trump, inclusiv un contact de urgență și un număr de la serviciul de securitate al lui Trump, se numără printre numeroasele numere ale personalităților enumerate în „cartea neagră” a lui Epstein, obținută de guvern.
– Fratele lui Jeffrey Epstein, Mark, a mărturisit că Jeffrey l-a luat o dată pe Trump cu unul dintre avioanele sale pentru a merge de la Florida la New York, spunând că aceasta s-a petrecut la sfârșitul anilor 1990. Nu se cunosc alte zboruri ale lui Trump cu avioanele lui Epstein.
– La un moment dat, în perioada declanşării problemelor cu legea ale lui Epstein, prietenia pare să se fi încheiat. Trump a răspândit povestea că i-ar fi interzis lui Epstein la Mar-a-Lago să-i facă avansuri sexuale unei maseuze de la club. Cu toate acestea, New York Times a arătat că relațiile dintre cei doi bărbați s-au deteriorat „după un aranjament în afaceri eșuat”.

„L-am cunoscut ca toți cei din Palm Beach”, a scris pe Twitter președintele Trump. „Am încetat relația cu Epstein cu mult timp în urmă, nu cred că am mai vorbit cu el de 15 ani, nu am fost un admirator al lui.”

Procesul Virginiei Roberts: În 1999, Virginia Roberts, în vârstă de 16 ani atunci, a lucrat ca supraveghetor spa la complexul lui Trump din Mar-a-Lago. Era acolo, spune ea, când prietena lui Epstein, Ghislaine Maxwell, a recrutat-o ca să-i facă masaje lui Epstein la el acasă. Dar Roberts (acum Giuffre) nu l-a acuzat pe Trump de ceva, iar statutul său anterior de angajat la Mar-a-Lago este singura legătură cu Trump.

 
Virginia Roberts

(Notă: Totuși, nu iese fum fără foc și aceeași Virginia Roberts (Giuffre) este vârâtă în scandalul Epstein. Ea apare într-o fotografie cu prințul Andrew și cu iubita lui Jeffrey Epstein, subiectul făcând deliciul presei tabloide britanice: „Prințul Andrew se confruntă cu o problemă, după ce un judecător a decis că documentele referitoare la o presupusă «sclavă sexuală» pot fi făcute publice.
Curtea de Apel americană a declarat că 2.000 de pagini cu acte ale acuzației Virginiei Giuffre, fostă Roberts, care susține că omul de afaceri miliardar Jeffrey Epstein a folosit-o ca sclavă sexuală, pot fi făcute publice.” – Revista Mirror din 14 iulie 2019. Sau „Roberts, acum în vârstă de 35 de ani, a susținut că în anul 2015 a fost obligată să facă sex cu prințul Andrew de către Epstein în Londra, New York și Caraibe.” – revista The Sun din 15 iulie 2019.

Procesul lui Katie Johnson: Aceasta este singura acuzație împotriva lui Trump pentru nelegiuirile legate de Epstein. O femeie anonimă l-a dat în judecată pe Trump în anul 2016, susținând că, în 1994, a violat-o la o orgie găzduită de Jeffrey Epstein. Ea a spus că avea 13 ani atunci. A demarat procesul în California sub numele de „Katie Johnson”, iar când s-a blocat acolo din motive tehnice, ea a depus acuzația la New York sub anonimat.

Nu au existat dovezi coroborate (cu excepția declarațiilor făcute de doi anonimi, care au susținut că au fost martori la cele petrecute), iar procesul „a fost orchestrat de un excentric campion anti-Trump, cu un record al afirmațiilor extraordinare despre celebrități”, a scris Jon Swaine de la Guardian.

Trump însuși a declarat: „Afirmațiile nu sunt doar categoric false, ci dezgustătoare la cel mai înalt nivel și în mod clar sunt îndreptate pentru a capta atenția mass-media sau, probabil, sunt pur și simplu motivate politic.”

Reclamanta a retras acuzaţiile înainte de alegerile din 2016. Avocatul acesteia, Lisa Bloom, a spus că aceasta a fost decizia clientei sale în urma amenințărilor cu moartea pe care le-a primit.

Legăturile lui Epstein cu Clinton

Imediat după ce Bill Clinton și-a încheiat președinția în 2001, a intrat într-o nouă etapă a carierei sale, în care a călătorit în lume, a lansat inițiative filantropice, a petrecut împreună cu oameni bogați și celebrități și a câștigat bani.

„Ceea ce l-a atras pe Clinton la Epstein a fost destul de simplu: avea un avion”, a scris Landon Thomas Jr. pentru New York Magazine, în 2002. Doug Band, asistentul adjunct al lui Clinton, a făcut introducerea, iar în septembrie, Jeffrey Epstein și Bill Clinton au plecat într-un turneu în cinci țări africane, alături de actorii Kevin Spacey și Chris Tucker. Echipa lui Clinton a vizat „democratizarea, împuternicirea celor săraci, serviciile publice și combaterea HIV / SIDA”. (A fost călătoria care l-a ridicat pentru prima dată pe Epstein la o notorietate mediatică, jurnaliștii începând să sape în jurul noului prieten al lui Clinton).

Nu a fost singura călătorie. Potrivit purtătorului de cuvânt al lui Clinton, Angel Ureña, într-o declarație recentă, au mai fost încă o călătorie în Africa, una în Europa și alta în Asia – dar, spune el, Clinton și Epstein nu au mai vorbit „de peste un deceniu”.

Virginia Giuffre (fostă Roberts) a afirmat într-o declarație că și Clinton a fost prezent pe Little Saint Jame, insula privată a lui Epstein din Insulele Virgine, SUA. Dar până acum, nu a existat nicio coroborare pentru această afirmație, iar Ureña spune că fostul preşedinte Clinton n-a fost niciodată acolo.

Clinton a fost acuzat de infracţiuni sexuale în trecut, inclusiv de către Juanita Broaddrick, care susține că a fost violată în 1978 (Clinton a negat acest fapt). Dar nu au existat acuzații de abuz sexual împotriva lui Clinton, legate de Epstein. Chiar și Giuffre (fostă Roberts), care a amintit că Clinton vizitase insula lui Epstein, a spus că nu a avut relații sexuale cu Clinton şi nici nu ar fi văzut să întrețină relații sexuale cu altcineva.

Sunt procurorii mai presus de Epstein?

Subsidiar tuturor acestor aspecte este speculația pe scară largă că, în plus față de abuzarea sexuală a minorelor, Epstein le-a oferit aceste servicii și prietenilor lui bogați și puternici, cei care-l frecventaseră la acea vreme.

Giuffre a spus, în declarația ei din 2015, că aceasta este exact ceea ce i s-a petrecut ei: „Epstein m-a traficat, de asemenea, în scopuri sexuale, pentru multe alte persoane puternice, inclusiv politicieni și oameni de afaceri”.
„Epstein mi-a cerut să-i descriu partidele sexuale pe care le-am avut cu acei bărbați, probabil cu intenția de-ai șantaja.”

 
Prințul Andrew împreună cu Jeffrey Epstein

Ea a dat două nume: prințul Andrew al familiei regale britanice (există o fotografie în care apar împreună) și profesorul de drept Alan Dershowitz. Palatul Buckingham a negat acuzația despre prinț, iar Dershowitz a numit-o pe Giuffre „o mincinoasă care va ajunge în închisoare”. Dershowitz a fost avocatul apărării lui Epstein în anul 2007, când a fost acuzat tot de delicte sexuale.

Procurorii nu au făcut nicio astfel de acuzație împotriva altor persoane, concentrându-se în schimb pe comportamentul sexual al lui Epstein. Ancheta este abia la început, mai multe victime pot să apară de acum înainte, dovezile fiind confiscate de la reședința lui Epstein din Manhattan.

Arestat la 6 iulie, o lună mai târziu, pe 10 august, Epstein a fost găsit mort în celula sa din Centrul corecţional metropolitan din Manhattan. Medicii legişti au declarat că a fost vorba de o sinucidere prin spânzurare.

Citiţi şi:

O femeie vândută în copilărie unui cerc criminal de pedofili belgieni, membri ai caselor regale şi politicieni mărturiseşte ororile prin care a trecut

Prinţul Andrew al Marii Britanii acuzat de abuz sexual asupra unei minore!

Operaţiunea Franklin – cercul politicienilor pedofili

 

yogaesoteric
18 octombrie 2019

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More