Elveția: Cei care îi critică pe homosexuali riscă 3 ani de închisoare

 

Elveția a scos homofobia în afara legii. Țara cantoanelor și-a schimbat codul penal, astfel că persoanele care fac remarci homofobe sau transfobe față de altcineva se vor confrunta cu aceeași pedeapsă ca și pentru rasism: 3 ani de închisoare.

 
Mathias Reynard

Mathias Reynard, cel care a propus legea, a sărbătorit succesul postând pe Twitter următorul mesaj:
„Victorie! Cu 118 voturi pentru, 60 împotrivă și 5 abțineri, Consiliul Național acceptă inițiativa mea parlamentară împotriva homofobiei și a transfobiei! Un mare succes pentru drepturile omului! Răspunsul final din decembrie la Consiliul Statelor.”

În urma votului, Reynard a declarat:
„Homofobia nu este o părere. E o crimă. Unul din cinci homosexuali a încercat să se sinucidă, jumătate dintre ei înainte de vârsta de 20 de ani. Această victorie trimite un semnal puternic. Am primit deja sute de reacții.”

Reynard a confirmat că intenționează să introducă și legea care va permite persoanelor de același sex să se căsătorească în Elveția. Din 2007, țara a oferit posibilitatea încheierii de parteneriate civile, însă cuplurile de același sex nu au aceleași drepturi atunci când vine vorba de impozitare, fertilitate, bunăstare sau adopție.

Iată că de acum înainte, în Elveția, oricine va critica ideile activiștilor LGBT va fi etichetat ca fiind „homofob” sau „transfob” și riscă să ajungă la închisoare. Aceasta este „Minunata lume nouă” despre care vorbea Aldous Huxley.

„Homofobia” și „transfobia” sunt cuvinte inventate de către neomarxiști pentru a-și putea implementa agenda anti-valori naționale, cu scopul de a instaura dictatura asupra majorității. Aceasta este ideologia neomarxistă progresistă / liberală / globalistă.

Georgy Lukacs, un activist al Școlii de la Frankfurt, a creat conceptul „terorism cultural”, care înseamnă distrugerea valorilor naționale cu scopul de a crea o omenire fără identitate. Herbert Marcuse, un alt activist al Școlii de la Frankfurt, a creat conceptul de „toleranță represivă”, care se referă la dictatura minorităților.
Este ceea ce se petrece în ziua de astăzi.

Citiți și:

De la căsătoria homosexuală la dictatura homosexuală. Dreptul la anormalitate

Regele Norvegiei – discurs incredibil și insidios în favoarea homosexualilor și a imigranților. Noua Ordine Mondială este pe ascuns la lucru… 

yogaesoteric
19 martie 2019

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More