Epidemia Ebola, doar o mare minciună? Un doctor din Liberia afirmă că totul este un experiment cu o nouă armă biologică

 Gloanţele vor opri Ebola?

La prima vedere, lumea pare să fie lovită de pandemia Ebola, dar un profesor doctor din Liberia, ce studiază patologia plantelor, susţine că nu e chiar aşa. Dr. Cyril Broderick a publicat un articol în ţara sa natală, pe siteul de ştiri The Daily Observer în care susţine de fapt că mari companii farmaceutice testează anumite arme biologice pe populaţiile africane.

Pe scurt, acesta susţine că Organizaţia Mondială a Sănătăţii, alături de alte organizaţii ale Naţiunilor Unite sunt implicate de zeci de ani în selectarea ţărilor africane cele mai potrivite pentru testarea de noi viruşi şi pentru a promova noi vaccinuri.

Autorul citează un raport publicat în august 2014 care afirmă că Departamentul Apărăriii din SUA a finanţat şi finanţează testele cu Ebola pe oameni, teste ce au început cu doar câteva săptămâni înainte de anunţarea epidemiei în Guinea şi Sierra Leone. Mai mult, conform sursei citate, Departamentul Apărării din SUA a oferit un contract de 140 de milioane de dolari concernului canadian Tekmira pentru a conduce „cercetările”. Evident, acestea constau în injectarea subiecţilor cu Ebola. Ca dovadă în sprijinul raportului, dr. Broderick afirmă că Tekmira a început un trial clinic, intitulat First in Human în luna ianuarie 2014, în care Departamentul Apărării din SUA este listat ca fiind colaborator.

Cea mai şocantă parte este aceea în care doctorul liberian afirmă că Ebola nu este un virus apărut natural, ci un organism modificat genetic, creat în laboratoare, care a ajuns în Africa din anul 1976, prin intermediul CIA.

Doctorul Broderick afirmă că în Statele Unite operează laboratoare de cercetare a efectelor armelor biologice în unul din punctele fierbinţi ale zonei unde se afirmă că a explodat virusul: Kenema, Sierra Leone.

O altă mărturie vine din Ghana, acolo unde scrisoarea lui Nana Kwarme a devenit virală în întreaga lume. Acesta spune că nu toată isteria Ebola este o minciună şi că virusul a fost adus acolo de Crucea Roşie, aducând în sprijinul spuselor sale câteva motive.

Principalul motiv, după Kwarme, este acela că „epidemia” a servit ca pretext pentru trimiterea de soldaţi occidentali în Nigeria, Liberia şi Sierra Leone. În Nigeria s-ar fi descoperit că de fapt Campania lui Obama împotriva Ebola pare bine direcţionată, notează jurnalistul Manilo Dinucci în cotidianul Manifesto.

Pentru că Africa occidentală, „unde Pentagonul a instalat un adevărat cartier general sub motivul oficial al luptei împotriva Ebola, este bogată în materii prime: petrol în Nigeria şi Benin, diamante în Sierra Leone şi Coasta de Fildeş, fosfaţi în Senegal şi Togo, cauciuc, aur şi diamante în Liberia, aur şi diamante în Liberia, aur şi diamante în Guineea şi Ghana, bauxită în Guineea” şi un mare zăcământ de petrol, această epidemie ar fi exact ceea ce este nevoie pentru a pune mâna pe aceste zăcăminte.

Al doilea motiv este… diamantul. Sierra Leone este principalul furnizor de diamante din lume, dar timp de peste patru luni majoritatea muncitorilor din mine au fost în grevă din cauza condiţiilor groaznice şi a salariilor minime. Nana Kwarme afirmă că trimiterea de trupe străine în această ţară va „linişti” greva, muncitorii care vor refuza munca fiind împuşcaţi pe motiv de… Ebola.

Nana Kwarme se întreabă de ce este nevoie de trupe americane (Obama a anunţat că va trimite soldaţi pentru a lupta contra Ebola – n.r.) în Africa pentru a combate Ebola, dacă Crucea Roşie este deja acolo. Acesta spune că e nevoie de soldaţi pentru a convinge cu forţa africanii care au aflat adevărul să se vaccineze.

Sursa: activenews.ro

Citiţi şi:
Adevărul zguduitor despre intențiile și mentalitatea celor aflați la putere pe această planetă, așa cum reiese din propriile lor declarații
Reflecţii zguduitoare asupra unei epidemii programate care a fost ordonată din umbră de către francmasoneria mondială
Tainele dezvăluite ale argintului coloidal

yogaesoteric
2 august 2015

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More