Medic expert în toxicologie atrage atenția în Senatul SUA asupra efectelor nocive ale vaccinului anti-covid: provoacă daune imense asupra reproducerii

Vaccinarea anti-covid poate steriliza o generație întreagă

În cadrul unei mese rotunde, găzduită de senatorul american Ron Johnson, unde mai mulții medici și cercetători au discutat despre vaccinul anti-covid, dr. Janci Lindsay, medic expert în toxicologie, cu o experiență științifică de peste 30 de ani, a lansat un avertisment dur cu privire la potențialele efecte nocive ale vaccinului asupra fertilității, relatează LifeSiteNews.

Lindsay a susținut că este „absolut iresponsabil să continuăm să ne vaccinăm cu oricare dintre aceste vaccinuri” mai ales copiii și persoanele aflate la vârsta fertilă „fără a face investigații”, explicând că „nu avem cum să spunem în acest moment că [vaccinurile] sunt sigure ori eficiente”.

Ea și-a încheiat scurta alocuțiune cerând o anchetă privind potențialul pericol al acestor vaccinuri  pentru reproducerea umană.

Dr. Janci Lindsay deține un doctorat în biochimie și biologie moleculară de la Școala superioară de științe biomedicale a Universității din Texas și este director de toxicologie și biologie moleculară pentru firma de consultanță Toxicology Support Services, LLC. din Sealy, Texas.

Potrivit site-ului web al companiei sale, Lindsay se mândrește cu „o experiență vastă în analiza profilului molecular al răspunsurilor farmacologice în ceea ce privește relația doză/răspuns. Profesionista în domeniul medical a efectuat, de asemenea, evaluări ale riscurilor și a evaluat „profilul toxicologic al unei varietăți de produse de consum și industriale, potrivit profilului său.

În cadrul discuției respective, la care i s-au alăturat dr. Peter McCullough și dr. Robert Malone, Lindsay a declarat că vaccinurile Pfizer și Moderna anti-covid nu rămân doar în braț, la locul de injectare, ci se răspândesc în tot trupul.

Ni s-a spus inițial că va rămâne doar în braț, dar nu este așa. Acesta sfârșește prin a fi distribuit în tot trupul, atât pentru Moderna, cât și pentru Pfizer”, a spus ea.

Acum, care sunt aceste țesuturi? Creierul, splina, glandele endocrine, măduva osoasă, sângele în mod preferențial, ovarele și testiculele”, a continuat ea. „Acum, ce se petrece atunci când terapiile genice ajung la ovare și testicule? Ei bine, pur și simplu nu știm pentru că, din păcate, acest aspect nu a fost studiat în mod adecvat.

Potrivit lui Lindsay, vaccinurile au „potențialul de a provoca daune imense asupra reproducerii și de a steriliza potențial o întreagă generație.

Acest efect nu a fost studiat și este necesar să fie studiat, a spus Lindsay. „Cer acum ca acest aspect să fie investigat.

Citiți și:
Efectele vaccinurilor anti-covid asupra fertilității: tulburări menstruale, avorturi spontane, nașteri de copii morți, scăderea bruscă a ratei natalității. „Am putea steriliza o întreagă generație”
Vaccinurile anticovid, impact devastator asupra vieții și sănătății copiilor născuți și nenăscuți: Mii de decese fetale și efecte grave asupra creierului, inimii și altor organe

 

yogaesoteric
31 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More