Epopeea înfrângerii definitive a așa-zișilor «iluminați» este confirmată și chiar continuă!


Noi dezvăluiri recente cu privire la arestarea și deportarea a numeroși membri ai elitei satanice globale în închisoarea de înaltă securitate din cadrul bazei navale americane din Guantanamo Bay de către Forțele Speciale ale SUA
Implicațiile unei dezvăluiri totale sunt iminente

Vă oferim noi știri „BOMBĂ” referitoare la înfrângerea așa-zișilor ILUMINAȚI. Vă sfătuim să citiți și să dați și altora acest articol important.

REDACȚIA YOGAESOTERIC

Publicat de dr. Michael Salla pe site-ul exopolitics.org, pe 3 ianuarie 2018

Internetul vuiește deja despre zvonurile conform cărora numeroși membri de vârf ai Statului din Umbră (cu alte cuvinte, Cabala / așa-zișii „iluminați” ce fac parte din elita satanică globală) au fost reținuți, în baza a mii de acte de acuzare secrete în care sunt învinuiți de corupție și de încălcarea flagrantă a drepturilor omului. Ei au fost ulterior deportați de către Forțele Speciale americane în închisoarea militară de înaltă securitate din cadrul bazei navale din golful Guantanamo, Cuba. Mai multe surse au menționat deja numele câtorva dintre VIP-urile ce au fost duse deja acolo.

Deși toate acestea nu sunt deocamdată decât niște zvonuri, unele evenimente certe, recente le susțin plauzibilitatea. Dacă toate acestea se dovedesc adevărate, respectivele urmăriri penale, arestări și deportări ce s-au realizat în secret la Gitmo (centrul de detenție din Golful Guantanamo) vor avea uriașe consecințe politice, făcând în scurt timp posibilă desecretizarea unor informații ce au fost cenzurate anterior de către Statul din Umbră.

Una dintre sursele ce ne furnizează astfel de informații este David Todeschini, un fost veteran al Forțelor Aeriene ale Statelor Unite, care a realizat o expunere referitoare la operațiunile secrete din timpul războiului din Vietnam. El descrie, în cadrul unui clip ce a fost deja postat pe data de 24 decembrie 2017 pe Youtube, ceea ce a aflat de la o sursă de încredere din cadrul FBI referitor la unele evenimente recente ce au avut loc în golful Guntanamo, clip al cărui sumar este redat chiar de el astfel:

„Surse confidențiale de la vârful piramidei puterii dezvăluie faptul că închisoarea militară americană din golful Guantanamo a fost alertată să fie pregătită să primească în curând prizonieri de rang înalt – acesta fiind rezultatul celor peste 10.000 de dosare secrete de punere sub acuzare. 1.000 de soldați din infanteria marină l-au însoțit pe generalul Mattis la centrul de detenție Gitmo, unde ei urmează să asigure paza unor «prizonieri speciali».”

O altă sursă ce ne vorbește despre aceste deportări secrete la Gitmo, în urma unor puneri sub acuzare ce sunt confidențiale, este dr. Jerome Corsi, un jurnalist cu o îndelungată experiență, care a făcut următoarea postare pe Tweeter:

Jerome Corsi
@jerome_corsi


#QAnon #Qanon8chan Se petrece ceva la GITMO – planul zborurilor din și spre golful Guantanamo este deja disponibil în cadrul subreddit-ului CBTS_stream, la această adresă. Toate acestea au o legătură cu ordinul executiv al lui Trump de confiscare a bunurilor celor implicați în grave încălcări ale drepturilor omului.
5:19 PM – 29 Dec, 2017
 

 

 
O a treia sursă este Brenden Dilley, gazdă de emisiuni radio care candidează pentru Congresul SUA, el a primit recent informații de la un alt deconspirator anonim, ce are deja reputația de a fi de încredere. Informația oferită de acesta a apărut într-o postare din 27 decembrie ce a fost greșit atribuită lui QAnon. Postarea se referă la sosirea recentă la Gitmo a unor VIP-uri:

Anonim, 27.12.2017 (miercuri), 12:55:10, ID: 38ab9c, Nr. 187754 Via https://twitter.com/Hublife/status/946040276815974400
7 rezidenți noi la Gitmo.
3 nou-veniți ieri – din câte se pare, membrii ai companiei canadiene Barrick Gold – cu avioanele din Toronto de ieri. Alții urmează să vină.
Unul dintre numele asupra căruia insistă sursa este Tony Podesta, acesta ar fi unul dintre noii rezidenți.
Rezidenți noi, începând cu ora 9am – 23. Total până acum – 33 (nu știu sigur care e diferența)
Echipa de asasini a lui Clinton a fost neutralizată – 4 persoane au fost anihilate
Avionul care a plecat din Los Angeles și care, după 8 ore de zbor, s-a întors tot în Los Angeles, în care se afla și Chrissy Teigen, avea legătură cu traficul de copii (fără a avea însă vreo legătură cu Teigen)
Punere sub acuzare – acuzații împotriva Fondului Hillary www.dropbox.com/sh/9lbrytrrb3xrak6/AABFuPzgD5NQ76snCBeeRRJJa?dl=0&preview=Hillary+Victory+FEC+Complaint.pdf
Tommy Pope a cam încurcat-o.
Elon Musk, directorul general al Tesla Motors, are probleme – probabil a scos din sărite Coreea de Nord.
Astăzi, familia Bush va număra cu câțiva membri mai puțin – unele indicii arată înspre George H. W. Bush (sper că la Gitmo au și acces pentru scaune cu rotile).
Peter Sutherland se numără și el printre cei care vor fi închiși. (Omul de afaceri irlandez a murit pe 7 ianuarie 2018 – n.r.)
Acuzațiile împotriva lui Flynn vor fi ridicate.
În afară de acuzațiile din cazul FEC (Comisia electorală federală), nimic altceva nu a fost confirmat.”

Ceea ce merită să fie subliniat în postarea de mai sus este faptul că noi rezidenți au început să sosească la închisoarea din golful Guantanamo pe 26 decembrie 2017, așteptându-se ca ulterior să vină chiar mai mulți. Aceasta s-a petrecut după ce președintele Trump a dat ordinul executiv din 21 decembrie, declarând stare de „urgență națională” ca răspuns la corupția și la încălcările drepturilor omului din întreaga lume.

În sfârșit, o altă sursă este fostul corespondent al revistei Forbes, Benjamin Fulford, care scria, pe 1 ianuarie 2018:
„Într-un moment istoric de justiție ce este am putea spune poetică, majoritatea autorilor principali (de origine americană) ai falsului «război declarat împotriva terorii» au fost acum ei înșiși trimiși în închisoarea militară din cadrul bazei americane navale din Gitmo, afirmă unele surse din Pentagon. George Soros, Peter Munk, Peter Sutherland, familia Bush, familia Podesta și mulți alții, care nu sunt în realitate decât niște «bunuri» pentru clanul Rothschild, au fost expediați pe cale aeriană la Guantanamo Bay pentru a fi judecați în fața tribunalelor militare, având în vedere că Departamentul Apărării a cheltuit 500 de milioane de dolari pentru a îmbunătăți condițiile din închisoare și pentru a trimite un efectiv mai mare de poliție militară și de forțe militare navale, afirmă sursele pe care le avem.” Așadar, ceea ce reiese foarte clar de la aceste surse independente este faptul că unii membri de rang înalt ai Statului din Umbră – dintre care mulți fac parte dintr-o rețea globală de pedofilie – au fost reținuți de Forțele Speciale SUA și au fost apoi trimiși la centrul de detenție Gitmo, unde urmează să rămână pe o durată nedeterminată, în timp ce dosarele lor vor fi judecate de tribunalele militare. Între timp, condițiile din închisoare au fost în mod semnificativ îmbunătățite, prin extinderea infrastructurii și prin aducerea unui efectiv mai mare de gardieni, spre a putea fi astfel bine primită „infuzia” de prizonieri VIP.

Printre primii care s-au referit la faptul că Forțele Speciale ale SUA au fost implicate în urmărirea penală și în arestarea unor membri ai Statului din Umbră, în urma emiterii unor acte de acuzare sigilate, a fost deconspiratorul programului spațial secret, Corey Goode. El a făcut referire la anumite investigații militare de acest gen pe 9 august 2017, după ce a fost informat de o sursă despre care a spus că a făcut parte din FBI și din armată.
Potrivit acestei surse, există deja unele echipe ce aparțin Forțelor Speciale ale SUA care au întreprins acțiuni de „supraveghere și urmărire a unui grup satanic ce s-a infiltrat atât în toate elementele agențiilor guvernamentale, cât și în armată. Aceste echipe ale Forțelor Speciale au fost întrunite încă din timpul turului electoral… Am fost informat că raportul secret referitor la amploarea răspândirii acestui grup satanic este mai mare și mai șocant decât era de așteptat. În mod straniu, acest raport conține și unele note realizate de câteva Înalte Curți de Jurați ce sunt active acum în Washington, D.C.

Raportul afirmă că în această conspirație sunt implicați majoritatea oamenilor influenți din ONU, UE, SUA, structurile statale și locale (orășenești). Astfel de organizații guvernamentale sunt complice, fiind cu totul la curent cu privire la ceea ce se petrece. Aceasta este valabil chiar și în cazul poștelor locale și a sediilor locale de poliție.”

Mai recent, Goode a afirmat că sursele sale i-au spus că centrul de detenție de la Gitmo se află în curs de modernizare pentru a găzdui deținuți cu statut de VIP-uri, incluzând accesul în scaun cu rotile pentru unii dintre aceștia, care sunt reținuți de către Forțele Speciale ce activează la nivel planetar. Într-un dialog cu autorul de best-seller-uri David Wilcock, ce a avut loc în data de 5 noiembrie [2017], Goode a explicat:

„Înaltele Curți secrete de Jurați își încheiaseră aproape complet investigațiile, când totul s-a modificat. Ei solicitaseră deja structurarea dosarelor secrete de punere sub acuzare, când au primit noi informații care le-au lărgit apoi aria de suspecți. Din acel moment, investigația lor s-a extins în mod dramatic.

Totuși, cei din Cabala satanică știu atât de multe despre cum se planifică o lovitură, încât mă întreb cât de mult mai poate aștepta Alianța înainte să acționeze și să îi împiedice pe acești criminali din Cabală să se strecoare și să fugă pe furiș din țară.

Unii dintre cei mai răi reprezentanți ai acestei grupări oculte criminale au aflat ce li se pregătește și au plecat deja. Echipele noastre ale Forțelor Speciale plănuiesc chiar să pătrundă în unele dintre țările ce îi ascund pe acești răufăcători satanici și să îi ia de acolo cu forța.”

Sunt oare adevărate aceste afirmații? Dacă cercetăm cu atenție arhivele publice, observăm un fapt cert, și anume că Secretarul american al Apărării, James Mattis, a vizitat închisoarea din Gitmo pe 21 decembrie [2017], devenind astfel primul Secretar al Apărării care a făcut aceasta din anul 2002 până în prezent. Este vorba despre aceeași zi în care Trump a emis Ordinul său executiv de blocare a proprietății persoanelor ce sunt implicate în abuzuri foarte grave ale drepturilor omului sau în corupție, în care Președintele american a declarat:
„Așadar hotărăsc tocmai de aceea că abuzurile foarte grave cu privire la drepturile omului și la corupția din lume constituie o amenințare neobișnuită și chiar extraordinară la adresa securității naționale, la adresa politicii străine și la adresa economiei Statelor Unite, drept pentru care declar confruntarea deja gravă cu această amenințare o urgență ce este națională.”Jim Mattis

Sincronizarea celor două evenimente sugerează că aceasta nu este o simplă coincidență și că este foarte posibil să existe o legătură clară între vizita lui Mattis și ordinul executiv al lui Trump. O astfel de legătură pare să fie confirmată de o vizită anterioară la Gitmo, în luna iulie 2017, a Ministrului american de Justiție Jeff Sessions, care a numit închisoarea Gitmo „un loc perfect acceptabil pentru reținerea noilor indivizi ce sunt suspectați de terorism, în loc să îi ținem în SUA, iar în felul acesta Ministerul de Justiție de aici [Gitmo] îi poate judeca în cadrul unor curți civile”.

Faptul ca închisoarea Gitmo să fie folosită pentru găzduirea deținuților ce sunt vizați de ordinul executiv al lui Trump este chiar fezabil. Aceștia ar putea fi tratați într-un mod asemănător cu acela în care sunt tratați teroriștii, sub regimul de „urgență națională” ce a fost impus prin numitul ordin executiv, care a delegat autoritate oricărei agenții guvernamentale a SUA ce este capabilă să pună în aplicare principala funcție a ordinului prezidențial de a bloca bunurile financiare ale indivizilor și ale grupurilor ce sunt vizate:

„Secțiunea 8. … Potrivit legii în vigoare, Secretarul Trezoreriei poate re-delega oricare dintre aceste funcții altor ofițeri și agenții guvernamentale ale Statelor Unite. Toate aceste organizații vor lua toate măsurile ce sunt adecvate autorității lor pentru a implementa acest ordin.”

Prin urmare, ordinul executiv al lui Trump a conferit un fundament legal ferm în baza căruia Forțele Speciale ale Statelor Unite pot să-i rețină fizic pe indivizii ce sunt urmăriți, atât de pe teritoriul american, cât și de pe întregul cuprins al globului, și chiar să-i transporte apoi la Gitmo, dacă este cazul.

În cazul celor ce vor fi reținuți de către Forțele Speciale ale SUA, ce acționează sub autoritatea dosarelor de punere sub acuzare și a ordinului executiv din 21 decembrie [2017], se aplică mai degrabă legislația militară decât legislația națională a SUA. Aceasta constituie o puternică pârghie ce ar putea fi folosită pentru a obține mărturii, precum și cooperarea din partea celor care operează la nivelurile de la bază ale Guvernului din umbră, cooperare ce ar fi astfel orientată împotriva superiorilor lor, care sunt duși la Gitmo.

Un alt fapt relevant este acela că Todeschini pretinde că 1.000 de soldați din infanteria marină l-au însoțit pe Mattis [la Gitmo] și că aceștia vor rămâne acolo pentru a asigura o securitate specială VIP-urilor care sunt ținute ca prizonieri acolo. La rândul său, Fulford menționează atât soldați din infanteria marină, cât și efective ale gărzii naționale ce au fost strămutate la centrul de detenție Gitmo.

Cât despre personalul USMC (trupele Marinei Militare a SUA) care ar fi fost dus la Gitmo, un reportaj ce a apărut în cadrul publicației Miami Herald vorbește despre o modernizare ce a fost propusă pentru centrul de detenție de la Gitmo și care include finalizarea unor cazărmi care să permită, în 4 ani de zile, cazarea a 848 de gărzi de detenție. Această informație se apropie foarte mult de cei 1.000 de soldați din infanteria marină despre care Todeschini (și Fulford) pretinde că au fost trimiși acolo pentru a le păzi pe VIP-urile ce sunt închise la Gitmo.

Există de asemenea informații ce confirmă afirmația referitoare la strămutarea unor efective ale poliției militare a gărzii naționale la Gitmo. Pe data de 29 decembrie 2017, a fost realizat un raport ce prevedea că garda națională din Arizona își va trimite peste 48 de membri ai poliției militare la Gitmo pentru nouă luni.

Un raport al Departamentului american al Apărării, ce a fost citat într-o declarație a Congresului din 24 mai 2016, arăta că închisoarea din Gitmo și-a atins populația maximă, de 684 de prizonieri, în luna iunie a anului 2003, populație ce a fost redusă la aproximativ 80 de prizonieri până în anul 2016. Estimările mai recente referitoare la numărul de prizonieri din închisoarea de la Gitmo au ajuns la aproximativ 40 de teroriști islamici.

Știrea apărută în data de 21 august 2017 în cadrul publicației Miami Herald a dezvăluit faptul că administrația Trump plănuia să cheltuiască 500 de milioane de dolari pentru modernizarea condițiilor de detenție de la Gitmo. Aceasta includea o propunere a Marinei Militare de a construi un spital cu cinci paturi, cheltuielile atingând un cost total de 250 de milioane de dolari.

Costul imens al construcției unui spital cu cinci paturi sugerează în mod implicit că Trump plănuiește să mărească în mod considerabil numărul de prizonieri de la Gitmo. Totuși, aceștia nu vor fi potențiali teroriști islamici, ci VIP-uri care se fac vinovate de abuzuri grave cu privire la drepturile omului, precum și la fapte de corupție, și cărora nu li se va permite să beneficieze eventual de tratament medical pe teritoriul american.

În final, ajungem la afirmația cheie conform căreia au fost deja structurate mii de rechizitorii sigilate ce au fost apoi folosite pentru a autoriza arestarea și scoaterea de pe teritoriul continentului american a mai multor membri ai Guvernului din umbră. Accesul public la sistemul de Arhive Juridice Electronice (Court Electronic Records – PACER) a fost examinat cu atenție pentru a confirma existența a 4.289 de rechizitorii federale secrete, pentru data de 22 noiembrie 2017, conform fostului agent FBI Hal Turner.

Mai recent, sursele susțin că până în data de 24 decembrie 2017 acest număr a crescut deja la peste 9.000 de rechizitorii sigilate. Această cifră nu a fost confirmată încă, însă este foarte posibil ca cifra din luna noiembrie să fi crescut în mod considerabil în timpul lunii decembrie.

În concluzie, se poate spune că există dovezi convingătoare ce susțin afirmațiile conform cărora figurile principale ale rețelei internaționale de VIP-uri despre care se știe deja că fac parte din Guvernul din umbră și care sunt implicate în traficul de copii, în abuzuri grave legate de drepturile omului, în corupție și în ritualuri satanice sunt chiar în acest moment (sau au fost deja) investigate, arestate și deportate la Gitmo de Forțele Speciale ale SUA pe baza rechizitoriilor secrete.

Divulgarea iminentă a tehnologiilor secretizate ce sunt utilizate în anumite programe spațiale secrete, dezvăluirea bazelor secrete ce sunt ascunse sub gheața Antarcticii și dezvăluirea existenței extratereștrilor – realități bine cunoscute pe care Guvernul din umbră le-a cenzurat și le-a suprimat anterior – reprezintă mari evenimente cu adevărat istorice pentru omenire, ale căror implicații profunde vor deveni în curând evidente.

Avem așadar multe motive îndreptățite să sperăm, rămânând totodată prevăzători, că perspectivele „dezvăluirii totale” se vor îmbunătăți considerabil pe măsură ce tot mai mulți oficiali corupți ai Guvernului din umbră sunt arestați și deportați la centrul de detenție din Gitmo. Înlăturarea lor urgentă din pozițiile cheie extrem de puternice ce țin de conducerea globalistă va contribui în mod decisiv la sfârșitul politicilor lor de decenii prin care au ascuns cu strășnicie celorlalți membri ai rasei umane avantajele extraordinare ale tehnologiilor avansate ce vor revoluționa cu siguranță viața ființelor umane de pe această planetă și vor asigura sănătate, fericire și bunăstare.


Citiți și:

O importantă știre bombă: Ordinul executiv al lui Trump vizează cu mult curaj Guvernul din umbră și deschide pentru prima oară ușa dezvăluirilor complete referitoare la acțiunile criminale ale așa-zișilor ILUMINAȚI 
Citiți și difuzați imediat: O nouă știre «BOMBĂ» referitoare la înfrângerea așa-zișilor iluminați 

 

yogaesoteric
12 ianuarie 2018

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More