Elon Musk, reacție adversă gravă la vaccinul anti-covid: Am crezut că mor! Un văr a făcut miocardită

Recunoaștere oficială: 12.000.000 de efecte secundare majore în SUA

Miliardarul Elon Musk și-a împărtășit pe Twitter experiența sa personală cu cea de-a doua injecție de rapel anti-covid, explicând că s-a confruntat cu „efecte secundare majore”, transmite FoxNews.

Într-o serie de tweet-uri, directorul executiv al Twitter a spus că a simțit că „moare” și că un văr de-al său cu o „sănătate de vârf” a suferit miocardită, o inflamație a inimii care este listată ca un posibil efect secundar al unor vaccinuri împotriva coronavirusului.

Am avut efecte secundare majore de la al doilea vaccin de rapel. M-am simțit ca și cum aș fi murit timp de câteva zile. Să sperăm că nu sunt daune permanente, dar nu am cum să știu”, a declarat Musk într-un tweet.

El a adăugat: „Și vărul meu, care este tânăr și cu o stare de sănătate de vârf, a avut un caz grav de miocardită. A fost necesar să meargă la spital”.

Într-o a treia postare, Musk a explicat că nu a fost alegerea sa să primească al doilea rapel, ci a fost o cerință pentru a vizita o locație Tesla din Berlin, Germania.

A fost necesar să vizitez Tesla Giga Berlin. Nu a fost alegerea mea”, a spus el.

Într-o altă postare, Musk a explicat că nu a avut nicio problemă după vaccinul inițial al Johnson & Johnson sau primul rapel cu ARNm.

Am avut OG C19 înainte de apariția vaccinurilor și a fost practic o răceală ușoară. Apoi am avut vaccinul J&J fără efecte nefaste, cu excepția faptului că m-a durut brațul pentru scurt timp”, a scris el pe Twitter.

Fondatorul Tesla a adăugat: „Primul rapel cu ARNm a fost ok, dar al doilea m-a zdrobit”.

Mesajele lui Musk au fost un răspuns la un tweet a Institutului sociolog Rasmussen Reports care a raportat că aproximativ 12 milioane de persoane au raportat VAERS că avut „efecte secundare majore” după ce au primit vaccinul. Sistemul VAERS însă nu reflectă realitatea, potrivit unui studiu publicat de organizația de apărare a sănătății copiilor condusă de Robert F. Kennedy, înregistrările fiind cu mult sub numărul real de cazuri. „Întrebare: 68% din 260M de adulți (177M) indică faptul că au primit COVID-19 VAX și 7% dintre aceștia au raportat efecte secundare majore. Aceasta se traduce (177 x 0,07) în aproximativ 12 milioane de persoane. CDC spune că efectele secundare majore sunt «rare».

Câte persoane estimează CDC că au avut efecte secundare majore?”, a întrebat Institutul Rasmussen (Tweet mai jos), care a raportat recent și că 28% dintre americani cunosc personal despre un deces cauzat de vaccinurile anti-covid-19.

Musk, care s-a opus inițial vaccinului, a criticat în repetate rânduri măsurile pandemiei covid și pe dr. „Moarte” Anthony Fauci, solicitând public inculparea lui Fauci.

Citiți și:
Cifre surprinzătoare de la CDC: Mai multe femei decât bărbați au raportat efecte adverse după vaccinarea anticovid
Medic expert în toxicologie atrage atenția în Senatul SUA asupra efectelor nocive ale vaccinului anti-covid: provoacă daune imense asupra reproducerii

 

yogaesoteric
4 februarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More